Soundbar, zvučnik

  Soundbar, zvučnik

  Snažan zvuk za bilo koji televizor

  Debljine samo 2,98 cm, HTL6140 tvrtke Philips izuzetno je tanak zvučni sustav koji se može montirati bilo gdje. Može se pohvaliti s 320 W snage i 8-inčnim niskotoncem snage 220 W pa pruža zvuk koji nadilazi njegove dimenzije, a omogućava i usmjeravanje glazbe putem Bluetooth® veze uz aptX® i AAC. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Soundbar, zvučnik

2.1-kanalni bežični niskotonac, Bluetooth® aptX, AAC i NFC, 1 HDMI ulaz i HDMI izlaz ARC, Debljine samo 29, 8 mm HTL6140B/12 Pronađi slične proizvode

Snažan zvuk za bilo koji televizor

uz bežični niskotonac

 • Izlazna snaga zvuka od 320 W

  Izlazna snaga zvuka od 320 W

  6 neodomijskih woofera i 2 vrhunska visokotonca s mekom kupolom reproduciraju kristalno čiste visoke tonove i osiguravaju vrhunsku kvalitetu zvuka. Ukupne su snage 320 W, a zvučnu sliku upotpunjuje snažni 8-inčni niskotonac od 220 W. HTL6140 nije samo izuzetno tanak, već i zvuči fantastično.

 • Vrhunski visokotonci s mekom kupolom pružaju kristalno čist zvuk

  Vrhunski visokotonci s mekom kupolom pružaju kristalno čist zvuk

  Uz Crystal Clear zvuk iz tvrtke Philips sada možete razabrati svaki detalj zvuka i uživati u njemu na način kako je to zamislio umjetnik ili redatelj! Crystal Clear zvuk vjerno, precizno i bez ikakvih iskrivljenja reproducira izvor zvuka - bez obzira radi li se o akcijskom filmu, mjuziklu ili izvedbi uživo. Kućna kina tvrtke Philips s Crystal Clear zvukom obradu zvuka održavaju na minimalnoj razini i tako čuvaju čistoću originalnog audiosadržaja. Kao rezultat toga, u vaše se uši šalje zvuk veće preciznosti.

 • Bluetooth® (aptX® i AAC) za bežično usmjeravanje glazbe

  Bluetooth® (aptX® i AAC) za bežično usmjeravanje glazbe

  Bluetooth® (aptX® i AAC) za bežično usmjeravanje glazbe

 • Bluetooth uparivanje povezivanjem jednim dodirom uz pametne telefone s podrškom za NFC

  Bluetooth uparivanje povezivanjem jednim dodirom uz pametne telefone s podrškom za NFC

  Jednostavno uparite Bluetooth uređaje pomoću tehnologije NFC (Near Field Communications) za povezivanje jednim dodirom. Jednostavno prislonite pametni telefon ili tablet s podrškom za NFC uz NFC područje na zvučniku kako biste uključili zvučnik, pokrenite Bluetooth uparivanje i započnite usmjeravanje glazbe.

 • Dolby Digital i DTS za odličan surround zvuk

  Dolby Digital i DTS za odličan surround zvuk

  Zakoračite u digitalni svijet i najbolje iskoristite svoju glazbu i filmove. Čak i stereo glazba zvuči odlično jer Dolby Digital i DTS Digital Surround poboljšavaju digitalnu glazbu i videozapise, dajući im dodatnu snagu kako biste dobili doista prožimajući surround zvuk iz zvučnika kućnog kina.

 • Virtual Surround Sound za realističan filmski doživljaj

  Virtual Surround Sound za realističan filmski doživljaj

  Virtual Surround Sound tvrtke Philips stvara bogat i prožimajući surround zvuk iz sustava s manje od pet zvučnika. Vrlo napredni prostorni algoritmi vjerno reproduciraju značajke zvuka koji je prisutan u idealnom 5.1-kanalnom okruženju. Svaki vrlo kvalitetni stereo izvor pretvara se u realističan, višekanalni surround zvuk. Nema potrebe za kupnjom dodatnih zvučnika, kabela ili postolja za zvučnike kako biste mogli uživati u zvuku koji ispunjava prostoriju.

 • Jedan HDMI ulaz za odličnu kvalitetu slike i zvuka

  Uživajte u nevjerojatnoj 3D reprodukciji i kristalno čistom 5.1-kanalnom ili 7.1-kanalnom zvuku jednostavnim povezivanjem s audio HDMI izlazom na reproduktoru s priključnicom AV prijemnika koji ne podržava 3D.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: