Soundbar kućno kino

  Soundbar kućno kino

  Vrhunski surround zvuk bez neurednih žica

  Više od 80% ljudi koji su sudjelovali u zvučnom izazovu * preferiraju Philips Ambisound. Philips SoundBar s tehnologijom Ambisound potpun je sustav kućnog kina koji ima mogućnost reprodukcije 3D Blu-ray diskova u visokoj rezoluciji, sve to u samo jednoj jedinici. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Vrhunski surround zvuk bez neurednih žica

Opsesija zvukom

 • Tehnologija Ambisound za surround zvuk iz manje zvučnika

  Tehnologija Ambisound za surround zvuk iz manje zvučnika

  Ambisound tehnologija pruža doista okružujući višekanalni surround zvuk iz manje zvučnika. Pruža prožimajući doživljaj 5.1-kanalnog zvuka bez ograničenja koja nameće položaj sjedenja, oblik ili veličina prostorije i bez većeg broja zvučnika i kabela koji zauzimaju prostor. Kroz kombinirani učinak psihoakustičkih fenomena, obrade polja signala i smještanja pogonske jedinice pod preciznim kutom, Ambisound pruža snažniji zvuk iz manje zvučnika.

 • Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Oduševit će vas 3D filmovi u vašem dnevnom boravku na Full HD 3D televizoru. Tehnologija Active 3D koristi najnoviju generaciju zaslona s brzim preklapanjem radi postizanja stvarne dubine i realističnosti u punoj HD rezoluciji od 1080 x 1920. Kada te slike gledate pomoću posebnih naočala koje su prilagođene tako da otvaraju i zatvaraju lijevu i desnu leću sinkronizirano sa slikama koje se izmjenjuju, stvara se Full HD 3D doživljaj gledanja kućnog kina. Vrhunska izdanja 3D filmova na Blu-ray medijima pružaju veći izbor sadržaja visoke kvalitete. Blu-ray pruža i nekomprimirani surround zvuk koji vaš zvučni doživljaj čini nevjerojatno stvarnim.

 • Philips Net TV s Wi-Fi vezom za popularne internetske usluge na televizoru

  Philips Net TV s Wi-Fi vezom za popularne internetske usluge na televizoru

  Upoznajte bogat izbor mrežnih usluga uz Net TV. Uživajte u filmovima, slikama, informacijama, zabavi i drugim sadržajima na mreži izravno na televizoru kad god poželite. Jednostavno povežite kućno kino izravno u kućnu mrežu putem Ethernet veze i zatim pomoću daljinskog upravljača pregledajte i odaberite sadržaje koje želite gledati. Izbornik Philips omogućava pristup popularnim Net TV uslugama prilagođenim zaslonu televizora. Osim toga, putem računalne mreže s certifikatom DLNA pomoću daljinskog upravljača možete gledati videozapise i pristupati slikama koje su pohranjene na računalu.

 • DLNA mrežna veza za uživanje u glazbi i videozapisima s računala

  DLNA mrežna veza za uživanje u glazbi i videozapisima s računala

  DLNA mrežna veza omogućava jednostavan pristup osobnim fotografijama, glazbi, videozapisima i filmovima koji se nalaze na računalu ili kućnoj mreži. Koristi Ethernet (LAN) vezu s protokolom DLNA, što jamči da će uređaji s DLNA certifikatom međusobno raditi bez problema. Priključivanjem televizora, kućnog kina ili Blu-ray Disc reproduktora u kućnu mrežu moći ćete pristupati informacijama sa svih uređaja s DLNA certifikatom. Svojem svijetu zabave možete pristupati jednim pritiskom gumba, uz intuitivno korisničko sučelje dizajnirano za lako pretraživanje.

 • Dolby TrueHD i DTS-HD za vrlo vjeran surround zvuk

  Dolby TrueHD i DTS-HD za vrlo vjeran surround zvuk

  Uz Dolby TrueHD i DTS-HD Master Audio Essential sadržaji s Blu-ray Disc medija najbolje će zvučati. Reproducirani zvuk gotovo se ne razlikuje od studijskog originala, tako da ćete čuti točno ono što trebate čuti. Dolby TrueHD i DTS-HD Master Audio Essential upotpunit će vaš doživljaj zabave u visokoj rezoluciji.

 • SoundBar dizajn koji najbolje odgovara televizoru ravnog zaslona dijagonale 102 cm (40") ili većem

  SoundBar dizajn koji najbolje odgovara televizoru ravnog zaslona dijagonale 102 cm (40") ili većem

  SoundBar unosi profinjenost i gracioznost u vaš dnevni boravak. Iako je dizajniran kao savršen dodatak televizoru dijagonale 102 cm (40") i većem, savršeno će izgledati i ispod svakog drugog televizora ravnog zaslona – odgovara svakom interijeru i životnom stilu.

 • Tanak i vrhunski dizajn od vrlo kvalitetnog brušenog aluminija

  Tanak i vrhunski dizajn od vrlo kvalitetnog brušenog aluminija
Prikaz svih specifikacija
 • Na temelju potrošačkih testova zvuka kroz usporedbu s vodećim konkurentom koje je u studenom 2010. provela tvrtka Synovate u Njemačkoj. Podaci dostupni u arhivi.
 • Kako biste provjerili je li usluga Video na zahtjev dostupna u vašoj državi, posjetite www.philips.com/blu-ray.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: