Kava
Automatski aparati za espresso
Super-automatski aparat za espresso

3000 series Super-automatski aparat za espresso

Kuha 2 vrste kave, Automatski nastavak za mliječnu pjenu, Crna, Prilagodljivi mlinac s 5 postavki HD8824/09 Pronađi slične proizvode
 • Vaša omiljena kava, na dodir prstom

  3000 series

  Super-automatski aparat za espresso

  HD8824/09 Pronađi slične proizvode

  100 % keramički mlinci ne pregrijavaju zrna kave, zbog čega izvlače ono najbolje iz svakog svježeg zrna i omogućavaju pripremu savršenog espressa. Zahvaljujući automatskom nastavku za mliječnu pjenu, za pjenasto mlijeko dovoljno je dodirnuti jedan gumb. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

L'Amore Di Cafee - Strastvena priča koja traje i traje!

16 jedinstvenih specijaliteta jednim pritiskom tipke

Vaša omiljena kava, na dodir prstom

Jedinstveni 100 % keramički mlinac za savršeni okus

 • Espresso od svježih zrna na dodir gumba

  Možete pripremiti savršenu šalicu ili dvije šalice espressa odjednom, od svježe mljevenih zrna; jednostavno pritisnite gumb i pričekajte nekoliko sekundi.

 • Gusta mliječna pjena iz automatskog nastavka za mliječnu pjenu, jednim dodirom

  Automatski nastavak za mliječnu pjenu omogućava jednostavnu pripremu baršunastog cappuccina. Nastavak za mliječnu pjenu, koji majstori za kavu nazivaju i “cappuccinatore”, povlači mlijeko izravno iz ambalaže ili vrča, automatski stvara pjenu i šalje ju u šalicu uz konstantan protok mlijeka, bez prskanja.

 • Izvrstan okus zahvaljujući potpuno keramičkim mlincima

  Zahvaljujući potpuno keramičkim mlincima koji su dizajnirani kako ne bi pregrijavali zrna, kava više neće imati zagorjeli okus. Keramički materijal osigurava dugotrajne radne značajke i tih rad.

 • Prilagodljive postavke mljevenja za odabir željenog okusa

  Možete odabrati jednu od 5 razina granuliranosti mlinaca. Najsitnije mljevenje odaberite za puni bogati espresso, a najkrupnije za laganiju kavu, u skladu s time koji vam okus najbolje odgovara.

 • Funkcija memoriranja omogućava odabir željene količine kave

  Uvijek ćete dobiti savršenu šalicu kave skuhane prema vašim željama zahvaljujući funkciji memoriranja koja vam omogućuje prilagođavanje i spremanje količine kave u vašoj šalici. Uživajte u vrhunskoj kavi u svojoj omiljenoj šalici, jednim pritiskom gumba.

 • Intuitivno korisničko sučelje omogućava jednostavno upravljanje aparatom

  Jednostavno i intuitivno korisničko sučelje s velikim gumbima omogućava jednostavnu interakciju s aparatom i najbolje radne značajke.

 • Pristaje na šalicu zahvaljujući prilagodljivom žlijebu za kavu

  Bez obzira na veličinu vaše omiljene čaše ili šalice, žlijeb za kavu podešava se jednim pokretom kako bi se očuvale sve arome, a vaša kava u šalici ostala savršeno vruća. U svom najvišem položaju, žlijeb možete postaviti čak i na čašu za latte macchiato visine 5,9 inča (15 cm).

 • Užitak bez napora: velik kapacitet u kompaktnom dizajnu

  Uživajte u većem prostoru i duljem razdoblju bez nadopunjavanja zahvaljujući spremnicima za zrna kave, vodu i otpad velikog kapaciteta te izuzetno kompaktnom dizajnu. Ovaj pametan, potpuno automatizirani aparat maksimalno je praktičan, pruža vrhunske radne značajke i velike kapacitete spremnika za vodu (60,8 oz., 1,8 l), spremnika za zrna kave (0,5 lb, 250 g) i spremnika za otpad (kapaciteta do 15 posluživanja).

 • Lako čišćenje zahvaljujući potpuno odvojivom sklopu za kuhanje

  Sklop za kuhanje u srcu je svakog potpuno automatiziranog aparata za kavu i trebali biste ga čistiti jednom tjedno. Naš je sklop za kuhanje lako dostupan s bočne strane, a može se skinuti jednim pritiskom, za jednostavno ispiranje pod mlazom vode.

 • Ciklus automatskog čišćenja i program za čišćenje kamenca

  Ovaj je aparat za espresso dizajniran za automatsko čišćenje sklopa za kuhanje kave vodom prilikom pokretanja ili isključivanja, čime se osigurava odličan, svjež okus svake šalice kave. Korisničko sučelje s LED indikatorima upozorit će vas kada je potrebno ukloniti kamenac kako biste produžili vijek trajanja vašeg aparata.

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: