Saeco

Saeco Incanto

Super-automatski aparat za espresso

  Saeco Incanto

  Super-automatski aparat za espresso

  Elegantan dizajn. Kava impresivne kvalitete.

  Saeco Incanto postavlja nove standarde u svojoj klasi. Profinjena površina od nehrđajućeg čelika skriva kvalitetnu talijansku tehnologiju koja omogućava pripremu neopisivo ukusne kave, svaki put. Vaši su snovi napokon ostvareni. Saznajte više

  Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.: Kn 5.999

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Saeco Incanto Super-automatski aparat za espresso

6 napitaka, Integrirani vrhunski vrč za mlijeko, Titanij, nehrđajući čelik, Prilagodljivi mlinac s 5 postavki HD8922/09 Pronađi slične proizvode

L'Amore Di Cafee - Strastvena priča koja traje i traje!

16 jedinstvenih specijaliteta jednim pritiskom tipke

Elegantan dizajn. Kava impresivne kvalitete.

Ukusni Latte Macchiato pritiskom tipke

 • Potpuno keramički mlinci izdvajaju najbolje okuse

  Potpuno keramički mlinci izdvajaju najbolje okuse

  Robusni i potpuno keramički mlinci u nadolazećim će vam godinama pružiti puno trenutaka čistog užitka u kavi. Keramički materijal idealan je za mljevenje te omogućava postojan protok vode i izdvajanje same srži iz zrna kave. Za razliku od drugih "standardnih" mlinaca, keramički materijal sprječava pregrijavanje kave i zagorjeli okus.

 • Grijač za brzo zagrijavanje omogućava uživanje u vrućoj kavi u tren oka

  Grijač za brzo zagrijavanje omogućava uživanje u vrućoj kavi u tren oka

  Kad je vrijeme od presudne važnosti, grijač za brzo zagrijavanje omogućit će vam pripremu savršenog espressa ili cappuccina bez čekanja. Tajna je u njegovom laganom kućištu od aluminija i nehrđajućeg čelika koje brzo postiže visoke temperature.

 • Mnogi specijaliteti od kave dostupni su dodirom gumba

  Mnogi specijaliteti od kave dostupni su dodirom gumba

  Od espressa do Lattemacchiata, na raspolaganju vam je čitav asortiman raznih napitaka. Bez obzira trebate li nešto za početak dana ili poslasticu nakon večere, brojni okusi su vam nadohvat ruke.

 • Do 5000 šalica* bez uklanjanja kamenca uz filtar AquaClean

  Do 5000 šalica* bez uklanjanja kamenca uz filtar AquaClean

  Novi i patentirani izum tvrtke Saeco, filtar za vodu AquaClean omogućit će vam da maksimalno iskoristite svoj automatizirani aparat za kavu. Zamjenom filtra kada to aparat naznači, nećete imati potrebu za uklanjanjem kamenca u aparatu za do 5000 šalica*, a ujedno ćete moći uživati u čistoj vodi bez nečistoća. Osim toga, alarm obavijesti za uklanjanje kamenca automatski će se deaktivirati nakon što ugradite AquaClean u omiljeni aparat za kavu Saeco.

 • Kava bogatog okusa bez kofeina, uz opciju Powder

  Kava bogatog okusa bez kofeina, uz opciju Powder

  Čovjek ponekad poželi ukusnu kavu bogatog okusa bez kofeina. Zahvaljujući opciji Powder, u svakom trenutku možete pripremiti kavu bez kofeina.

 • Ciklus automatskog čišćenja za uporabu bez gnjavaže

  Ciklus automatskog čišćenja za uporabu bez gnjavaže

  Ciklus automatskog čišćenja olakšava održavanje i produžuje trajanje aparata, dajući vam više vremena za uživanje u kavi umjesto čišćenja.

 • Potpuno odvojiv sklop za kuhanje možete očistiti u tren oka

  Potpuno odvojiv sklop za kuhanje možete očistiti u tren oka

  U tvrtki Saeco prije 30 godina osmišljen je prvi sklop za kuhanje, a glavne niti vodilje bile su učinkovitost i jednostavnost uporabe. I dan danas pokazuje se kao nadahnuto, odvažno tehnološko rješenje. Kao i uvijek, izuzetno se lako čisti – jednostavno ga izvadite i nekoliko sekundi ispirite pod mlazom vode, a zatim ga samo vratite natrag.

 • Precizno prilagodite intenzitet kave uz mlinac s 5 postavki

  Precizno prilagodite intenzitet kave uz mlinac s 5 postavki

  Aparat vas nikada neće iznevjeriti po pitanju kvalitete mljevenja. Razne mješavine kave zahtijevaju različite razine granuliranosti kako bi se oslobodila sva punoća okusa. Na ovom je aparatu moguće prilagoditi pet postavki granuliranosti mljevenja, od najsitnije za puni bogati espresso do krupnije za laganiju kavu.

 • Izbornik jačine zapamtit će koliko jaku kavu volite

  Izbornik jačine zapamtit će koliko jaku kavu volite

  Nakon što odaberete idealnu jačinu iz 5 različitih postavki, možete je jednostavno spremiti uz funkciju memoriranja, kao i željenu duljinu i temperaturu. Tako će svaka buduća šalica kave biti prilagođena upravo vašem ukusu. Aparat više nikada nećete morati podsjećati, za razliku od svog lokalnog konobara.

 • Ograničeno izdanje – ručna izrada; titanij, nehrđajući čelik

  Svaki, pa i najmanji detalj ovog aparata dizajniran je i izrađen u najboljoj kvaliteti. Čvrsta površina od nehrđajućeg čelika, živopisan zaslon i tipke decentnih tekstura savršen su primjer elegancije, intuitivnosti i talijanske izrade. Saeco Incanto mnoge će godine uljepšavati bilo koju modernu ili tradicionalnu kuhinju u kojoj se nađe.

 • Jednim dodirom do ukusnog vrućeg cappuccina i latte macchiata

  Kako bi se postigla neodoljiva kremasta struktura pjene, integrirani vrč za mlijeko zapjenit će mlijeko dva puta, uklanjajući mjehuriće i nečistoće. Jednim pritiskom gumba baršunasta pjena bez prskanja će se izliti izravno u šalicu pri ugodnoj temperaturi. Savršeno će upotpuniti bogatu kavu punu arome.

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.
 • Na temelju 8 zamjena filtra prema uputama aparata. Broj dobivenih šalica ovisi o odabranim vrstama kave te načinima ispiranja i čišćenja.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: