Saeco Incanto Super-automatski aparat za espresso

Kuha 4 vrste kave, Klasični nastavak za mliječnu pjenu, Crna, Prilagodljivi mlinac s 5 postavki HD8911/09 Pronađi slične proizvode
 • Elegantan dizajn. Kava impresivne kvalitete.

  Saeco Incanto

  Super-automatski aparat za espresso

  HD8911/09 Pronađi slične proizvode

  Saeco Incanto postavlja nove standarde u svojoj klasi. Upadljivo profinjena površina skriva kvalitetnu talijansku tehnologiju koja omogućava pripremu neopisivo ukusne kave, svaki put. Vaši su snovi napokon ostvareni. Saznajte više

  Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.: Kn 4.499

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

L'Amore Di Cafee - Strastvena priča koja traje i traje!

16 jedinstvenih specijaliteta jednim pritiskom tipke

Elegantan dizajn. Kava impresivne kvalitete.

Napredna tehnologija za najbolji okus

 • Potpuno keramički mlinci izdvajaju najbolje okuse

  Robusni i potpuno keramički mlinci u nadolazećim će vam godinama pružiti puno trenutaka čistog užitka u kavi. Keramički materijal idealan je za mljevenje te omogućava postojan protok vode i izdvajanje same srži iz zrna kave. Za razliku od drugih "standardnih" mlinaca, keramički materijal sprječava pregrijavanje kave i zagorjeli okus.

 • Grijač za brzo zagrijavanje omogućava uživanje u vrućoj kavi u tren oka

  Kad je vrijeme od presudne važnosti, grijač za brzo zagrijavanje omogućit će vam pripremu savršenog espressa ili cappuccina bez čekanja. Tajna je u njegovom laganom kućištu od aluminija i nehrđajućeg čelika koje brzo postiže visoke temperature.

 • Baršunasta mliječna pjena nastavka za mliječnu pjenu

  Klasični nastavak za mliječnu pjenu namijenjen je onima koji vole ulogu glavnog majstora i vrlo je jednostavan. U roku od nekoliko sekundi možete napraviti bogat, svilenkasti sloj pjene i okruniti njime svoju kavu.

 • Do 5000 šalica* bez uklanjanja kamenca uz filtar AquaClean

  Novi i patentirani izum tvrtke Saeco, filtar za vodu AquaClean omogućit će vam da maksimalno iskoristite svoj automatizirani aparat za kavu. Zamjenom filtra kada to aparat naznači, nećete imati potrebu za uklanjanjem kamenca u aparatu za do 5000 šalica*, a ujedno ćete moći uživati u čistoj vodi bez nečistoća. Osim toga, alarm obavijesti za uklanjanje kamenca automatski će se deaktivirati nakon što ugradite AquaClean u omiljeni aparat za kavu Saeco.

 • Kava bogatog okusa bez kofeina, uz opciju Powder

  Čovjek ponekad poželi ukusnu kavu bogatog okusa bez kofeina. Zahvaljujući opciji Powder, u svakom trenutku možete pripremiti kavu bez kofeina.

 • Dizajniran za učinkovitost

  Saeco Incanto domišljato kombinira učinkovitost i štedljivost kako bi ispunio najviše standarde vašeg doma, pazeći na potrošnju vode i energije. Pomoću opcije za programiranje stanja pripravnosti možete postaviti vrijeme za automatsko isključivanje aparata. Jednostavno je.

 • Ciklus automatskog čišćenja za uporabu bez gnjavaže

  Ciklus automatskog čišćenja olakšava održavanje i produžuje trajanje aparata, dajući vam više vremena za uživanje u kavi umjesto čišćenja.

 • Potpuno odvojiv sklop za kuhanje možete očistiti u tren oka

  U tvrtki Saeco prije 30 godina osmišljen je prvi sklop za kuhanje, a glavne niti vodilje bile su učinkovitost i jednostavnost uporabe. I dan danas pokazuje se kao nadahnuto, odvažno tehnološko rješenje. Kao i uvijek, izuzetno se lako čisti – jednostavno ga izvadite i nekoliko sekundi ispirite pod mlazom vode, a zatim ga samo vratite natrag.

 • Precizno prilagodite intenzitet kave uz mlinac s 5 postavki

  Aparat vas nikada neće iznevjeriti po pitanju kvalitete mljevenja. Razne mješavine kave zahtijevaju različite razine granuliranosti kako bi se oslobodila sva punoća okusa. Na ovom je aparatu moguće prilagoditi pet postavki granuliranosti mljevenja, od najsitnije za puni bogati espresso do krupnije za laganiju kavu.

 • Izbornik jačine zapamtit će koliko jaku kavu volite

  Nakon što odaberete idealnu jačinu iz 5 različitih postavki, možete je jednostavno spremiti uz funkciju memoriranja, kao i željenu duljinu i temperaturu. Tako će svaka buduća šalica kave biti prilagođena upravo vašem ukusu. Aparat više nikada nećete morati podsjećati, za razliku od svog lokalnog konobara.

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.
 • Broj dobivenih šalica ovisi o odabranim vrstama kave te načinima ispiranja i čišćenja. Alarm za uklanjanje kamenca automatski se isključuje nakon 8 filtara.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: