Saeco PicoBaristo Super-automatski aparat za espresso

Kuha 11 vrsta kave, Vrč za mlijeko s uprav. jednim dodirom, Nehrđajući čelik, Prilagodljivi mlinac s 10 postavki HD8927/09 Pronađi slične proizvode
 • Najraznovrsniji kompaktni aparat

  Saeco PicoBaristo

  Super-automatski aparat za espresso

  HD8927/09 Pronađi slične proizvode

  PicoBaristo je vrhunski kompaktni aparat koji će svojom raznovrsnošću razmaziti ljubitelje kave. Na korisničkom sučelju jednim dodirom možete odabrati veliki broj specijaliteta, a zahvaljujući filtru AquaClean možete uživati u 5000 šalica* bez uklanjanja kamenca Saznajte više

  Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.: Kn 6.899

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

L'Amore Di Cafee - Strastvena priča koja traje i traje!

16 jedinstvenih specijaliteta jednim pritiskom tipke

Najraznovrsniji kompaktni aparat

Uživajte u 5000 šalica božanstvene kave bez uklanjanja kamenca

 • Do 5000 šalica* bez uklanjanja kamenca uz filtar AquaClean

  Novi i patentirani izum tvrtke Saeco, filtar za vodu AquaClean omogućit će vam da maksimalno iskoristite svoj automatizirani aparat za kavu. Zamjenom filtra kada to aparat naznači, nećete imati potrebu za uklanjanjem kamenca u aparatu za do 5000 šalica*, a ujedno ćete moći uživati u čistoj vodi bez nečistoća. Osim toga, alarm obavijesti za uklanjanje kamenca automatski će se deaktivirati nakon što ugradite AquaClean u omiljeni aparat za kavu Saeco.

 • Grijač za brzo zagrijavanje omogućava uživanje u vrućoj kavi u tren oka

  Kad je vrijeme od presudne važnosti, grijač za brzo zagrijavanje omogućit će vam pripremu savršenog espressa ili cappuccina bez čekanja. Tajna je u njegovom laganom kućištu od aluminija i nehrđajućeg čelika koje brzo postiže visoke temperature.

 • Izbornik jačine zapamtit će koliko jaku kavu volite

  Odaberite idealnu jačinu između 5 ponuđenih postavki, a zatim odaberite količinu i temperaturu. Funkcija memoriranja omogućava jednostavno spremanje željene količine kave za svaki napitak. Nakon toga će svaka buduća šalica biti točno prilagođena vašem ukusu. Za razliku od lokalnog majstora za kavu, nećete se morati svaki put podsjećati.

 • Potpuno keramički mlinci izdvajaju najbolje okuse

  Robusni i potpuno keramički mlinci u nadolazećim će vam godinama pružiti puno trenutaka čistog užitka u kavi. Keramički materijal idealan je za mljevenje te omogućava postojan protok vode i izdvajanje same srži iz zrna kave. Za razliku od drugih "standardnih" mlinaca, keramički materijal sprječava pregrijavanje kave i zagorjeli okus.

 • Precizno prilagodite intenzitet kave uz mlinac s 10 postavki

  Aparat vas nikada neće iznevjeriti po pitanju kvalitete mljevenja. Razne mješavine kave zahtijevaju različite razine granuliranosti kako bi se oslobodila sva punoća okusa. Na ovom je aparatu moguće prilagoditi deset postavki granuliranosti mljevenja, od najsitnije za puni bogati espresso do krupnije za laganiju kavu.

 • Jednim dodirom do ukusnog vrućeg cappuccina i latte macchiata

  Svaka kava koju pripremite bit će obogaćena svilenkastim slojem mlijeka koji budi okusne pupoljke. Vrč za mlijeko zapjenit će mlijeko dvaput, a zatim sloj pjene uliti u šalicu bez prskanja na pravoj temperaturi. Vrč se praktično može pohraniti u hladnjak, može se praktično pohraniti u hladnjak i nevjerojatno je higijenski.

 • Mnogo specijaliteta od espressa do Lattemacchiata

  Od espressa do Lattemacchiata, na raspolaganju vam je čitav asortiman raznih napitaka. Bez obzira trebate li nešto za početak dana ili poslasticu nakon večere, brojni okusi su vam nadohvat ruke.

 • Očistite vrč nakon svake uporabe uz funkciju brzog čišćenja

  Jedinstveno čišćenje vrča za mlijeko jednim dodirom omogućuje temeljito čišćenje vrča nakon svake uporabe, uz samo jedan dodir.

 • Legendarna, precizno oblikovana površina od nehrđajućeg čelika

  Nehrđajući čelik s prednje strane i pri vrhu uz talijanski dizajn jamči da ovaj potpuno automatski aparat pristaje u klasičnu i modernu kuhinju. Elegantna vizija jednostavnog dizajna, ovaj aparat izgleda jednako profinjeno kao i kava koju kuha.

 • Taktilni zaslon s pozadinskim osvjetljenjem i jednostavnom navigacijom

  Napredno korisničko sučelje sadrži 12 LED gumba s pozadinskim osvjetljenjem koji omogućuju odabir pića jednim dodirom i jednostavnu navigaciju. Zaslon s kombinacijom ikona i teksta vodit će korisnika kroz sve mogućnosti prilagodbe i važne aktivnosti održavanja.

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.

Eco passport

Tvrtka Philips brine o okolišu i društvu u cjelini te pruža veliku podršku ekološkom dizajnu proizvoda.

 • Broj dobivenih šalica ovisi o odabranim vrstama kave te načinima ispiranja i čišćenja. Alarm za uklanjanje kamenca automatski se isključuje nakon 8 filtara.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: