Fidelio

  Philips Fidelio SoundBar

  Kućno kino

  Najtanji Blu-ray Soundbar sa značajkom Ambisound

  Uz zvuk koji će vas potpuno prožeti i elegantan dizajn, Ambisound savršeno odgovara tankim televizorima. Ovo kućno kino SoundBar HTB9150 tvrtke Philips ima 5 modernih pojačala i 6 zvučnika koji svaku prostoriju čine urednom. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Fidelio SoundBar Kućno kino

3D Blu-ray, Aluminij, Mogućnost montaže na zid HTB9150/12 Pronađi slične proizvode

Najtanji Blu-ray Soundbar sa značajkom Ambisound

Opsesija zvukom

 • Ambisound tehnologija za surround zvuk uz manje zvučnika

  Ambisound tehnologija za surround zvuk uz manje zvučnika

  Ambisound tehnologija pruža doista okružujući višekanalni surround zvuk iz manje zvučnika. Pruža prožimajući doživljaj 5.1-kanalnog zvuka bez ograničenja koja nameće položaj sjedenja, oblik ili veličina prostorije i bez većeg broja zvučnika i kabela koji zauzimaju prostor. Kroz kombinirani učinak psihoakustičkih fenomena, obrade polja signala i smještanja pogonske jedinice pod preciznim kutom, Ambisound pruža snažniji zvuk iz manje zvučnika.

 • Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Oduševit će vas 3D filmovi u vašem dnevnom boravku na Full HD 3D televizoru. Tehnologija Active 3D koristi najnoviju generaciju zaslona s brzim preklapanjem radi postizanja stvarne dubine i realističnosti u punoj HD rezoluciji od 1080 x 1920. Kada te slike gledate pomoću posebnih naočala koje su prilagođene tako da otvaraju i zatvaraju lijevu i desnu leću sinkronizirano sa slikama koje se izmjenjuju, stvara se Full HD 3D doživljaj gledanja kućnog kina. Vrhunska izdanja 3D filmova na Blu-ray medijima pružaju veći izbor sadržaja visoke kvalitete. Blu-ray pruža i nekomprimirani surround zvuk koji vaš zvučni doživljaj čini nevjerojatno stvarnim.

 • Internetski radio za uživanje u mrežnim radiopostajama sa svih strana svijeta

  Internetski radio za uživanje u mrežnim radiopostajama sa svih strana svijeta

  Internetski radio je usluga emitiranja radiosignala koji se prenosi putem Interneta. Neke internetske postaje povezane su s tradicionalnim (zemaljskim) radiopostajama, dok druge rade samo putem Interneta, neovisne su i usmjerene isključivo na emitiranje sadržaja putem weba. Uz internetski radio možete pristupati mrežnim radiopostajama iz bilo kojeg dijela svijeta i slušati širok raspon žanrova, vijesti, sportova i novosti iz svijeta zabave, a možete poslušati i svoje omiljene ili specijalizirane stanice.

 • Trenutna konverzija 2D u 3D za realističan filmski doživljaj

  Trenutna konverzija 2D u 3D za realističan filmski doživljaj

  Uživajte u 3D filmskom uzbuđenju u svom domu koristeći postojeću kolekciju 2D filmova. Trenutna 3D konverzija koristi najnoviju digitalnu tehnologiju za analizu 2D videosadržaja radi razlikovanja objekata u prednjem planu i pozadini. Pomoću tih detalja stvara se karta dubine kojom se uobičajeni 2D videoformati konvertiraju u uzbudljiv 3D prikaz. Uz kompatibilni 3D televizor bit ćete spremni iskusiti Full HD 3D.

 • Pretvorite svoj pametni telefon u daljinski upravljač za AV proizvode tvrtke Philips

  Pretvorite svoj pametni telefon u daljinski upravljač za AV proizvode tvrtke Philips

  Aplikacija Philips MyRemote omogućava korištenje pametnog telefona ili tableta kao daljinskog upravljača za AV uređaje tvrtke Philips koji su spojeni na kućnu Wi-Fi mrežu i omogućava vam trenutačnu kontrolu gdjegod se u kući nalazili. Osim toga, pruža korisne funkcije kao što je SimplyShare za bežično povezivanje i usmjeravanje svih zabavnih sadržaja; naposljetku, MySound za podešavanje preferenci slušanja.

 • SoundBar dizajn koji najbolje odgovara televizoru ravnog zaslona dijagonale 102 cm (40") ili većem

  SoundBar dizajn koji najbolje odgovara televizoru ravnog zaslona dijagonale 102 cm (40") ili većem

  SoundBar unosi profinjenost i gracioznost u vaš dnevni boravak. Iako je dizajniran kao savršen dodatak televizoru dijagonale 102 cm (40") i većem, savršeno će izgledati i ispod svakog drugog televizora ravnog zaslona – odgovara svakom interijeru i životnom stilu.

 • Profinjen dizajn s vrlo kvalitetnom aluminijskom završnom obradom

  Profinjen dizajn s vrlo kvalitetnom aluminijskom završnom obradom

  Aluminij omogućava izražavanje kreativnosti i predstavlja moderni materijal koji biraju mnogi vrhunski dizajneri interijera diljem svijeta. Lagan, a ipak čvrst, aluminij je autentični materijal koji pomaže u dočaravanju doista legendarnog dizajna uređaja koji su izuzetno tanki i čvrsti te su savršena odlika inženjerske izvrsnosti. Krajnji rezultat su sustavi kućnog kina tvrtke Philips koji će sigurno privući pogled i za kojima će se glave okretati u bilo kojoj prostoriji.

 • Snaga od 600 W RMS pruža odličan zvuk za filmove i glazbu

  Snaga od 600 W RMS pruža odličan zvuk za filmove i glazbu
 • Ugrađena Wi-Fi tehnologija omogućava uživanje u multimedijskim sadržajima putem bežične veze

  Uz ugrađenu Wi-Fi tehnologiju možete pristupati multimedijskim sadržajima bežičnim putem. Pozdravite se s nepraktičnim gledanjem sadržaja na zaslonu računala te se opustite i uživajte u WMV datotekama na televizoru - u udobnosti dnevnog boravka.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: