Sonicare
  • KA

  Philips Sonicare DiamondClean

  Sonična električna četkica za zube

  Bjelji, zdraviji zubi za cijeli život

  Najbolje Sonicare izbjeljivanje u našoj najelegantnijoj električnoj četkici za zube Sonicare tvrtke Philips. Prijeđite na Sonicare. Saznajte više

  Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.: Kn 1.700

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Sonicare DiamondClean Sonična električna četkica za zube

5 načina rada, 2 glave četkice, Staklena čaša za punjenje, Putni USB punjač HX9332/04 Pronađi slične proizvode

Revolucija u oralnoj higijeni

Bjelji i zdraviji zubi, zauvijek

Bjelji, zdraviji zubi za cijeli život

Najbolja sonična četkica za izbjeljivanje zuba Sonicare tvrtke Philips

 • Uklonite do 7 puta više naslaga uz DiamondClean

  Uklonite do 7 puta više naslaga uz DiamondClean

  Postavite glavu četkice DiamondClean i osigurajte dugotrajni osjećaj svježine. Zahvaljujući fleksibilnim vlaknima čišćenje teško dostupnih mjesta bit će dubinsko, a ipak nježno, dok će uklanjanje naslaga biti do 7 puta bolje u odnosu na običnu četkicu za zube.

 • Glava četkice DiamondClean osigurava bjelji osmjeh za 1 tjedan

  Glava četkice DiamondClean osigurava bjelji osmjeh za 1 tjedan

  Postavite glavu četkice DiamondClean kako biste nježno, a ipak učinkovito uklonili površinske mrlje. Gusto raspoređena vlakna za uklanjanje mrlja nalaze se u sredini, a omogućit će vam 2 puta bjelji osmjeh u samo 7 dana.*

 • Poboljšava zdravlje desni u samo 2 tjedna

  Poboljšava zdravlje desni u samo 2 tjedna

  Zahvaljujući optimalnom čišćenju koje pruža DiamondClean, desni će postati zdravije u roku od 2 tjedna. Uklanjanjem do X puta više naslaga uzduž linije desni u odnosu na običnu četkicu za zube, postići ćete najzdraviji osmjeh.

 • Birajte između 5 načina rada među kojima su Polish (poliranje) i Sensitive (osjetljivo)

  Birajte između 5 načina rada među kojima su Polish (poliranje) i Sensitive (osjetljivo)

  DiamondClean vam svakodnevno pruža osvježavajuće čišćenje. 5 načina rada pokriva sve vaše potrebe pranja zuba; način rada Clean (čišćenje) – za izvanredno svakodnevno čišćenje, Gum Care (njega desno) – za nježno masiranje desni, Polish (poliranje) – za bjelji osmjeh, Sensitive (osjetljivo) – za nježno, a ipak učinkovito čišćenje osjetljivih desni i White (izbjeljivanje) – idealan način rada za uklanjanje površinskih mrlja.

 • Prijenosna USB kutija za punjenje i čaša za punjenje

  Prijenosna USB kutija za punjenje i čaša za punjenje

  Ekskluzivna putna USB kutija ujedno je i punjač pa osigurava napajanje dok ste u pokretu. Stavite četkicu za zube u kutiju i priključite u prijenosno računalo ili ukopčajte u zidnu utičnicu. Obuhvaća i držač glave četkice za dodatnu higijenu tijekom putovanja. Što se tiče punjenja kod kuće, elegantna čaša za punjenje bit će privlačan dodatak u kupaonici, a ujedno se može koristiti i kao čaša za ispiranje nakon četkanja. Jednostavno stavite četkicu u čašu. Uživajte u dva tjedna redovite uporabe uz samo jedno potpuno punjenje.

 • Naša jedinstvena tehnologija pruža snažno, a ipak nježno čišćenje

  Naša jedinstvena tehnologija pruža snažno, a ipak nježno čišćenje

  Snažne sonične vibracije pretvaraju pastu za zube u mjehuriće koji uklanjaju naslage te ih usmjeravaju duboko između zuba i uzduž linije desni. U isto vrijeme na zube se primjenjuje 31 000 nježnih, a učinkovitih poteza četkice. U samo 2 minute postići ćete ono što se običnom četkicom postigne u mjesec dana.

 • Mjerači vremena potiču temeljito pranje zuba 2 minute

  Mjerači vremena potiču temeljito pranje zuba 2 minute

  Za temeljito četkanje zuba potrebne su samo 2 minute. QuadPacer vas obavještava kada provedete optimalno vrijeme na svakom području usta, dok Smartimer signalizira da je ukupno vrijeme isteklo. Zajedno vam pomažu da svaki put zube perete preporučeno vrijeme.

 • Kutni oblik pomaže u čišćenju teško dostupnih mjesta

  Kutni oblik pomaže u čišćenju teško dostupnih mjesta

  Jedinstveni oblik drške četkice za zube DiamondClean u kombinaciji s glavama četkice osigurat će temeljito čišćenje čak i teško dostupnih mjesta kao što su stražnji zubi.

 • Sigurno i nježno – za sve potrebe oralnog zdravlja

  Sigurno i nježno – za sve potrebe oralnog zdravlja

  Bez obzira na vaše specifične potrebe, možete biti sigurni da će vam DiamondClean pružiti siguran doživljaj pranja zuba. Naša sonična tehnologija pogodna je za uporabu s ortodontskim aparatićima, plombama, krunicama, navlakama, a može se koristiti i za svakodnevno tretiranje bolesti desni.

 • Početni program polako vas uvodi u Philips Sonicare rutinu

  Početak nečega novoga ponekad zahtijeva privikavanje. Program za lak početak pruža vam mogućnost postepenog, nježnog povećavanja snage četkanja tijekom prvih 14 uporaba nove četkice za zube.

Prikaz svih specifikacija
 • *na temelju dva razdoblja dvominutnog četkanja dnevno, u načinu rada za čišćenje

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: