Kava
Automatski aparati za espresso
Super-automatski aparat za espresso

3000 series Super-automatski aparat za espresso

Kuha 3 vrste kave, Klasični nastavak za mliječnu pjenu, Crna HD8827/09 Pronađi slične proizvode
 • Odlična kava od svježih zrna, jednim dodirom

  3000 series

  Super-automatski aparat za espresso

  HD8827/09 Pronađi slične proizvode

  Aparat za kavu serije 3000 tvrtke Philips, zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu i velikom kapacitetu, omogućava vam uživanje u espressu i kavi od svježih zrna jednim dodirom gumba. U tren oka napravite cappuccino odlične kvalitete zahvaljujući klasičnom nastavku za mliječnu pjenu. Saznajte više

  Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.: Kn 3.299

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

L'Amore Di Cafee - Strastvena priča koja traje i traje!

16 jedinstvenih specijaliteta jednim pritiskom tipke

Odlična kava od svježih zrna, jednim dodirom

Uz velike kapacitete aparata kompaktnih dimenzija

 • Vrući espresso i kava na dodir gumba

  Možete dobiti savršeno pripremljen espresso i kavu od svježe mljevenih zrna kave izravno u šalicu – samo stavite šalicu ispod grlića, pritisnite gumb i pričekajte nekoliko sekundi. Možete i istovremeno pripremiti dvije šalice kave zahvaljujući funkciji 2x.

 • Ukusna mliječna pjena zahvaljujući klasičnom nastavku za mliječnu pjenu

  Klasični nastavak za mliječnu pjenu, koji majstori za kavu nazivaju i pannarello, širi paru i omogućava jednostavnu pripremu meke mliječne pjene za cappuccino. Oslobodite baristu u sebi i pripremajte ukusne mliječne specijalitete na tradicionalan način!

 • Robusni keramički noževi mlinca za dugotrajnu kvalitetu

  Keramički materijal osigurava dugotrajnu učinkovitost i tih rad te ne propada. To znači da će kava uvijek biti samljevena kao i prvi put, tako da će zrna kave biti najbolje iskorištena za više od 15.000 šalica.

 • Vruća kava od prve šalice uz grijač za brzo zagrijavanje

  Pozdravite se s mlakom kavom. Grijač za brzo zagrijavanje osigurava vruću kavu i cappuccino za vašu obitelj od prve šalice, u tren oka.

 • Jaču aromu jamči funkcija AROMA PLUS

  Raspoloženi ste za šalicu jače kave? Samo pritisnite gumb Aroma plus i uživajte u jačem espressu, kavi i cappuccinu u tren oka. Aparat će povećati količinu kave koja će se samljeti kako biste dobili jaku ukusnu kavu.

 • Spremite omiljenu količinu uz funkciju MEMO

  Uvijek ćete dobiti kavu skuhanu prema vašim željama zahvaljujući funkciji memoriranja koja vam omogućuje prilagođavanje i spremanje količine kave i cappuccina u vašoj šalici. Uz ovu funkciju vaš aparat znat će točno kakvu kavu ili cappuccino volite.

 • Prilagodljive postavke mljevenja zadovoljit će svaki ukus

  Možete odabrati jednu od 5 razina mljevenja mlinaca. Najsitnije mljevenje odaberite za puni bogati espresso, a najkrupnije za laganiju kavu, u skladu s time koji vam okus najbolje odgovara.

 • Veliki kapaciteti i kompaktan dizajn

  Uživajte u većem prostoru i dužem razdoblju bez nadopunjavanja zahvaljujući spremnicima za zrna kave, vodu i otpad velikog kapaciteta u izuzetno kompaktnom dizajnu. Ovaj pametni, super-automatski aparat maksimalno je praktičan, pruža vrhunske radne značajke i velike kapacitete spremnika za vodu (60,8 oz., 1,8 l), spremnika za zrna kave (0,5 lb, 250 g) i spremnika za otpad (kapaciteta do 15 posluživanja).

 • Pristaje na šalicu zahvaljujući prilagodljivom žlijebu za kavu

  Bez obzira na veličinu vaše omiljene čaše ili šalice, žlijeb za kavu podešava se jednim pokretom kako bi se očuvale sve arome, a vaša kava u šalici ostala savršeno vruća. U svom najvišem položaju, žlijeb možete postaviti čak i na čašu za latte macchiato visine 5,9 inča (15 cm).

 • Intuitivno korisničko sučelje omogućuje jednostavno upravljanje aparatom

  Jednostavno i intuitivno korisničko sučelje s velikim gumbima omogućuje jednostavnu interakciju s aparatom, a LED indikatori daju jasnu povratnu informaciju o procesima.

 • Odvojivi sklop za kuhanje za visok stupanj higijene

  Sklop za kuhanje u srcu je svakog super-automatskog aparata za kavu i trebali biste ga čistiti jednom tjedno. Naš je sklop za kuhanje lako dostupan s bočne strane, a može se potpuno odvojiti jednim pritiskom, za jednostavno ispiranje pod mlazom vode.

 • Ciklus automatskog čišćenja i program za čišćenje kamenca

  Ovaj je aparat za espresso dizajniran za automatsko čišćenje sklopa za kuhanje kave vodom prilikom pokretanja ili isključivanja, čime se osigurava odličan, svjež okus svake šalice kave. Korisničko sučelje s LED indikatorima upozorit će vas kada je potrebno ukloniti kamenac kako biste produžili vijek trajanja vašeg aparata.

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: