2100 series Super-automatski aparat za espresso

Kuha 3 vrste kave, Sustav Easy Cappuccino, Srebrna i crna HD8652/59 Pronađi slične proizvode
 • Odličan cappuccino, mali aparat

  2100 series

  Super-automatski aparat za espresso

  HD8652/59 Pronađi slične proizvode

  Nije komplicirano postići ukusni espresso i kremasti cappuccino. Novi model serije 2100 omogućuje vam omiljeni napitak jednim dodirom, i to uz mali i jednostavni aparat koji će se uklopiti u vašu kuhinju, kao i u vaš život. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

L'Amore Di Cafee - Strastvena priča koja traje i traje!

16 jedinstvenih specijaliteta jednim pritiskom tipke

Odličan cappuccino, mali aparat

Praktični OneTouch cappuccino sa svježim mlijekom

 • Vrući espresso, kava i cappuccino na dodir gumba

  Možete dobiti savršeno pripremljen espresso od svježe mljevenih zrna kave izravno u šalicu – samo pritisnite gumb i pričekajte nekoliko sekundi. Sada, uz novi sustav Easy Cappuccino, nikada nije bilo lakše pripremiti cappuccino uz jedan dodir gumba. Možete i istovremeno pripremiti dvije šalice kave zahvaljujući funkciji 2x.

 • Robusni keramički noževi mlinca za dugotrajnu kvalitetu

  Keramički materijal osigurava dugotrajnu učinkovitost i tih rad te ne propada. To znači da će kava uvijek biti samljevena kao i prvi put, tako da će zrna kave biti najbolje iskorištena za više od 15.000 šalica.

 • Vruća kava od prve šalice uz grijač za brzo zagrijavanje

  Pozdravite se s mlakom kavom. Grijač za brzo zagrijavanje osigurava vruću kavu i cappuccino za vašu obitelj od prve šalice, u tren oka.

 • Kava će biti jaka onoliko koliko to želite uz regulator jačine

  Uvijek ćete dobiti savršen espresso ili cappuccino pripremljen prema vašim željama zahvaljujući regulatoru jačine. Ova funkcija omogućuje brz odabir količine kave koja će se samljeti, radi dobivanja jačeg ili blažeg espressa. Uživajte u vrhunskoj kavi koja odgovara vašem ukusu, i to na dodir gumba.

 • Spremite omiljenu količinu uz funkciju MEMO

  Uvijek ćete dobiti kavu skuhanu prema vašim željama zahvaljujući funkciji memoriranja koja vam omogućuje prilagođavanje i spremanje količine kave i cappuccina u vašoj šalici. Uz ovu funkciju vaš aparat znat će točno kakvu kavu ili cappuccino volite.

 • Prilagodljive postavke mljevenja zadovoljit će svaki ukus

  Možete odabrati jednu od 5 razina mljevenja mlinaca. Najsitnije mljevenje odaberite za puni bogati espresso, a najkrupnije za laganiju kavu, u skladu s time koji vam okus najbolje odgovara.

 • Može stati u bilo koju kuhinju zahvaljujući malim dimenzijama i pristupu sprijeda

  Nije važno koliko vam je kuhinja velika: ovaj aparat možete staviti i u najmanje prostore i iznimno je praktičan jer spremnicima za vodu i otpad možete pristupiti sprijeda. Ništa vam ne stoji na putu uživanja u kavi!

 • Intuitivno korisničko sučelje omogućuje jednostavno upravljanje aparatom

  Jednostavno i intuitivno korisničko sučelje s velikim gumbima omogućuje jednostavnu interakciju s aparatom, a LED indikatori daju jasnu povratnu informaciju o procesima.

 • Priložen je vanjski spremnik za mlijeko koji se lako čisti i sprema

  Uživajte u kremastom cappuccinu s mlijekom koje želite zahvaljujući vanjskom spremniku za mlijeko. Lako ga iskopčajte iz aparata i stavite u hladnjak kako bi duže ostalo svježe. Nikada nije bilo lakše napraviti cappuccino s bilo kojom vrstom mlijeka.

 • Uklonite ostatke mlijeka našom funkcijom dubinskog čišćenja MILK CLEAN

  Osigurajte visok stupanj higijene za sebe i svoju obitelj uz funkciju dubinskog čišćenja MILK CLEAN. U samo nekoliko sekundi svi tragovi mlijeka nestat će iz aparata pa će vam preostati samo uživanje u cappuccinu.

 • Odvojivi sklop za kuhanje za visok stupanj higijene

  Sklop za kuhanje u srcu je svakog super-automatskog aparata za kavu i trebali biste ga čistiti jednom tjedno. Naš je sklop za kuhanje lako dostupan s bočne strane, a može se potpuno odvojiti jednim pritiskom, za jednostavno ispiranje pod mlazom vode.

 • Program za ciklus automatskog čišćenja

  Ovaj aparat za espresso dizajniran je tako da prilikom pokretanja ili isključivanja automatski vodom čisti svoj sklop za kuhanje kave, čime se osigurava odličan, svjež okus svake šalice kave.

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: