Soundbar kućno kino

  Soundbar kućno kino

  Odličan surround zvuk bez neurednih kabela

  Tehnologija Ambisound u bilo koju prostoriju unijet će bogati 5.1-kanalni surround zvuk poput onoga u kinu. Štoviše, Soundbar kućno kino HTB7150 tvrtke Philips ima 4 namjenska pojačala i 4 zvučnika koji pružaju odličan zvuk na bilo kojem mjestu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Soundbar kućno kino

3D Blu-ray, Mogućnost montaže na zid HTB7150/12 Pronađi slične proizvode

Odličan surround zvuk bez neurednih kabela

Opsesija zvukom

 • Ambisound tehnologija za surround zvuk uz manje zvučnika

  Ambisound tehnologija za surround zvuk uz manje zvučnika

  Ambisound tehnologija pruža doista okružujući višekanalni surround zvuk iz manje zvučnika. Pruža prožimajući doživljaj 5.1-kanalnog zvuka bez ograničenja koja nameće položaj sjedenja, oblik ili veličina prostorije i bez većeg broja zvučnika i kabela koji zauzimaju prostor. Kroz kombinirani učinak psihoakustičkih fenomena, obrade polja signala i smještanja pogonske jedinice pod preciznim kutom, Ambisound pruža snažniji zvuk iz manje zvučnika.

 • Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Oduševit će vas 3D filmovi u vašem dnevnom boravku na Full HD 3D televizoru. Tehnologija Active 3D koristi najnoviju generaciju zaslona s brzim preklapanjem radi postizanja stvarne dubine i realističnosti u punoj HD rezoluciji od 1080 x 1920. Kada te slike gledate pomoću posebnih naočala koje su prilagođene tako da otvaraju i zatvaraju lijevu i desnu leću sinkronizirano sa slikama koje se izmjenjuju, stvara se Full HD 3D doživljaj gledanja kućnog kina. Vrhunska izdanja 3D filmova na Blu-ray medijima pružaju veći izbor sadržaja visoke kvalitete. Blu-ray pruža i nekomprimirani surround zvuk koji vaš zvučni doživljaj čini nevjerojatno stvarnim.

 • Internetski radio za uživanje u mrežnim radiopostajama sa svih strana svijeta

  Internetski radio za uživanje u mrežnim radiopostajama sa svih strana svijeta

  Internetski radio je usluga emitiranja radiosignala koji se prenosi putem Interneta. Neke internetske postaje povezane su s tradicionalnim (zemaljskim) radiopostajama, dok druge rade samo putem Interneta, neovisne su i usmjerene isključivo na emitiranje sadržaja putem weba. Uz internetski radio možete pristupati mrežnim radiopostajama iz bilo kojeg dijela svijeta i slušati širok raspon žanrova, vijesti, sportova i novosti iz svijeta zabave, a možete poslušati i svoje omiljene ili specijalizirane stanice.

 • Trenutna konverzija 2D u 3D za realističan filmski doživljaj

  Trenutna konverzija 2D u 3D za realističan filmski doživljaj

  Uživajte u 3D filmskom uzbuđenju u svom domu koristeći postojeću kolekciju 2D filmova. Trenutna 3D konverzija koristi najnoviju digitalnu tehnologiju za analizu 2D videosadržaja radi razlikovanja objekata u prednjem planu i pozadini. Pomoću tih detalja stvara se karta dubine kojom se uobičajeni 2D videoformati konvertiraju u uzbudljiv 3D prikaz. Uz kompatibilni 3D televizor bit ćete spremni iskusiti Full HD 3D.

 • CinemaPerfect HD za čišću i oštriju reprodukciju videozapisa

  CinemaPerfect HD za čišću i oštriju reprodukciju videozapisa

  CinemaPerfect HD Engine tvrtke Philips pruža novi standard u reprodukciji jasnih i oštrih videozapisa. Ova pametna tehnologija omogućava smanjenje šuma i izoštravanje slike kako bi se postigla slika kvalitetnija od svih koje ste dosad vidjeli. Smanjenjem šuma u videozapisima i odličnom prilagodbom veličine smanjuje se šum koji nastaje prilikom kompresije videozapisa u MPEG format. Uz poboljšanu obradu boja postižu se oštre, duboke slike na zaslonu.

 • SoundBar dizajn koji najbolje odgovara televizoru ravnog zaslona dijagonale 102 cm (40") ili većem

  SoundBar dizajn koji najbolje odgovara televizoru ravnog zaslona dijagonale 102 cm (40") ili većem

  SoundBar tvrtke Philips unosi profinjenost i gracioznost u bilo koji dnevni boravak. Iako je dizajniran kao savršen dodatak televizoru ravnog zaslona dijagonale 102 cm (40") ili većem, savršeno će izgledati i ispod svakog drugog televizora ravnog zaslona – odgovara svakom interijeru i životnom stilu te pruža moderan doživljaj kućnog kina.

 • Ugrađena Wi-Fi tehnologija omogućava uživanje u multimedijskim sadržajima putem bežične veze

  Uz ugrađenu Wi-Fi tehnologiju možete pristupati multimedijskim sadržajima bežičnim putem. Pozdravite se s nepraktičnim gledanjem sadržaja na zaslonu računala te se opustite i uživajte u WMV datotekama na televizoru - u udobnosti dnevnog boravka.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: