Pure Essentials Collection

  Pekač kruha

  Uživajte u svježem kruhu raznih oblika i okusa

  Uživajte u svježim toplim štrucama svako jutro te izrađujte razne oblike pomoću ovog jedinstvenog dodatka pekača kruha tvrtke Philips. Pecite francuska peciva, mala peciva, rolice te zabavne grickalice kao što su pereci i posebne rolice za zabave. Uživajte u njemu zajedno s obitelji i izrazite svoju kreativnost! Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Pure Essentials Collection Pekač kruha

Dodatak za oblikovanje, 14 izbornika 1250 g, Crna HD9040/90 Pronađi slične proizvode

Uživajte u svježem kruhu raznih oblika i okusa

Uz Multi Bread Shaper birajte omiljene oblike!

 • Dodatak Multi Bread Shaper omogućava izradu željenih oblika

  Dodatak Multi Bread Shaper omogućava izradu željenih oblika

  Jedinstveni dodatak za oblikovanje omogućava pečenje kruha bilo kojeg oblika. Peći će francuska peciva, okrugla peciva i rolice pa čak i zabavne grickalice kao što su pereci i rolice za zabave koje će se svidjeti cijeloj obitelji. Sastoji se od dva pladnja od kojih svaki ima tri razdjelnika koja možete koristiti za oblikovanje tijesta raznih veličina. Možete napraviti do 12 malih okruglih peciva – odlično izgledaju ukrašena sjemenkama i poslužena na večeri s prijateljima ili kao ukusna užina uz dodatak sira. Možete i kombinirati francuska peciva i rolice ili izostaviti razdjelnike i oblikovati tijesto kako želite. Izrazite svoju kreativnost!

 • 14 prethodno postavljenih programa za pečenje kruha i tijesta te oblikovanje

  14 prethodno postavljenih programa za pečenje kruha i tijesta te oblikovanje

  Philips pekač kruha ima 14 zadanih programa koji omogućavaju savršeno pečenje bilo koje vrste kruha, od bogatog kruha od integralnih žitarica koji će vas zadovoljiti do kruha bez glutena, francuskih i slatkih peciva. Peče i ukusno tijesto za tjestenine, pizze, peciva, kekse i kolače – i pravi pekmeze. Bez obzira što pečete, rezultat će biti ukusan i lako ćete ga postići jer zadani programi vode računa o temperaturi i vremenu radi postizanja najboljih mogućih rezultata. Tu su i razne posebne postavke za manje oblike kruha, a ako vam se žuri, na raspolaganju su vam brzi programi za pečenje u dvostruko kraćem vremenu ili čak u samo jedan sat.

 • Indikator za dodavanje za posebne vrste kruha s više sastojaka

  Indikator za dodavanje za posebne vrste kruha s više sastojaka

  Pecite posebne vrste kruha s ukusnim dodacima kao što su orašasti plodovi ili sušeno voće – lako je i zabavno. Kada se prikaže indikator za dodavanje, jednostavno dodajte željene sastojke u tijesto i ostalo prepustite pekaču kruha. Dodajte što god želite – orašaste plodove, sjemenke, masline, sušeno voće, sir, luk, slaninu, nugat, čokoladu i još mnogo toga te napravite poseban ukusni kruh!

 • Pecite kruh u 3 veličine – uključujući veliku količinu od 1,25 kg

  Pecite kruh u 3 veličine – uključujući veliku količinu od 1,25 kg

  Nemojte brinuti da ćete bacati kruh ili da će vam ga ponestati kada trebate nahraniti dodatna usta. Koristite dodatni kapacitet i jasne oznake na pekaču kruha kako biste ispekli srednje, velike i izuzetno velike štruce od 750 g, 1 kg i 1,25 kg.

 • 3 stupnja prepečenosti osiguravaju željenu koricu

  3 stupnja prepečenosti osiguravaju željenu koricu

  Možete uživati u kruhu kakav volite zahvaljujući tri razine prepečenosti. Odaberite svijetlu, srednju ili tamnu koricu, ovisno o željama i omiljenim receptima.

 • U kompletu je praktična knjižica s receptima

  U kompletu je praktična knjižica s receptima

  Ponekad biste željeli isprobati nešto novo? Praktična knjižica s receptima sadrži upute o pripremi posebnih vrsta kruha i mnogo savjeta o dodavanju omiljenih sastojaka koji će kruh učiniti posebnim. Štoviše, upute su jasne i lako ih je pratiti, čak i ako nikada prije niste koristili pekač kruha.

 • Timer za odgodu do 15 sati tako da uvijek možete uživati u svježem kruhu

  Uživajte u neodoljivom mirisu svježeg toplog kruha svako jutro – prava poslastica i savršen način da započnete dan! Jednostavno postavite timer za odgodu večer prije i pekač kruha će pripremiti i ispeći štrucu dok vi spavate kako biste mogli jesti svježe ispečeni kruh čim se probudite ili kad god poželite.

 • Intuitivan rad uz gumbe koje će svi korisnici lako koristiti

  Gumbi pekača kruha tvrtke Philips intuitivno su raspoređeni kako bi se programi lako postavljali. Najprije odaberite vrstu kruha, zatim težinu sukladno receptu i razinu prepečenosti (ili jednostavno koristite zadanu razinu) te pokrenite program. Velike i pregledne ikone jasno naznačuju čemu svaki gumb služi, a na čitljivom LCD zaslonu možete pregledati odabrane opcije.

 • Prozor za kontrolu omogućava praćenje pečenja

  Zahvaljujući prozoru za kontrolu možete gledati pekač kako gnječi, miješa i peče – idealno ako želite provjeriti kako kruh napreduje i ide li sve prema planu.

 • U kompletu su mjerna šalica i žlica

  Dodajte odgovarajuće količine krutih i tekućih sastojaka pomoću mjerne šalice i žlice – upravo ono što vam treba za početak.

 • Ugrađene ručke koje se ne skližu za lako i sigurno rukovanje

  Ako trebate pomaknuti pekač kruha ili ga spremiti u kuhinjski ormarić, bit ćete zahvalni na čvrstim ugrađenim ručkama koje se ne skližu te olakšavaju podizanje i premještanje.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: