USB Hi-Speed 2011

  HD reproduktor multimedijskih sadržaja

  Bežičnim putem uživajte u internetskim uslugama i multimediji

  Jednostavno istražite ogroman izbor multimedijskih sadržaja uz Philips HD reproduktor multimedijskih sadržaja. Uživajte u izuzetno kvalitetnim videozapisima, glazbi i fotografijama s interneta ili iz biblioteke na računalu izravno na televizoru - nije potrebno pretvaranje datoteka. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

HD reproduktor multimedijskih sadržaja

Ugrađeni WiFi, HDMI, USB 2.0 HMP5000/12 Pronađi slične proizvode

Bežičnim putem uživajte u internetskim uslugama i multimediji

 • DivX Plus HD Certified za reprodukciju DivX sadržaja u visokoj rezoluciji

  DivX Plus HD Certified za reprodukciju DivX sadržaja u visokoj rezoluciji

  DivX Plus HD na vašem Blu-ray u/ili DVD reproduktoru donosi najnovija poboljšanja u DivX tehnologiji kako biste mogli uživati u videozapisima i filmovima u HD rezoluciji prenesenima s interneta izravno na vaš Philips HDTV ili računalo. DivX Plus HD podržava reprodukciju DivX Plus sadržaja (H.264 HD video s AAC zvukom visoke kvalitete u formatu datoteke MKV), istodobno podržavajući i ranije verzije DivX videosadržaja, do 1080p. DivX Plus HD za digitalni video stvarne HD rezolucije.

 • Priključak za USB 2.0 i utor za SD memorijsku karticu

  Priključak za USB 2.0 i utor za SD memorijsku karticu

  Uz korištenje priključka USB 2.0 uživajte u velikoj brzini i praktičnosti pristupanja većem kapacitetu za prijenos fotografija, videozapisa i datoteka s MP3 glazbom. Većem kapacitetu za pohranu fotografija, videozapisa i datoteka s MP3 glazbom na reproduktoru tvrtke Philips možete pristupati i umetanjem SD kartice u ugrađeni utor za SD karticu.

 • Gledajte fotografije raznih formata

  Gledajte fotografije raznih formata

  Gledajte fotografije u širokom rasponu formata i uživajte u njima, uključujući JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP i HD JPEG – izravno na širokom zaslonu televizora! Pretvorite svoj dnevni boravak u galeriju fotografija i dijelite predivne trenutke s prijateljima i obitelji.

 • Reproducirajte videozapise raznih formata

  Reproducirajte opsežan raspon formata videozapisa i uživajte u njima - od formata visoke rezolucije kao što su MPEG 1/2/4 (MPEG 4 Part 2), H.264, VC-1, H.263, VP6 (640 x 480), DivX Plus HD, DivX 3/4/5/6, Xvid, RMVB 8/9/10, RM, WMV (V9), AVI, TS, M2TS, TP, TRP, ISO, VOB, DAT, MP4, MPEG, MPG, MOV (MPEG 4, H.264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V - bez muke oko pretvaranja datoteka. Samo pritisnite tipku za reprodukciju kada poželite gledati bilo koji videozapis ili filmove uz vrhunsku kvalitetu slike i čist surround zvuk.

 • Windows Media Video za reprodukciju videozapisa s računala

  Uz Windows Media Video videodatoteke s računala možete reproducirati na televizoru. Uživanje u njima s prijateljima i obitelji postalo je mnogo lakše. Pozdravite se s nepraktičnim gledanjem sadržaja na zaslonu računala te se opustite i uživajte u WMV datotekama na televizoru - u udobnosti dnevnog boravka.

 • Reproducirajte multimedijske sadržaje s tvrdog diska

  Opustite se i uživajte u multimedijskim sadržajima s tvrdog diska ne brinući o kompatibilnosti datotečnih formata. Jednostavno reproducirajte sadržaj znajući da reproduktor tvrtke Philips podržava većinu popularnih HDD formata kao što su FAT32, FAT itd.

 • Slušajte glazbu iz raznih multimedijskih datoteka

  Slušajte omiljenu glazbu - bez obzira na audio format - i uživajte u njoj uz kristalno čist zvuk. Reproduktor tvrtke Philips omogućava lak pristup velikom izboru formata zvuka: Dolby Digital, AAC, RA, OGG, MKA, MP3, WAV, APE, FLAC, DTS, LPCM, PCM, WMA (V9), IMP/MS ADPCM i WMA Pro.

 • Ugrađena Wi-Fi tehnologija omogućava uživanje u multimedijskim sadržajima putem bežične veze

  Uz ugrađenu Wi-Fi tehnologiju možete pristupati multimedijskim sadržajima bežičnim putem. Pozdravite se s nepraktičnim gledanjem sadržaja na zaslonu računala te se opustite i uživajte u WMV datotekama na televizoru - u udobnosti dnevnog boravka.

 • DLNA PC Media Link za pretraživanje sadržaja računalne i kućne mreže

  DLNA PC Media Link omogućava lak pristup videozapisima, fotografijama i glazbi na računalu ili kućnoj mreži pomoću daljinskog upravljača televizora. Kada televizor povežete s kućnom mrežom, moći ćete pristupiti sadržaju sa svih uređaja s DLNA certifikatom. Pretražujte multimedijsku kolekciju na računalu jednostavnim pritiskom gumba.

 • Integrirane internetske usluge

  Jednostavno povežite reproduktor tvrtke Philips s kućnom mrežom kako biste uživali u zapanjujućem izboru internetskih usluga – u bilo koje vrijeme! Pristupajte bilo kojem sadržaju usmjerenom s kućne mreže ili pretražujte cijeli svijet web-mjesta*, kao što su Facebook, Youtube, Pisca i Acuweathers. * Podrška web-mjesta podložna je promjeni.

Prikaz svih specifikacija
 • Ovisno o dostupnosti usluge u mreži lokalnog operatora
 • Neke usluge nisu dostupne u svim područjima

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: