Saeco

  Saeco Incanto Executive

  Super-automatski aparat za espresso

  Uživajte u profesionalnom espressu kod kuće

  Saeco Incanto Executive bezvremensko je remek-djelo dizajnirano za ništa manje od savršenstva. Do 8 postavki možete prilagoditi za savršeno kuhanje kave točno prema vašem ukusu, dok dvostruki grijač jamči profesionalne radne značajke i brzinu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Saeco Incanto Executive Super-automatski aparat za espresso

Kuha 7 vrsta kave, Int. vrč za mlijeko i nastavak za pjenu, Nehrđajući čelik, Prilagodljivi mlinac s 8 postavki HD9712/11 Pronađi slične proizvode

L'Amore Di Cafee - Strastvena priča koja traje i traje!

16 jedinstvenih specijaliteta jednim pritiskom tipke

Uživajte u profesionalnom espressu kod kuće

Brzo pripremljeno savršenstvo u šalici

 • Jednim dodirom do ukusnog vrućeg cappuccina i latte macchiata

  Jednim dodirom do ukusnog vrućeg cappuccina i latte macchiata

  Kako bi se postigla neodoljiva kremasta struktura pjene, integrirani vrč za mlijeko zapjenit će mlijeko dva puta, uklanjajući mjehuriće i nečistoće. Jednim pritiskom gumba baršunasta pjena bez prskanja će se izliti izravno u šalicu pri ugodnoj temperaturi. Zahvaljujući snažnom dvostrukom grijaču, stvara se para za mliječnu pjenu, a neposredno nakon toga kuha espresso da biste dobili savršeno vruća pića bez čekanja.

 • Potpuno keramički mlinci izdvajaju najbolje okuse

  Potpuno keramički mlinci izdvajaju najbolje okuse

  Robusni i potpuno keramički mlinci u nadolazećim će vam godinama pružiti puno trenutaka čistog užitka u kavi. Keramički materijal idealan je za mljevenje te omogućava postojan protok vode i izdvajanje same srži iz zrna kave. Za razliku od drugih "standardnih" mlinaca, keramički materijal sprječava pregrijavanje kave i zagorjeli okus.

 • Mliječni specijaliteti bez čekanja zahvaljujući dvostrukom grijaču

  Mliječni specijaliteti bez čekanja zahvaljujući dvostrukom grijaču

  Možete pripremati savršeno vruć espresso i cappuccino jedan za drugim bez čekanja zahvaljujući snažnom dvostrukom grijaču. Dva zasebna sustava za zagrijavanje omogućuju i optimalnu temperaturu za kavu i mliječnu pjenu, osiguravajući profesionalne radne značajke i brzinu svaki put.

 • Mnogi specijaliteti od kave dostupni su dodirom gumba

  Mnogi specijaliteti od kave dostupni su dodirom gumba

  Od espressa do Lattemacchiata, na raspolaganju vam je čitav asortiman raznih napitaka. Bez obzira trebate li nešto za početak dana ili poslasticu nakon večere, brojni okusi su vam nadohvat ruke.

 • Prilagodite i spremite postavke jačine, količine i mliječne pjene

  Prilagodite i spremite postavke jačine, količine i mliječne pjene

  Od zrna do šalice, možete prilagoditi svaki korak pripreme i svaki napitak pripremiti prema svojoj želji. Prilagodbom i memoriranjem svih opcija: količine mljevene kave za jačinu, vremena pripreme prije kuhanja za okus, temperature, količine kave, količine i gustoće mliječne pjene – svaku šalicu kave možete prilagoditi točno prema svojim potrebama.

 • Uživajte u sloju pjene kakav volite uz okret gumba

  Uživajte u sloju pjene kakav volite uz okret gumba

  Uživajte u sloju pjene kakav volite i otkrijte cijelu paletu okusa, sve uz okret gumba! Upravljajte dotokom kave i tlakom kuhanja kako biste promijenili kavu i gustoću pjene uz jednostavan pokret. Okrenite ga ulijevo za luksuzan, gust sloj pjene i intenzivan, pun espresso ili ga okrenite udesno za glatku kavu blažeg okusa s manje pjene.

 • Dokazana higijena s patentiranim vrčem koji se čisti parom

  Dokazana higijena s patentiranim vrčem koji se čisti parom

  Održavanje higijene nikad nije bilo tako jednostavno. Zahvaljujući ciklusu čišćenja s parom, mehanizam za stvaranje pjene automatski se čisti, uklanjajući ostatke mlijeka bez pražnjenja vrča. Učinkovitost čišćenja certificirao je nezavisni institut za testiranje u Njemačkoj, VDE.

 • Precizno prilagodite intenzitet kave uz mlinac s 8 postavki

  Precizno prilagodite intenzitet kave uz mlinac s 8 postavki

  Aparat vas nikada neće iznevjeriti po pitanju kvalitete mljevenja. Razne mješavine kave zahtijevaju različite razine granuliranosti kako bi se oslobodila sva punoća okusa. Na ovom je aparatu moguće prilagoditi osam postavki granuliranosti mljevenja, od najsitnije za puni bogati espresso do krupnije za laganiju kavu.

 • Ugodite okus kave tako da podesite vrijeme pripreme

  Ugodite okus kave tako da podesite vrijeme pripreme

  Možete utjecati čak i na okus kave tako da podesite vrijeme pripreme. Uz pripremu se mljevena kava namoči prije kuhanja da bi se arome jednoliko otpustile. Za razliku od klasičnih espresso aparata s funkcijom pripreme, Saeco omogućuje prilagođavanje vremena pripreme da biste dobili okus kakav volite.

 • Potpuno odvojiv sklop za kuhanje možete očistiti u tren oka

  Potpuno odvojiv sklop za kuhanje možete očistiti u tren oka

  U tvrtki Saeco prije 30 godina osmišljen je prvi sklop za kuhanje, a glavne niti vodilje bile su učinkovitost i jednostavnost uporabe. I dan danas pokazuje se kao nadahnuto, odvažno tehnološko rješenje. Kao i uvijek, izuzetno se lako čisti – jednostavno ga izvadite i nekoliko sekundi ispirite pod mlazom vode, a zatim ga samo vratite natrag.

 • Remek-djelo vaše kuhinje s kućištem od nehrđajućeg čelika

  Remek-djelo vaše kuhinje s kućištem od nehrđajućeg čelika

  Ovaj aparat izgleda jednako profinjeno kao i kava koju kuha. Kućište od nehrđajućeg čelika i TFT zaslon pune boje nadahnut su spoj tradicije i modernog dizajna. Elegantni dizajn čistih linija nadživjet će trendove.

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.
 • Broj dobivenih šalica ovisi o odabranim vrstama kave te načinima ispiranja i čišćenja. Alarm za uklanjanje kamenca automatski se isključuje nakon 8 filtara.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: