5.1-kanalno kućno kino

  5.1-kanalno kućno kino

  Snažan surround zvuk

  Unesite snagu kina u svoj dom! Sustav kućnog kina HTS2511 tvrtke Philips koji ima kompaktne zvučnike s Dolby Digital surround zvukom obogatit će vaš doživljaj zabave kod kuće. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Snažan surround zvuk

iz kompaktnih zvučnika

 • Dolby Digital za vrhunski filmski doživljaj

  Dolby Digital za vrhunski filmski doživljaj

  Budući da Dolby Digital, vodeći svjetski standard za digitalni višekanalni zvuk, koristi postupak kojim ljudsko uho prirodno obrađuje zvuk, iskusit ćete vrhunsku kvalitetu prostornog surround zvuka.

 • Reproducira sadržaje s DVD-a, VCD-a, CD-a i USB uređaja

  Reproducira sadržaje s DVD-a, VCD-a, CD-a i USB uređaja

  Reproducirajte gotovo svaku vrstu diska i uređaja s multimedijskim sadržajima - DVD, VCD, CD ili USB uređaj. Iskusite nenadmašnu praktičnost sjajnih mogućnosti reprodukcije i raskoš dijeljenja datoteka s multimedijskim sadržajem na televizoru ili sustavu kućnog kina.

 • Certifikat za DivX Ultra pruža bolju reprodukciju DivX videozapisa

  Certifikat za DivX Ultra pruža bolju reprodukciju DivX videozapisa

  Podrška za DivX omogućava vam uživanje u videozapisima kodiranima za DivX i filmovima s interneta, uključujući holivudske filmove koje ste kupili, u udobnosti dnevnog boravka. Medijski format DivX je tehnologija komprimiranja utemeljena na formatu MPEG-4 koja omogućava spremanje velikih datoteka poput filmova, foršpana ili glazbenih videozapisa na medije kao što su CD-R/RW i DVD diskovi s mogućnošću snimanja koje ćete onda reproducirati na svom Philips Blu-ray ili DVD reproduktoru s DivX Ultra certifikatom. DivX Ultra reprodukciju u formatu DivX kombinira s odličnim značajkama kao što su integrirani titlovi, veći broj jezika za audio te više zapisa i izbornika u jednom praktičnom formatu datoteke.

 • Izložene pogonske jedinice za snažan surround zvuk

  Izložene pogonske jedinice za snažan surround zvuk
 • RMS snaga od 300 W pruža odličan zvuk za filmove i glazbu

  RMS snaga od 300 W pruža odličan zvuk za filmove i glazbu
Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: