Fidelio

Philips Fidelio

Slušalice s Lightning priključkom

  Philips Fidelio

  Slušalice s Lightning priključkom

  Zvuk visoke rezolucije

  Slušalice M2L omogućavaju reprodukciju prepoznatljivog Fidelio zvuka u visokoj rezoluciji izravno na vašem iOS uređaju, bez izobličenja ili preklapanja signala, zahvaljujući Lightning priključku i ugrađenoj značajci DAC. Uživajte u čistom i detaljnom zvuku svugdje i sa stilom. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Fidelio Slušalice s Lightning priključkom

Pogon. jed. od 40 mm/zat. stražnji dio, Slušalice koje se stavljaju na uši, Luksuzni jastučići od memorijske pjene, Potpuno ravno preklapanje M2L/00 Pronađi slične proizvode

Zvuk visoke rezolucije

 • Optimizirani Lightning™ priključak za iOS uređaje

  Optimizirani Lightning™ priključak za iOS uređaje

  Fidelio M2L tvrtke Philips imaju Lightning™ priključak koji prenosi čisti digitalni signal izravno do slušalica. Održavanje signala digitalnim pomaže u smanjenju smetnji uslijed preklapanja signala i poboljšava stereo razdvajanje.

 • Uživajte u zvuku visoke rezolucije na iOS uređajima

  Uživajte u zvuku visoke rezolucije na iOS uređajima

  Fidelio M2L tvrtke Philips omogućuju vam uživanje u 24-bitnom zvuku visoke rezolucije od 48 kHz usmjerenom s iOS uređaja putem Lightning priključka. M2L osiguravaju vrhunski doživljaj slušanja, otkrivajući svaki detalj upravo onako kako je to izvođač zamislio.

 • Integrirani DAC i pojačalo za glazbu visoke rezolucije bilo gdje

  Integrirani DAC i pojačalo za glazbu visoke rezolucije bilo gdje

  Digitalno-analogni pretvarač (DAC) integriran u Fidelio M2L tvrtke Philips pruža vam slobodu i mobilnost kako biste uživali u glazbi visoke rezolucije bilo kada i bilo gdje. Nema potrebe za dodatnom opremom dok ste u pokretu.

 • Optimizirane neodimijske pogonske jedinice od 40 mm za čist autentičan zvuk

  Optimizirane neodimijske pogonske jedinice od 40 mm za čist autentičan zvuk

  Svaka pogonska jedinica zvučnika pažljivo je ručno odabrana, ugođena i testirana prije uparivanja kako bi se osigurao najuravnoteženiji prirodni zvuk. Pogonske jedinice od 40 mm koriste neodimijske magnete velike snage za pružanje zvuka doista visoke rezolucije u širokom dinamičkom rasponu, reproducirajući čak i najmanje detalje.

 • Akustička izolacija zadržava zvučne detalje, a blokira buku

  Akustička izolacija zadržava zvučne detalje, a blokira buku

  Slušalice Fidelio imaju akustičku izolaciju koja se sastoji od posebno dizajnirane izolacijske vrpce ugrađene u unutarnju komoru koja eliminira nepotrebno rasipanje zvuka i čuva zvučne detalje. Ne samo da ćete dobiti odlično produženje basa nego i prožimajuće uživanje u svakom vrhunskom detalju glazbe, bez ometanja iz okruženja.

 • Bass Reflex System pruža čist, dinamičan i uravnotežen bas

  Bass Reflex System pruža čist, dinamičan i uravnotežen bas

  Akustički dizajn slušalica sa zatvorenom stražnjom stranom obuhvaća Bass Reflex System koji se sastoji od školjki za uši sa strateški raspoređenim otvorima. Oni reguliraju tlak zraka u unutarnjoj komori, pružajući membrani kontrolirano okruženje za optimalan akustički odziv. U kombinaciji s akustičkom izolacijom, svaki detalj prirodnog zvuka izolira se pa se postiže precizan i dinamičan bas, bez kompromisa po pitanju čistoće zvuka.

 • Frekvencijski odziv prilagođen pronicljivim preferencama slušatelja

  Frekvencijski odziv prilagođen pronicljivim preferencama slušatelja

  Provedena su opsežna istraživanja sa zahtjevnim ljubiteljima glazbe kako bi se dobio uvid u njihove preference slušanja – primjerice, optimalna ravnoteža svojstava zvuka koje preferiraju. Zatim su naši akustički inženjeri ugodili Fidelio M2L kako bi se u obzir uzeli svi mali detalji koji utječu na to kako slušatelji razaznaju zvuk, kao što je način na koji uho reflektira zvuk i pruža odziv. Kao rezultat, dizajnirali smo svoje slušalice M2L za reprodukciju zvuka koji je što je moguće vjerniji originalnoj snimci – uključujući trenutne stilove snimanja.

 • Ekskluzivni jastučići od memorijske pjene za ergonomsko pristajanje

  Ekskluzivni jastučići od memorijske pjene za ergonomsko pristajanje

  Materijali za Fidelio M2L pažljivo su odabrani kako bi se osigurala udobnost prilikom dugotrajnog nošenja i poboljšale značajke zvuka. Jastučići za uši od memorijske pjene napravljeni od materijala koji propuštaju zrak rasipaju tlak i nakupljenu toplinu, što znači da slušalice Fidelio M2L pružaju izvanredan osjećaj i zvuk.

 • Aluminij i precizno šivana koža za vrhunski izgled i dojam

  Aluminij i precizno šivana koža za vrhunski izgled i dojam
 • Torbica od umjetne meke kože pruža modernu zaštitu slušalica

  Torbica od umjetne meke kože pruža modernu zaštitu slušalica
Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: