Saeco

  Saeco Exprelia

  Super-automatski aparat za espresso

  Kava izvrsnog okusa prilagođena vašem ukusu

  Exprelia osigurava ljubiteljima kave da šalicu kave pripreme kao pravi profesionalci, a nudi im sedam različitih postavki za različita pića i jamči savršenu higijenu, što potvrđuje VDE Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Saeco Exprelia Super-automatski aparat za espresso

Kuha 7 vrsta kave, Int. vrč za mlijeko i nastavak za pjenu, Čelična/srebrna, Prilagodljivi mlinac s 15 postavki HD8858/01 Pronađi slične proizvode

L'Amore Di Cafee - Strastvena priča koja traje i traje!

16 jedinstvenih specijaliteta jednim pritiskom tipke

Kava izvrsnog okusa prilagođena vašem ukusu

Dokazana higijena bez potrebe za čišćenjem parom

 • Jednim dodirom do ukusnog vrućeg cappuccina i latte macchiata

  Jednim dodirom do ukusnog vrućeg cappuccina i latte macchiata

  Kako bi se postigla neodoljiva kremasta struktura pjene, integrirani vrč za mlijeko zapjenit će mlijeko dva puta, uklanjajući mjehuriće i nečistoće. Jednim pritiskom gumba baršunasta pjena bez prskanja će se izliti izravno u šalicu pri ugodnoj temperaturi. Zahvaljujući snažnom dvostrukom grijaču, stvara se para za mliječnu pjenu, a neposredno nakon toga kuha espresso da biste dobili savršeno vruća pića bez čekanja.

 • Izbornik jačine zapamtit će koliko jaku kavu volite

  Izbornik jačine zapamtit će koliko jaku kavu volite

  Nakon što odaberete idealnu jačinu iz 5 različitih postavki, možete je jednostavno spremiti uz funkciju memoriranja, kao i željenu duljinu i temperaturu. Tako će svaka buduća šalica kave biti prilagođena upravo vašem ukusu. Aparat više nikada nećete morati podsjećati, za razliku od svog lokalnog konobara.

 • Dokazana higijena s patentiranim vrčem koji se čisti parom

  Dokazana higijena s patentiranim vrčem koji se čisti parom

  Održavanje higijene nikad nije bilo tako jednostavno. Zahvaljujući ciklusu čišćenja s parom, mehanizam za stvaranje pjene automatski se čisti, uklanjajući ostatke mlijeka bez pražnjenja vrča. Učinkovitost čišćenja certificirao je nezavisni institut za testiranje u Njemačkoj, VDE.

 • Do 5000 šalica* bez uklanjanja kamenca uz filtar AquaClean

  Do 5000 šalica* bez uklanjanja kamenca uz filtar AquaClean

  Novi i patentirani izum tvrtke Saeco, filtar za vodu AquaClean omogućit će vam da maksimalno iskoristite svoj automatizirani aparat za kavu. Zamjenom filtra kada to aparat naznači, nećete imati potrebu za uklanjanjem kamenca u aparatu za do 5000 šalica*, a ujedno ćete moći uživati u čistoj vodi bez nečistoća. Osim toga, alarm obavijesti za uklanjanje kamenca automatski će se deaktivirati nakon što ugradite AquaClean u omiljeni aparat za kavu Saeco.

 • Najmoderniji dizajn sa završnom obradom od nehrđajućeg čelika

  Najmoderniji dizajn sa završnom obradom od nehrđajućeg čelika

  Elegantna vizija jednostavnog dizajna, ovaj aparat izgleda jednako profinjeno kao i kava koju kuha. Prednji dio od nehrđajućeg čelika, inspiriran talijanskih dizajnom i izradom pristaje u klasičnu i modernu kuhinju. Tome dodajte intuitivne značajke dizajna i dobit ćete bogati, ispunjavajući užitak u kavi.

 • Mnogi specijaliteti od kave dostupni su dodirom gumba

  Mnogi specijaliteti od kave dostupni su dodirom gumba

  Od espressa do mliječne pjene, na raspolaganju vam je cijeli asortiman raznih napitaka. Bez obzira trebate li nešto za početak dana ili poslasticu nakon večere, brojni okusi su vam nadohvat ruke.

 • Ugodite okus kave tako da podesite vrijeme pripreme

  Ugodite okus kave tako da podesite vrijeme pripreme

  Možete utjecati čak i na okus kave tako da podesite vrijeme pripreme. Uz pripremu se mljevena kava namoči prije kuhanja kako bi se arome jednoliko otpustile. Za razliku od klasičnih espresso aparata s funkcijom pripreme, Saeco omogućuje prilagođavanje vremena pripreme kako biste dobili okus kakav volite.

 • Uživajte u sloju pjene kakav volite uz okret gumba

  Uživajte u sloju pjene kakav volite uz okret gumba

  Uživajte u sloju pjene kakav volite i otkrijte cijelu paletu okusa, sve uz okret gumba! Upravljajte dotokom kave i tlakom kuhanja kako biste promijenili kavu i gustoću pjene uz jednostavan pokret. Okrenite ga ulijevo za luksuzan, gust sloj pjene i intenzivan, pun espresso ili ga okrenite udesno za glatku kavu blažeg okusa s manje pjene.

 • Precizno prilagodite intenzitet kave uz mlinac s 15 postavki

  Precizno prilagodite intenzitet kave uz mlinac s 15 postavki

  Aparat vas nikada neće iznevjeriti po pitanju kvalitete mljevenja. Razne mješavine kave zahtijevaju različite razine granuliranosti kako bi se oslobodila sva punoća okusa. Na ovom je aparatu moguće prilagoditi osam postavki granuliranosti mljevenja, od najsitnije za puni bogati espresso do krupnije za laganiju kavu.

 • Potpuno keramički mlinci izdvajaju najbolje okuse

  Potpuno keramički mlinci izdvajaju najbolje okuse

  Robusni i potpuno keramički mlinci u nadolazećim će vam godinama pružiti puno trenutaka čistog užitka u kavi. Keramički materijal idealan je za mljevenje te omogućava postojan protok vode i izdvajanje same srži iz zrna kave. Za razliku od drugih "standardnih" mlinaca, keramički materijal sprječava pregrijavanje kave i zagorjeli okus.

 • Potpuno odvojiv sklop za kuhanje možete očistiti u tren oka

  Potpuno odvojiv sklop za kuhanje možete očistiti u tren oka

  U tvrtki Saeco prije 30 godina osmišljen je prvi sklop za kuhanje, a glavne niti vodilje bile su učinkovitost i jednostavnost uporabe. I dan danas pokazuje se kao nadahnuto, odvažno tehnološko rješenje. Kao i uvijek, izuzetno se lako čisti – jednostavno ga izvadite i nekoliko sekundi ispirite pod mlazom vode, a zatim ga samo vratite natrag.

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.
 • Filtar AquaClean dostupan je od rujna 2015. za odabrane proizvode s naljepnicom na pakiranju.
 • Broj dobivenih šalica ovisi o odabranim vrstama kave te načinima ispiranja i čišćenja. Alarm za uklanjanje kamenca automatski se isključuje nakon 8 filtara.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: