Fidelio

Philips Fidelio Immersive Sound

5.1-kanalno kućno kino

  Philips Fidelio Immersive Sound

  5.1-kanalno kućno kino

  Surround zvuk iz svih kutova, baš kao u kinu

  Počnite uživati u originalnom kino-doživljaju, bez obzira gdje se nalazite u prostoriji. Sustav kućnog kina HTB9550D tvrtke Philips ima zvučne pogonske jedinice na prednjoj strani i na bočnim stranama kako bi se surround zvuk ravnomjerno rasporedio po prostoriji. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Fidelio Immersive Sound 5.1-kanalno kućno kino

3D Blu-ray HTB9550D/12 Pronađi slične proizvode

Surround zvuk iz svih kutova, baš kao u kinu

Opsesija zvukom

 • 360Sound ispunjava prostoriju zvukom iz svih kutova

  360Sound ispunjava prostoriju zvukom iz svih kutova

  Znatno različito od konvencionalnog 5.1-kanalnog kućnog kina, kućno kino s tehnologijom 360Sound ima jedinstven dizajn s tri pogonske jedinice u svakom satelitskom zvučniku – prednjom i dvije kutne koje zvuk usmjeravaju bočno i oko vas. Pored načela dipola, Philips koristi vlastiti algoritam za dodatno poboljšanje okružujućeg efekta zvuka. Napravljen s vrhunskim akustičkim komponentama kao što su visokotonci s mekom kupolom, neodimijski magneti i digitalna pojačala klase D, zvučnici s tehnologijom 360Sound pružaju izuzetan zvuk iz svih kutova, pružajući istinski kino-doživljaj kod kuće.

 • CinemaPerfect HD za čišću i oštriju reprodukciju videozapisa

  CinemaPerfect HD za čišću i oštriju reprodukciju videozapisa

  CinemaPerfect HD Engine tvrtke Philips pruža novi standard u reprodukciji jasnih i oštrih videozapisa. Ova pametna tehnologija omogućava smanjenje šuma i izoštravanje slike kako bi se postigla slika kvalitetnija od svih koje ste dosad vidjeli. Smanjenjem šuma u videozapisima i odličnom prilagodbom veličine smanjuje se šum koji nastaje prilikom kompresije videozapisa u MPEG format. Uz poboljšanu obradu boja postižu se oštre, duboke slike na zaslonu.

 • Trenutna konverzija 2D u 3D za realističan filmski doživljaj

  Trenutna konverzija 2D u 3D za realističan filmski doživljaj

  Uživajte u 3D filmskom uzbuđenju u svom domu koristeći postojeću kolekciju 2D filmova. Trenutna 3D konverzija koristi najnoviju digitalnu tehnologiju za analizu 2D videosadržaja radi razlikovanja objekata u prednjem planu i pozadini. Pomoću tih detalja stvara se karta dubine kojom se uobičajeni 2D videoformati konvertiraju u uzbudljiv 3D prikaz. Uz kompatibilni 3D televizor bit ćete spremni iskusiti Full HD 3D.

 • Mogućnost bežičnih stražnjih zvučnika za smještaj bez neurednih kabela

  Mogućnost bežičnih stražnjih zvučnika za smještaj bez neurednih kabela

  Bežični stražnji zvučnici omogućuju lako smještanje zvučnika po prostoriji. Razvijeno na temelju tehnologije bez smetnji, bežični stražnji zvučnici pružaju čistoću surround zvuka i rješavaju problem kabela po prostoriji.

 • Internetski radio za uživanje u mrežnim radiopostajama sa svih strana svijeta

  Internetski radio za uživanje u mrežnim radiopostajama sa svih strana svijeta

  Internetski radio je usluga emitiranja radiosignala koji se prenosi putem Interneta. Neke internetske postaje povezane su s tradicionalnim (zemaljskim) radiopostajama, dok druge rade samo putem Interneta, neovisne su i usmjerene isključivo na emitiranje sadržaja putem weba. Uz internetski radio možete pristupati mrežnim radiopostajama iz bilo kojeg dijela svijeta i slušati širok raspon žanrova, vijesti, sportova i novosti iz svijeta zabave, a možete poslušati i svoje omiljene ili specijalizirane stanice.

 • Auto calibration usklađuje zvučnike radi postizanja savršene akustike

  Auto calibration usklađuje zvučnike radi postizanja savršene akustike

  Prilagodba vašeg novog kućnog kina tvrtke Philips radi postizanja optimalnog doživljaja zvuka sada je dječja igra. Jednostavnim pritiskom tipke na daljinskom upravljaču pokreće se napredni prethodno učitani softver za kalibraciju zvučnika i zvučnicima šalje testne signale. Te signale prima i analizira mikrofon za automatsku kalibraciju, a zatim se izvršava potrebna prilagodba pri čemu se uzimaju u obzir udaljenost između zvučnika i položaja slušanja, glasnoća i kašnjenje uzvratnih audio signala iz svakog zvučnika. U roku od 60 sekundi vaš doživljaj zvuka u prostoriji bit će poboljšan i optimiziran.

 • Priključna stanica za praktičnu reprodukciju s uređaja iPod/iPhone

  Priključna stanica za praktičnu reprodukciju s uređaja iPod/iPhone

  Koristite priključnu stanicu za iPod/iPhone i uživajte u glazbi s uređaja iPod/iPhone na sustavu kućnog kina.

 • Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Oduševit će vas 3D filmovi u vašem dnevnom boravku na Full HD 3D televizoru. Tehnologija Active 3D koristi najnoviju generaciju zaslona s brzim preklapanjem radi postizanja stvarne dubine i realističnosti u punoj HD rezoluciji od 1080 x 1920. Kada te slike gledate pomoću posebnih naočala koje su prilagođene tako da otvaraju i zatvaraju lijevu i desnu leću sinkronizirano sa slikama koje se izmjenjuju, stvara se Full HD 3D doživljaj gledanja kućnog kina. Vrhunska izdanja 3D filmova na Blu-ray medijima pružaju veći izbor sadržaja visoke kvalitete. Blu-ray pruža i nekomprimirani surround zvuk koji vaš zvučni doživljaj čini nevjerojatno stvarnim.

 • Ugrađena Wi-Fi tehnologija omogućava uživanje u multimedijskim sadržajima putem bežične veze

  Ugrađena Wi-Fi tehnologija omogućava uživanje u multimedijskim sadržajima putem bežične veze

  Zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi tehnologiji, jednostavnim povezivanjem kućnog kina izravno u kućnu mrežu moći ćete uživati u bogatom izboru popularnih internetskih usluga. Uživajte u nekima od najboljih web-mjesta koja nude filmove, slike, informativne i zabavne sadržaje te druge internetske sadržaje prilagođene zaslonu vašeg televizora.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: