Soundbar, zvučnik

  Soundbar, zvučnik

  Snažan zvuk za bilo koji televizor

  Oslobodite puni potencijal svih svojih multimedijskih uređaja. Uz integrirani niskotonac i senzor za orijentaciju, pruža vam slobodu da SoundBar smjestite prema želji. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Soundbar, zvučnik

Virtualni surround, Ugrađeni niskotonac, 2 HDMI ulaza i HDMI izlaz ARC, Bluetooth® HTL5120S/12 Pronađi slične proizvode

Snažan zvuk za bilo koji televizor

uz integrirani niskotonac

 • Virtual Surround Sound za realističan filmski doživljaj

  Virtual Surround Sound za realističan filmski doživljaj

  Virtual Surround Sound tvrtke Philips stvara bogat i prožimajući surround zvuk iz sustava s manje od pet zvučnika. Vrlo napredni prostorni algoritmi vjerno reproduciraju značajke zvuka koji je prisutan u idealnom 5.1-kanalnom okruženju. Svaki vrlo kvalitetni stereo izvor pretvara se u realističan, višekanalni surround zvuk. Nema potrebe za kupnjom dodatnih zvučnika, kabela ili postolja za zvučnike kako biste mogli uživati u zvuku koji ispunjava prostoriju.

 • Koristite HDMI x 2 za odličnu kvalitetu slike i zvuka

  Koristite HDMI x 2 za odličnu kvalitetu slike i zvuka

  Uživajte u nevjerojatnoj 3D reprodukciji i kristalno čistom 5.1-kanalnom ili 7.1-kanalnom zvuku jednostavnim povezivanjem dvaju audio HDMI izlaza na reproduktoru s priključnicom AV prijemnika koji ne podržava 3D.

 • Senzor za orijentaciju osigurava najbolji zvuk bez obzira na položaj

  Senzor za orijentaciju osigurava najbolji zvuk bez obzira na položaj

  Kvalitetu doživljaja zvuka određuje položaj kućnog kina u prostoriji. Nasreću, ovaj sustav ima napredni senzor za automatsku orijentaciju koji trenutno optimizira kvalitetu zvuka nakon što odredi je li soundbar u vodoravnom ili okomitom položaju. Dakle, bilo da soundbar postavite na policu ili montirate na zid, možete biti sigurni da ćete uvijek imati vrhunski doživljaj zvuka.

 • Bežično usmjeravanje glazbe putem Bluetooth veze

  Bežično usmjeravanje glazbe putem Bluetooth veze

  Bluetooth je tehnologija bežične komunikacije kratkog dometa koja je stabilna i energetski učinkovita. Tehnologija omogućava jednostavnu bežičnu vezu s drugim Bluetooth uređajima, tako da omiljenu glazbu možete jednostavno reproducirati na zvučniku s podrškom za Bluetooth s bilo kojeg pametnog telefona, tableta, čak i s prijenosnih računala, uključujući iPod ili iPhone.

 • Dolby Digital za vrhunski filmski doživljaj

  Dolby Digital za vrhunski filmski doživljaj

  Budući da Dolby Digital, vodeći svjetski standard za digitalni višekanalni zvuk, koristi postupak kojim ljudsko uho prirodno obrađuje zvuk, iskusit ćete vrhunsku kvalitetu prostornog surround zvuka.

 • Integrirani aktivni niskotonac za snažni bas

  Integrirani aktivni niskotonac za snažni bas
Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: