Kućno kino

  Kućno kino

  Zavođenje zvukom

  Uživajte u doživljaju 5.1-kanalnog surround zvuka iz integriranog jednodijelnog sustava, bez obzira na oblik prostorije. Posebno dizajniran za usklađivanje s Philips Aurea televizorom, ovaj SoundBar sustav osnažen Ambisound tehnologijom pruža vrhunski zvuk i kvalitetu slike. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Zavođenje zvukom

s tehnologijom Ambisound

 • SoundBar s ugrađenim zvučnicima, pojačalima i DVD reproduktorom

  SoundBar s ugrađenim zvučnicima, pojačalima i DVD reproduktorom

  SoundBar je cjelovito i sveobuhvatno rješenje za kućna kina koje donosi superioran 5.1-kanalni surround zvuk za prožimajuće filmsko iskustvo. Uz ugrađene zvučnike, pojačala i DVD reproduktor, SoundBar je sve što vam je potrebno na polici ispod televizora. Omogućava vam da svoj dnevni boravak uredite kako želite, a stvara nevjerojatno iskustvo višekanalnog zvuka - za trenutke uživanja u filmovima s prijateljima i obitelji.

 • Priključite svoj iPod za reprodukciju multimedijskih sadržaja uz kontrolu putem zaslona

  Priključite svoj iPod za reprodukciju multimedijskih sadržaja uz kontrolu putem zaslona

  Priključna stanica, u kompletu sa sustavom kućnog kina, omogućava reprodukciju filmova, glazbe i fotografija s uređaja iPod. Štoviše, možete upravljati uređajem iPod i pretraživati njegov sadržaj na zaslonu televizora - sve pomoću daljinskog upravljača sustava kućnog kina. Priključna stanica donosi prijenosnu zabavu u vaš dom - uz apsolutnu praktičnost i lakoću korištenja.

 • Svojim elegantnim dizajnom visoke klase usklađen je s televizorom Aurea

  Svojim elegantnim dizajnom visoke klase usklađen je s televizorom Aurea

  Dašak elegancije uklopljen u dnevni boravak, dizajniran kako bi bio usklađen s prekrasnim televizorom Aurea - ovaj će vas SoundBar oduševiti svojim izgledom i značajkama. Uživajte u iznimnom iskustvu kućne zabave, ne komprimitirajući svoj životni stil.

 • Usklađen s bilo kojim televizorom ravnog zaslona, optimalan za televizor od 42 inča ili veći

  Usklađen s bilo kojim televizorom ravnog zaslona, optimalan za televizor od 42 inča ili veći

  SoundBar unosi profinjenost i gracioznost u vaš dnevni boravak. Iako je dizajniran kao savršen dodatak televizoru dijagonale 107 cm (42") i većem, savršeno će izgledati i ispod svakog drugog televizora ravnog zaslona – odgovara svakom interijeru i životnom stilu.

 • Kontrole na ploči osjetljivoj na dodir za laku reprodukciju i kontrolu glasnoće

  Kontrole na ploči osjetljivoj na dodir za laku reprodukciju i kontrolu glasnoće

  Kontrole na ploči osjetljivoj na dodir omogućavaju regulaciju glasnoće, kao i druge opcije reprodukcije jednostavnim pritiskom kontrola osjetljivih na dodir na prednjoj ploči.

 • Brza USB 2.0 veza za reprodukciju videosadržaja/glazbe s USB flash pogona

  Brza USB 2.0 veza za reprodukciju videosadržaja/glazbe s USB flash pogona

  Univerzalna serijska sabirnica ili USB je standard protokola koji se koristi za povezivanje računala, periferne opreme i potrošačke elektroničke opreme. Brzi USB uređaji imaju brzinu prijenosa do 480 Mb/s, u usporedbi s 12 Mb/s kod originalnih USB uređaja. Uz brzu USB 2.0 vezu trebate samo priključiti svoj USB uređaj, odabrati film, glazbu ili fotografiju i pokrenuti reprodukciju.

 • EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink omogućava upravljanje većim brojem uređaja kao što su DVD/Blu-ray reproduktori, soundbar zvučnik, kućno kino, televizori itd. pomoću jednog daljinskog upravljača. Koristi standardni protokol HDMI CEC za dijeljenje funkcija između uređaja putem HDMI kabela. Jednim pritiskom tipke možete istovremeno upravljati svim povezanim uređajima koji podržavaju HDMI CEC. Funkcije poput stanja pripravnosti i reprodukcije sada se mogu pokrenuti izuzetno lako.

 • Ambisound za 5.1-kanalni zvuk iz manjeg broja zvučnika

  Ambisound za 5.1-kanalni zvuk iz manjeg broja zvučnika

  Ambisound tehnologija pruža doista okružujući višekanalni surround zvuk iz manje zvučnika. Pruža prožimajući doživljaj 5.1-kanalnog zvuka bez ograničenja koja nameće položaj sjedenja, oblik ili veličina prostorije i bez većeg broja zvučnika i kabela koji zauzimaju prostor. Kroz kombinirani učinak psihoakustičkih fenomena, obrade polja signala i smještanja pogonske jedinice pod preciznim kutom, Ambisound pruža snažniji zvuk iz manje zvučnika.

 • Izvrsna kvaliteta zvuka uz visokotonce s mekanom kupolom i DoubleBASS

  Izvrsna kvaliteta zvuka uz visokotonce s mekanom kupolom i DoubleBASS

  Nestvarno dobru kvalitetu zvuka donose DoubleBASS i visokotonci s mekanom kupolom. DoubleBASS zahvaća niske frekvencije i reproducira ih u zvučnom rasponu niskotonca, tako da možete čuti čak i najdublje basove. Visokotonci s mekanom kupolom reproduciraju jasne visoke i srednje frekvencije, što pojačava jasnoću zvuka i proširuje opseg zvuka - tako možete čuti sve, potpuno jasno.

 • Faroudja DCDi za nevjerojatno oštre i vrlo kvalitetne videozapise

  Faroudja DCDi za nevjerojatno oštre i vrlo kvalitetne videozapise

  Uz Faroudja DCDi uživajte u nevjerojatno oštrim i vrlo kvalitetnim videozapisima na televizoru s progresivnim skeniranjem. Ova značajka smanjuje neravne rubove koji su prisutni kada gledate standardne isprepletene videozapise, naročito kod pokretnih slika, što znači da će akcijske scene izgledati prirodno

 • FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  Inovativna tehnologija FullSound iz tvrtke Philips precizno obnavlja pojedinosti zvuka u glazbi u MP3 formatu i tako je dramatično obogaćuje i unapređuje, što znači da glazbu na CD mediju možete slušati bez bilo kakvih iskrivljenja. Na temelju algoritma za naknadnu obradu zvuka, FullSound združuje poznatu stručnost tvrtke Philips u reprodukciji glazbe i snagu najnovije generacije digitalnih procesora signala (DSP). Rezultat je puniji bas s više dubine i učinka, veća jasnoća govora i instrumenata te bogatstvo detalja. Ponovno otkrijte svoju komprimiranu MP3 glazbu uz zvuk vjeran stvarnome koji će dodirnuti vašu dušu i potaknuti vas na ples.

 • HDMI 1080p za nadogradnju na visoku rezoluciju koja omogućava oštriju sliku

  HDMI 1080p za nadogradnju na visoku rezoluciju koja omogućava oštriju sliku

  Nadogradnja na HDMI 1080p omogućava kristalno čistu sliku. U filmovima standardne rezolucije sada možete uživati u punoj visokoj rezoluciji, što znači više detalja i slika vjernija stvarnoj. Progresivno skeniranje (naznačeno slovom "p" u oznaci "1080p') uklanja strukturu linija koja prevladava na zaslonima televizora, osiguravajući beskompromisno oštru sliku. Na kraju, HDMI predstavlja izravnu digitalnu vezu kojom se može prenositi nekomprimirani digitalni video visoke rezolucije, kao i digitalni višekanalni audio bez konverzije na analogni format - to znači savršenu kvalitetu slike i zvuka, u potpunosti bez šuma.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: