Soundbar, zvučnik

  • KA

  Soundbar, zvučnik

  Snažan zvuk za bilo koji televizor

  HTL5140 je tanki zvučni sustav maksimalne izlazne snage od 320 W. Vrhunska metalna završna obrada osigurava mu privlačan stil, a može se montirati na zid ili postaviti na stol. HDMI ARC, jedan HDMI ulaz za video i Bluetooth® uz aptX® i AAC za reprodukciju glazbe bežičnim putem. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Soundbar, zvučnik

2.1-kanalni bežični niskotonac, Bluetooth® aptX, AAC i NFC, 1 HDMI ulaz i HDMI izlaz ARC, 320 W HTL5140B/12 Pronađi slične proizvode

Snažan zvuk za bilo koji televizor

uz bežični niskotonac

 • Izlazna snaga zvuka od 320 W

  Izlazna snaga zvuka od 320 W

  Dvije jedinice, svaka s 4 woofera i 2 visokotonca osiguravaju savršeno uravnotežen zvuk. Ukupno pružaju 320 W snage, a zvučnu sliku upotpunjuje snažan bas iz kutije niskotonca kapaciteta 17 l.

 • Dolby Digital i DTS za odličan surround zvuk

  Dolby Digital i DTS za odličan surround zvuk

  Zakoračite u digitalni svijet i najbolje iskoristite svoju glazbu i filmove. Čak i stereo glazba zvuči odlično jer Dolby Digital i DTS Digital Surround poboljšavaju digitalnu glazbu i videozapise, dajući im dodatnu snagu kako biste dobili doista prožimajući surround zvuk iz zvučnika kućnog kina.

 • Bluetooth® (aptX® i AAC) za bežično usmjeravanje glazbe

  Bluetooth® (aptX® i AAC) za bežično usmjeravanje glazbe

  Bluetooth® (aptX® i AAC) za bežično usmjeravanje glazbe

 • Bluetooth uparivanje povezivanjem jednim dodirom uz pametne telefone s podrškom za NFC

  Bluetooth uparivanje povezivanjem jednim dodirom uz pametne telefone s podrškom za NFC

  Jednostavno uparite Bluetooth uređaje pomoću tehnologije NFC (Near Field Communications) za povezivanje jednim dodirom. Jednostavno prislonite pametni telefon ili tablet s podrškom za NFC uz NFC područje na zvučniku kako biste uključili zvučnik, pokrenite Bluetooth uparivanje i započnite usmjeravanje glazbe.

 • Virtual Surround Sound za realističan filmski doživljaj

  Virtual Surround Sound za realističan filmski doživljaj

  Virtual Surround Sound tvrtke Philips stvara bogat i prožimajući surround zvuk iz sustava s manje od pet zvučnika. Vrlo napredni prostorni algoritmi vjerno reproduciraju značajke zvuka koji je prisutan u idealnom 5.1-kanalnom okruženju. Svaki vrlo kvalitetni stereo izvor pretvara se u realističan, višekanalni surround zvuk. Nema potrebe za kupnjom dodatnih zvučnika, kabela ili postolja za zvučnike kako biste mogli uživati u zvuku koji ispunjava prostoriju.

 • EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink omogućava upravljanje većim brojem uređaja kao što su DVD/Blu-ray reproduktori, soundbar zvučnik, kućno kino, televizori itd. pomoću jednog daljinskog upravljača. Koristi standardni protokol HDMI CEC za dijeljenje funkcija između uređaja putem HDMI kabela. Jednim pritiskom tipke možete istovremeno upravljati svim povezanim uređajima koji podržavaju HDMI CEC. Funkcije poput stanja pripravnosti i reprodukcije sada se mogu pokrenuti izuzetno lako.

 • Visokotonac od majlara za zvuk visoke rezolucije

  U ovim se zvučnicima koristi majlar, jedinstveni materijal koji jamči nevjerojatnu definiciju zvuka. Savršeno se reproducira puni raspon visokih frekvencija, što znači da glazba oživljava, a zvuk u filmovima je upravo onakav kakav treba biti. Sastavni dio dvosmjernog dizajna je visokotonac koji poboljšava zvukove visokih frekvencija te u kombinaciji s wooferom stvara jasniji i precizniji zvuk bolje prostorne definicije. Poboljšana jasnoća znači da ćete moći prepoznati sve pojedinačne elemente glazbe. Čut ćete zasebne instrumente i jasnije vokale te uživati u glazbi punoj osvježavajućih detalja.

 • Jedan HDMI ulaz za odličnu kvalitetu slike i zvuka

  Uživajte u nevjerojatnoj 3D reprodukciji i kristalno čistom 5.1-kanalnom ili 7.1-kanalnom zvuku jednostavnim povezivanjem s audio HDMI izlazom na reproduktoru s priključnicom AV prijemnika koji ne podržava 3D.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: