Kava
Automatski aparati za espresso
Super-automatski aparat za espresso

3100 series Super-automatski aparat za espresso

Kuha 5 vrsta kave, Int. vrč za mlijeko i nastavak za pjenu, Crna, Prilagodljivi mlinac s 5 postavki HD8834/09 Pronađi slične proizvode
 • Jednim dodirom do espressa i cappuccina, upravo onako kako želite

  3100 series

  Super-automatski aparat za espresso

  HD8834/09 Pronađi slične proizvode

  Napravite savršeni espresso i cappuccino od svježih zrna kave zahvaljujući 100-postotno keramičkim mlincima i te odaberite jačinu, temperaturu i količinu na intuitivnom zaslonu. Vrući cappuccino bit će spreman jednim pritiskom zahvaljujući integriranom vrču za mlijeko. Saznajte više

  Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.: Kn 4.499

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

L'Amore Di Cafee - Strastvena priča koja traje i traje!

16 jedinstvenih specijaliteta jednim pritiskom tipke

Jednim dodirom do espressa i cappuccina, upravo onako kako želite

Uz naš intuitivni zaslon

 • Espresso od svježih zrna na dodir gumba

  Možete pripremiti savršenu šalicu ili dvije šalice espressa odjednom, od svježe mljevenih zrna; jednostavno pritisnite gumb i pričekajte nekoliko sekundi.

 • Integrirani vrč za mlijeko za kremasti cappuccino jednim dodirom

  Uživajte u izuzetno kremastom cappuccinu savršene temperature, na najlakši mogući način. Jednostavno ulijte mlijeko u vrč, priključite ga u aparat i odaberite željeni napitak. Bez obzira je li u pitanju cappuccino ili pjenasto mlijeko, vaš će napitak biti poslužen u roku od nekoliko sekundi, bez prskanja, na idealnoj temperaturi.

 • Izvrstan okus zahvaljujući potpuno keramičkim mlincima

  Zahvaljujući potpuno keramičkim mlincima koji su dizajnirani kako ne bi pregrijavali zrna, kava više neće imati zagorjeli okus. Keramički materijal osigurava dugotrajne radne značajke i tih rad.

 • Prilagodljive postavke mljevenja za odabir željenog okusa

  Možete odabrati jednu od 5 razina granuliranosti mlinaca. Najsitnije mljevenje odaberite za puni bogati espresso, a najkrupnije za laganiju kavu, u skladu s time koji vam okus najbolje odgovara.

 • Prilagodite okus odabirom jačine kave

  Uvijek ćete dobiti savršenu šalicu kave skuhane prema vašim željama uz pomoć opcije za odabir temperature, količine i jačine. Nadalje, funkcija memoriranja omogućava spremanje količine kave za svaki napitak. Uživajte u vrhunskoj kavi u svojoj omiljenoj šalici, jednim pritiskom gumba.

 • Intuitivni zaslon omogućava jednostavno upravljanje aparatom

  Intuitivni zaslon prikazuje sve relevantne informacije te omogućava jednostavnu interakciju s aparatom i najbolje radne značajke. Pomoću gumba na prednjoj ploči možete birati napitke jednim dodirom prsta.

 • Pristaje na šalicu zahvaljujući prilagodljivom žlijebu za kavu

  Bez obzira na veličinu vaše omiljene čaše ili šalice, žlijeb za kavu podešava se jednim pokretom kako bi se očuvale sve arome, a vaša kava u šalici ostala savršeno vruća. U svom najvišem položaju, žlijeb možete postaviti čak i na čašu za latte macchiato visine 5,9 inča (15 cm).

 • Užitak bez napora: velik kapacitet u kompaktnom dizajnu

  Uživajte u većem prostoru i duljem razdoblju bez nadopunjavanja zahvaljujući spremnicima za zrna kave, vodu i otpad velikog kapaciteta te izuzetno kompaktnom dizajnu. Ovaj pametan, potpuno automatizirani aparat maksimalno je praktičan, pruža vrhunske radne značajke i velike kapacitete spremnika za vodu (60,8 oz., 1,8 l), vrča za mlijeko (16,9 oz., 0,5 l), spremnika za zrna kave (0,5 lb, 250 g) i spremnika za otpad (kapaciteta do 15 posluživanja).

 • Lako čišćenje zahvaljujući potpuno odvojivom sklopu za kuhanje

  Sklop za kuhanje u srcu je svakog potpuno automatiziranog aparata za kavu i trebali biste ga čistiti jednom tjedno. Naš je sklop za kuhanje lako dostupan s bočne strane, a može se skinuti jednim pritiskom, za jednostavno ispiranje pod mlazom vode.

 • Ciklus automatskog čišćenja i program za čišćenje kamenca

  Ovaj je aparat za espresso dizajniran za automatsko čišćenje sklopa za kuhanje kave vodom prilikom pokretanja ili isključivanja, čime se osigurava odličan, svjež okus svake šalice kave. Redovitim uklanjanjem kamenca produžava se trajanje aparata za espresso. Aparat će vas upozoriti kada je potrebno ukloniti kamenac, ali će vas prema potrebi i voditi kroz automatizirani postupak uklanjanja kamenca jasnim porukama na zaslonu.

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: