5.1-kanalno kućno kino

  Opsesija zvukom

  Počnite uživati u doživljaju kućnog kina tvrtke Philips, bez obzira gdje se nalazite u prostoriji. Zvučnici s tehnologijom 360Sound imaju zvučne pogonske jedinice na prednjoj strani i na bočnim stranama kako bi se surround zvuk ravnomjerno rasporedio po prostoriji, baš kao u kinu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Opsesija zvukom

Surround zvuk iz svih kutova, baš kao u kinu

 • 360Sound ispunjava prostoriju zvukom iz svih kutova

  360Sound ispunjava prostoriju zvukom iz svih kutova

  Znatno različito od konvencionalnog 5.1-kanalnog kućnog kina, kućno kino s tehnologijom 360Sound ima jedinstven dizajn s tri pogonske jedinice u svakom satelitskom zvučniku – prednjom i dvije kutne koje zvuk usmjeravaju bočno i oko vas. Pored načela dipola, Philips koristi vlastiti algoritam za dodatno poboljšanje okružujućeg efekta zvuka. Napravljen s vrhunskim akustičkim komponentama kao što su visokotonci s mekom kupolom, neodimijski magneti i digitalna pojačala klase D, zvučnici s tehnologijom 360Sound pružaju izuzetan zvuk iz svih kutova, pružajući istinski kino-doživljaj kod kuće.

 • Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Oduševit će vas 3D filmovi u vašem dnevnom boravku na Full HD 3D televizoru. Tehnologija Active 3D koristi najnoviju generaciju zaslona s brzim preklapanjem radi postizanja stvarne dubine i realističnosti u punoj HD rezoluciji od 1080 x 1920. Kada te slike gledate pomoću posebnih naočala koje su prilagođene tako da otvaraju i zatvaraju lijevu i desnu leću sinkronizirano sa slikama koje se izmjenjuju, stvara se Full HD 3D doživljaj gledanja kućnog kina. Vrhunska izdanja 3D filmova na Blu-ray medijima pružaju veći izbor sadržaja visoke kvalitete. Blu-ray pruža i nekomprimirani surround zvuk koji vaš zvučni doživljaj čini nevjerojatno stvarnim.

 • Auto calibration usklađuje zvučnike radi postizanja savršene akustike

  Auto calibration usklađuje zvučnike radi postizanja savršene akustike

  Prilagodba vašeg novog kućnog kina tvrtke Philips radi postizanja optimalnog doživljaja zvuka sada je dječja igra. Jednostavnim pritiskom tipke na daljinskom upravljaču pokreće se napredni prethodno učitani softver za kalibraciju zvučnika i zvučnicima šalje testne signale. Te signale prima i analizira mikrofon za automatsku kalibraciju, a zatim se izvršava potrebna prilagodba pri čemu se uzimaju u obzir udaljenost između zvučnika i položaja slušanja, glasnoća i kašnjenje uzvratnih audio signala iz svakog zvučnika. U roku od 60 sekundi vaš doživljaj zvuka u prostoriji bit će poboljšan i optimiziran.

 • Dolby TrueHD i DTS-HD za vrlo vjeran surround zvuk

  Dolby TrueHD i DTS-HD za vrlo vjeran surround zvuk

  Uz Dolby TrueHD i DTS-HD Master Audio Essential sadržaji s Blu-ray Disc medija najbolje će zvučati. Reproducirani zvuk gotovo se ne razlikuje od studijskog originala, tako da ćete čuti točno ono što trebate čuti. Dolby TrueHD i DTS-HD Master Audio Essential upotpunit će vaš doživljaj zabave u visokoj rezoluciji.

 • Ugrađeni WiFi i Net TV omogućavaju uživanje u multimedijskim sadržajima i usluzi Video on Demand

  Ugrađeni WiFi i Net TV omogućavaju uživanje u multimedijskim sadržajima i usluzi Video on Demand

  Ugrađeni WiFi omogućava vam da jednostavnim povezivanjem kućnog kina s kućnom mrežom uživate u bogatom izboru popularnih usluga na mreži koje nudi Net TV kada to poželite. Zahvaljujući usluzi Net TV možete uživati u najboljim web-mjestima koja pružaju filmove, slike, informativne i zabavne sadržaje te druge internetske sadržaje prilagođene za prikaz na zaslonu vašeg televizora. Video on Demand usluge koje pruža Net TV omogućavaju vam i posudbu ili kupnju filmova u SD ili HD rezoluciji, televizijskih emisija i glazbe u roku od nekoliko minuta iz udobnosti svog kauča.

 • Priključna stanica za praktičnu reprodukciju s uređaja iPod/iPhone

  Priključna stanica za praktičnu reprodukciju s uređaja iPod/iPhone

  Koristite priključnu stanicu za iPod/iPhone i uživajte u glazbi s uređaja iPod/iPhone na sustavu kućnog kina.

 • Radi glatko sa značajkom Multi-view prikaza na televizoru Cinema 21:9 tvrtke Philips

  Radi glatko sa značajkom Multi-view prikaza na televizoru Cinema 21:9 tvrtke Philips

  Radi glatko sa značajkom Multi-view prikaza na televizoru Cinema 21:9 tvrtke Philips koja vam omogućava da pratite druge sadržaje dok gledate sadržaj na televizoru. Ako otvorite više prozora istovremeno, sadržaj s kućnog kina možete gledati prozor uz prozor s televizijskim sadržajem uz potpuno jasan prikaz. Uz prozor s televizijskim sadržajem može se otvoriti i prozor usluge s internetskim sadržajima kao što je Net TV. Mali prozor lako možete zamijeniti prozorom s glavnom aktivnošću i tako imati kontrolu nad prikazom sadržaja.

 • Kompaktni zvučnici konvencionalnog dizajna uljepšavaju kućno okruženje

  Kompaktni zvučnici konvencionalnog dizajna uljepšavaju kućno okruženje
 • Savršeno odgovaraju televizoru Cinema 21:9 jer imaju crnu aluminijsku završnu obradu

  Obogatite kino-doživljaj kod kuće televizorom Cinema 21:9 s crnom aluminijskom završnom obradom koji će se savršeno uklopiti. Neka svaka večer bude filmska premijera zahvaljujući ovoj jedinstvenoj kombinaciji: ovaj spektakularni televizor prikazuje filmove u formatu 21:9 - upravo onako kako je to zamišljeno - i poboljšava doživljaj gledanja filmova zahvaljujući izuzetno širokom prikazu te tehnologijama Perfect Pixel HD Engine i LED Pro. Saznajte više o ovoj savršenoj kombinaciji još danas!

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: