Daily Collection

  Aparat za obradu hrane

  Uštedite prostor i trud

  Uštedite prostor, trud i vrijeme uz aparat za obradu hrane Philips HR7625/70 uspravnog dizajna. Iznimno je snažan i ima mnoštvo funkcija pa hranu možete savršeno obraditi u nekoliko sekundi! Obuhvaća i blender. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Daily Collection Aparat za obradu hrane

500 W, Kompaktno postavljanje 2-u-1, zdjela od 2 l HR7625/70 Pronađi slične proizvode

Uštedite prostor i trud

Izuzetno kompaktan aparat za obradu hrane s blenderom

 • Svi dodaci stanu u zdjelu za kompaktnu pohranu

  Svi dodaci stanu u zdjelu za kompaktnu pohranu

  Microstore vam omogućuje spremanje svih dodataka u zdjelu za jednostavnu i kompaktnu pohranu.

 • 2 brzine i pulsiranje

  2 brzine i pulsiranje

  Aparat za obradu hrane tvrtke Philips ima dvije postavke brzine za tvrde i meke sastojke. Osim toga, ima i funkciju pulsiranja za sjeckanje luka ili drobljenje leda.

 • Motor snage 500 W može obraditi velike količine i teže miješanje tijesta

  Motor snage 500 W može obraditi velike količine i teže miješanje tijesta

  Motor snage 500 W te 2 postavke brzine i gumb za pulsiranje omogućuju vam odabir brzine koja će dati optimalne rezultate

 • Lako izvršava više od 25 funkcija

  Lako izvršava više od 25 funkcija

  Aparat za obradu hrane isporučuje se sa 7 dodataka pomoću kojih se može izvršiti više od 25 funkcija. Dodaci koji se mogu prati u perilici posuđa su dodatak za miješanje gustog i rijetkog tijesta. Nož od nehrđajućeg čelika za pripremu mesa i povrća. Metalni diskovi za usitnjavanje i granuliranje na srednju veličinu. Blender otporan na lomljenje od 1,5 l za drobljenje, jače i slabije miješanje različitih sastojaka. Naposljetku, tu je disk za izradu emulzija kojim možete pripremiti, primjerice, tučeno vrhnje i majonezu.

 • Okomiti dizajn zauzima do 35 % manje prostora u kuhinji

  Poseban okomiti dizajn zauzima 35% manje prostora u odnosu na aparate za obradu hrane koji imaju vodoravni dizajn. Time se štedi dragocjeni radni prostor, a to znači da čak i najmanje kuhinje sada mogu imati aparat za obradu hrane.

 • Blender u kompletu

  Aparat za obradu hrane sa 7 dodataka koji imaju 28 različitih funkcija. To su: oštrica od nehrđajućeg čelika kojom možete sjeckati, tući, kremasto miješati, usitniti, izrezati, umiješati, zgnječiti, samljeti, miješati; dodatak za tijesto; umetak za rezanje na kriške za povrće i voće; umetak za tanko rezanje za povrće, voće i sir; disk za miješanje i izradu emulzija; umetak za granuliranje za granuliranje krumpira; blender za miješanje, mljevenje, pjenasto miješanje, izradu pirea, homogeniziranje, izradu tekućina, sitno mljevenje, izradu shakeova, miješanje.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: