Viva Collection

  Pekač kruha

  Doručkujte svjež kruh svaki dan

  Uživat ćete u neodoljivom mirisu svježeg toplog kruha svako jutro! Pečenje kruha vrlo je jednostavno… Navečer dodajte sastojke, mjerač vremena za odgodu postavite na sljedeće jutro i ostalo prepustite pekaču kruha HD9020/40 tvrtke Philips. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Viva Collection Pekač kruha

12 izbornika, 1000 g, Bijela/lavanda HD9020/40 Pronađi slične proizvode

Doručkujte svjež kruh svaki dan

Birajte okus. Lako je i ukusno!

 • Intuitivan rad uz gumbe koje će svi korisnici lako koristiti

  Intuitivan rad uz gumbe koje će svi korisnici lako koristiti

  Gumbi pekača kruha tvrtke Philips intuitivno su raspoređeni kako bi se programi lako postavljali. Najprije odaberite vrstu kruha, zatim težinu sukladno receptu i razinu prepečenosti (ili jednostavno koristite zadanu razinu) te pokrenite program. Velike i pregledne ikone jasno naznačuju čemu svaki gumb služi, a na čitljivom LCD zaslonu možete pregledati odabrane opcije.

 • 12 postavljenih programa za pečenje kruha, tijesta i čak pravljenje pekmeza

  12 postavljenih programa za pečenje kruha, tijesta i čak pravljenje pekmeza

  Philips pekač kruha ima 12 zadanih programa koji omogućavaju savršeno pečenje bilo koje vrste kruha, od bogatog kruha od integralnih žitarica koji će vas zadovoljiti do kruha bez glutena, francuskih i slatkih peciva. Peče i ukusno tijesto za tjestenine, pizze, peciva, kekse i kolače – i pravi pekmeze. Bez obzira što pečete, rezultat će biti ukusan i lako ćete ga postići jer zadani programi vode računa o temperaturi i vremenu radi postizanja najboljih mogućih rezultata. A ako vam se žuri, na raspolaganju su vam brzi programi za pečenje u dvostruko kraćem vremenu ili čak u samo sat vremena.

 • Timer za odgodu do 13 sati kako biste doručkovali svježe pečeni kruh

  Timer za odgodu do 13 sati kako biste doručkovali svježe pečeni kruh

  Uživajte u neodoljivom mirisu svježeg toplog kruha svako jutro – prava poslastica i savršen način da započnete dan! Jednostavno postavite timer za odgodu večer prije i pekač kruha će pripremiti i ispeći štrucu dok vi spavate kako biste mogli jesti svježe ispečeni kruh čim se probudite ili kad god poželite.

 • Indikator za dodavanje za posebne vrste kruha s više sastojaka

  Indikator za dodavanje za posebne vrste kruha s više sastojaka

  Pecite posebne vrste kruha s ukusnim dodacima kao što su orašasti plodovi ili sušeno voće – lako je i zabavno. Kada se prikaže indikator za dodavanje, jednostavno dodajte željene sastojke u tijesto i ostalo prepustite pekaču kruha. Dodajte što god želite – orašaste plodove, sjemenke, masline, sušeno voće, sir, luk, slaninu, nugat, čokoladu i još mnogo toga te napravite poseban ukusni kruh!

 • Pecite kruh u 3 veličine do 1 kg

  Pecite kruh u 3 veličine do 1 kg

  Ispecite upravo onoliko kruha koliko vam je potrebno. Pratite jasne naznake na pekaču kruha kako biste ispekli male, srednje ili velike štruce od 500 g, 750 g i 1 kg.

 • 3 stupnja prepečenosti osiguravaju željenu koricu

  3 stupnja prepečenosti osiguravaju željenu koricu

  Možete uživati u kruhu kakav volite zahvaljujući tri razine prepečenosti. Odaberite svijetlu, srednju ili tamnu koricu, ovisno o željama i omiljenim receptima.

 • Poklopac koji se može skinuti za lako čišćenje

  Poklopac koji se može skinuti za lako čišćenje

  Unutrašnjost posude za pečenje nije ljepljiva, a sam aparat ima poklopac koji se može skinuti. To olakšava čišćenje: jednostavno otkopčajte poklopac i obrišite ga u roku od nekoliko sekundi.

 • U kompletu je praktična knjižica s receptima

  U kompletu je praktična knjižica s receptima

  Ponekad biste željeli isprobati nešto novo? Praktična knjižica s receptima sadrži upute o pripremi posebnih vrsta kruha i mnogo savjeta o dodavanju omiljenih sastojaka koji će kruh učiniti posebnim. Štoviše, upute su jasne i lako ih je pratiti, čak i ako nikada prije niste koristili pekač kruha.

 • Prozor za kontrolu omogućava praćenje pečenja

  Prozor za kontrolu omogućava praćenje pečenja

  Zahvaljujući prozoru za kontrolu možete gledati pekač kako gnječi, miješa i peče – idealno ako želite provjeriti kako kruh napreduje i ide li sve prema planu.

 • U kompletu su mjerna šalica i žlica

  Dodajte odgovarajuće količine krutih i tekućih sastojaka pomoću mjerne šalice i žlice – upravo ono što vam treba za početak.

 • Ugrađene ručke koje se ne skližu za lako i sigurno rukovanje

  Ako trebate pomaknuti pekač kruha ili ga spremiti u kuhinjski ormarić, bit ćete zahvalni na čvrstim ugrađenim ručkama koje se ne skližu te olakšavaju podizanje i premještanje.

 • Podnožje ostaje hladno i može se sigurno dodirivati

  Podnožje ostaje hladno i može se sigurno dodirivati

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: