5.1, 3D Blu-ray, kućno kino

  5.1, 3D Blu-ray, kućno kino

  Doživljaj poput onoga u kinu uz Crystal Clear Sound

  Obogatite glazbu i filmove kućnim kinom tvrtke Philips. Uz visokotonac s eksponencijalnim rogom i mekom kupolom od 15 mm zvuk nikada nije bio manje izobličen. Tu je i moćni, 3 puta snažniji od normalnoga, "rebrasti" sustav Bass Reflex za izuzetno prirodne niske tonove. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

5.1, 3D Blu-ray, kućno kino

Crystal Clear zvuk, Ugrađeni Wi-Fi i Bluetooth®, HDMI čvorište i iPod/iPhone uz USB, 1000 W HTB5540D/12 Pronađi slične proizvode

Doživljaj poput onoga u kinu uz Crystal Clear Sound

Opsesija zvukom

 • Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Oduševit će vas 3D filmovi u vašem dnevnom boravku na Full HD 3D televizoru. Tehnologija Active 3D koristi najnoviju generaciju zaslona s brzim preklapanjem radi postizanja stvarne dubine i realističnosti u punoj HD rezoluciji od 1080 x 1920. Kada te slike gledate pomoću posebnih naočala koje su prilagođene tako da otvaraju i zatvaraju lijevu i desnu leću sinkronizirano sa slikama koje se izmjenjuju, stvara se Full HD 3D doživljaj gledanja kućnog kina. Vrhunska izdanja 3D filmova na Blu-ray medijima pružaju veći izbor sadržaja visoke kvalitete. Blu-ray pruža i nekomprimirani surround zvuk koji vaš zvučni doživljaj čini nevjerojatno stvarnim.

 • Koristite HDMI x 2 za odličnu kvalitetu slike i zvuka

  Koristite HDMI x 2 za odličnu kvalitetu slike i zvuka

  Uživajte u nevjerojatnoj 3D reprodukciji i kristalno čistom 5.1-kanalnom ili 7.1-kanalnom zvuku jednostavnim povezivanjem dvaju audio HDMI izlaza na reproduktoru s priključnicom AV prijemnika koji ne podržava 3D.

 • Ugrađena Wi-Fi tehnologija omogućava uživanje u multimedijskim sadržajima putem bežične veze

  Ugrađena Wi-Fi tehnologija omogućava uživanje u multimedijskim sadržajima putem bežične veze

  Zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi tehnologiji, jednostavnim povezivanjem kućnog kina izravno u kućnu mrežu moći ćete uživati u bogatom izboru popularnih internetskih usluga. Uživajte u nekima od najboljih web-mjesta koja nude filmove, slike, informativne i zabavne sadržaje te druge internetske sadržaje prilagođene zaslonu vašeg televizora.

 • Dolby TrueHD i DTS-HD za vrlo vjeran surround zvuk

  Dolby TrueHD i DTS-HD za vrlo vjeran surround zvuk

  Uz Dolby TrueHD i DTS-HD Master Audio Essential sadržaji s Blu-ray Disc medija najbolje će zvučati. Reproducirani zvuk gotovo se ne razlikuje od studijskog originala, tako da ćete čuti točno ono što trebate čuti. Dolby TrueHD i DTS-HD Master Audio Essential upotpunit će vaš doživljaj zabave u visokoj rezoluciji.

 • Mogućnost bežičnih stražnjih zvučnika za smještaj bez neurednih kabela

  Mogućnost bežičnih stražnjih zvučnika za smještaj bez neurednih kabela

  Bežični stražnji zvučnici omogućuju lako smještanje zvučnika po prostoriji. Razvijeno na temelju tehnologije bez smetnji, bežični stražnji zvučnici pružaju čistoću surround zvuka i rješavaju problem kabela po prostoriji.

 • Ploča osjetljiva na dodir za intuitivnu reprodukciju i regulaciju glasnoće

  Ploča osjetljiva na dodir za intuitivnu reprodukciju i regulaciju glasnoće

  Intuitivne kontrole ploče osjetljive na dodir omogućavaju regulaciju glasnoće, kao i druge opcije reprodukcije jednostavnim pritiskom kontrola osjetljivih na dodir na prednjoj ploči.

 • Crystal Clear Sound za vrhunsku jasnoću i realističnost

  Crystal Clear Sound za vrhunsku jasnoću i realističnost
 • RMS snaga od 1000 W pruža odličan zvuk za filmove i glazbu

  RMS snaga od 1000 W pruža odličan zvuk za filmove i glazbu
 • Bluetooth bežično usmjeravanje glazbe s glazbenih uređaja

  Bluetooth bežično usmjeravanje glazbe s glazbenih uređaja
 • Slušajte i punite svoj iPod/iPhone putem USB ulaza

  Uživajte u omiljenoj glazbi dok punite svoj iPod/iPhone! Jednostavno povežite iPod/iPhone pomoću USB kabela s USB priključnicom na sustavu kućnog kina. Puni vaš iPod/iPhone tijekom reprodukcije tako da možete uživati u glazbi bez brige da će uređaj tvrtke Apple ostati bez baterije.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: