Soundbar kućno kino

  HDMI

  Soundbar kućno kino

  Vrhunski surround zvuk bez neurednih žica

  Uživajte u vrhunskom zvuku u svakoj prostoriji, u bilo kojem sjedećem položaju. Zahvaljujući Philips Ambisound tehnologiji, uz precizno postavljene zvučnike i jedinstven način obrade zvuka, ovaj SoundBar pruža uzbudljiv kino doživljaj kod kuće. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Vrhunski surround zvuk bez neurednih žica

za kino doživljaj

 • Ambisound tehnologija za surround zvuk uz manje zvučnika

  Ambisound tehnologija za surround zvuk uz manje zvučnika

  Ambisound tehnologija pruža doista okružujući višekanalni surround zvuk iz manje zvučnika. Pruža prožimajući doživljaj 5.1-kanalnog zvuka bez ograničenja koja nameće položaj sjedenja, oblik ili veličina prostorije i bez većeg broja zvučnika i kabela koji zauzimaju prostor. Kroz kombinirani učinak psihoakustičkih fenomena, obrade polja signala i smještanja pogonske jedinice pod preciznim kutom, Ambisound pruža snažniji zvuk iz manje zvučnika.

 • DoubleBASS tehnologija pruža puniji i dublji bas

  DoubleBASS tehnologija pruža puniji i dublji bas

  DoubleBASS vam omogućava da čujete čak i najdublje basove iz kompaktnih niskotonaca. Prepoznaje niske frekvencije i reproducira ih u zvučnom opsegu niskotonca, pružajući snažniji i bogatiji zvuk basa te osiguravajući potpuni doživljaj slušanja, bez kompromisa.

 • FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  Inovativna tehnologija FullSound iz tvrtke Philips precizno obnavlja pojedinosti zvuka u glazbi u MP3 formatu i tako je dramatično obogaćuje i unapređuje, što znači da glazbu na CD mediju možete slušati bez bilo kakvih iskrivljenja. Na temelju algoritma za naknadnu obradu zvuka, FullSound združuje poznatu stručnost tvrtke Philips u reprodukciji glazbe i snagu najnovije generacije digitalnih procesora signala (DSP). Rezultat je puniji bas s više dubine i učinka, veća jasnoća govora i instrumenata te bogatstvo detalja. Ponovno otkrijte svoju komprimiranu MP3 glazbu uz zvuk vjeran stvarnome koji će dodirnuti vašu dušu i potaknuti vas na ples.

 • Profinjen dizajn koji odgovara svakom televizoru ravnog zaslona

  Profinjen dizajn koji odgovara svakom televizoru ravnog zaslona

  Ovaj sustav kućnog kina predstavlja vrhunsku tehnologiju upakiranu u eleganciju i stil, a uljepšat će svaki dnevni boravak svojim profinjenim izgledom. Budući da je dizajnom i završnom obradom usklađen s Philips televizorima ravnog zaslona, savršeno će odgovarati vašem televizoru ravnog zaslona, unutarnjem uređenju vašeg doma i vašem životnom stilu.

 • EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink omogućava upravljanje većim brojem uređaja kao što su DVD/Blu-ray reproduktori, soundbar zvučnik, kućno kino, televizori itd. pomoću jednog daljinskog upravljača. Koristi standardni protokol HDMI CEC za dijeljenje funkcija između uređaja putem HDMI kabela. Jednim pritiskom tipke možete istovremeno upravljati svim povezanim uređajima koji podržavaju HDMI CEC. Funkcije poput stanja pripravnosti i reprodukcije sada se mogu pokrenuti izuzetno lako.

 • Dodatna priključna stanica za praktičnu reprodukciju s uređaja iPod

  Dodatna priključna stanica za praktičnu reprodukciju s uređaja iPod

  Pričvrstite ovu priključnu stanicu na svoj sustav kućnog kina i moći ćete uživati u glazbi, videozapisima i fotografijama s uređaja iPod. Priključna stanica prodaje se kao zasebna dodatna oprema.

 • Elegantna staklena klizna vrata

  Elegantna staklena klizna vrata
 • Uživajte u svim svojim filmovima i glazbi s CD-a i DVD-a

  Uživajte u svim svojim filmovima i glazbi s CD-a i DVD-a
Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: