• 2000 series

  Super-automatski aparat za espresso

  Okusite okuse svoje omiljene kave u zrnu

  Bez obzira na to koju mješavinu kave volite, keramički mlinci koji ne pregrijavaju zrna samljet će vam svježa zrna na licu mjesta i izdvojiti najbolje okuse. Ručni nastavak na mliječnu pjenu omogućit će vam da kavu obogatite kremastom mliječnom pjenom. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

2000 series Super-automatski aparat za espresso

Kuha 2 vrste kave, Klasični nastavak za mliječnu pjenu, Crvena/crna, Prilagodljivi mlinac s 5 postavki HD8651/29 Pronađi slične proizvode

L'Amore Di Cafee - Strastvena priča koja traje i traje!

16 jedinstvenih specijaliteta jednim pritiskom tipke

Okusite okuse svoje omiljene kave u zrnu

Keramički mlinac Saeco za savršeni okus

 • Espresso od svježih zrna na dodir gumba

  Možete pripremiti savršenu šalicu ili dvije šalice espressa odjednom, od svježe mljevenih zrna; jednostavno pritisnite gumb i pričekajte nekoliko sekundi.

 • Izvrstan okus zahvaljujući potpuno keramičkim mlincima

  Zahvaljujući potpuno keramičkim mlincima koji su dizajnirani kako ne bi pregrijavali zrna, kava više neće imati zagorjeli okus. Keramički materijal osigurava dugotrajne radne značajke i tih rad.

 • Prilagodljive postavke mljevenja za odabir željenog okusa

  Možete odabrati jednu od 5 razina granuliranosti mlinaca. Najsitnije mljevenje odaberite za puni bogati espresso, a najkrupnije za laganiju kavu, u skladu s time koji vam okus najbolje odgovara.

 • Funkcija memoriranja omogućava odabir željene količine kave

  Uvijek ćete dobiti savršenu šalicu kave skuhane prema vašim željama zahvaljujući funkciji memoriranja koja vam omogućuje prilagođavanje i spremanje količine kave u vašoj šalici. Uživajte u vrhunskoj kavi u svojoj omiljenoj šalici, jednim pritiskom gumba.

 • Ukusna mliječna pjena zahvaljujući klasičnom nastavku za mliječnu pjenu

  Klasični nastavak za mliječnu pjenu, koji majstori za kavu nazivaju i pannarello, širi paru i omogućava jednostavnu pripremu meke mliječne pjene za cappuccino. Oslobodite baristu u sebi i pripremajte ukusne mliječne specijalitete na tradicionalan način!

 • Intuitivno korisničko sučelje omogućava jednostavno upravljanje aparatom

  Jednostavno i intuitivno korisničko sučelje s velikim gumbima omogućava jednostavnu interakciju s aparatom i najbolje radne značajke.

 • Može stati u bilo koju kuhinju zahvaljujući malim dimenzijama i pristupu sprijeda

  Nije važno koliko vam je kuhinja velika: ovaj aparat možete staviti i u najmanje prostore. Iznimno je praktičan jer spremnicima za vodu i otpad možete pristupiti sprijeda. Dizajniran je kako bi vam olakšao uživanje u kavi.

 • Lako čišćenje zahvaljujući potpuno odvojivom sklopu za kuhanje

  Sklop za kuhanje u srcu je svakog potpuno automatiziranog aparata za kavu i trebali biste ga čistiti jednom tjedno. Naš je sklop za kuhanje lako dostupan s bočne strane, a može se skinuti jednim pritiskom, za jednostavno ispiranje pod mlazom vode.

 • Ciklus automatskog čišćenja i program za čišćenje kamenca

  Ovaj je aparat za espresso dizajniran za automatsko čišćenje sklopa za kuhanje kave vodom prilikom pokretanja ili isključivanja, čime se osigurava odličan, svjež okus svake šalice kave. Redovitim uklanjanjem kamenca produžava se trajanje aparata za espresso. Aparat će vas upozoriti kada je potrebno ukloniti kamenac, ali će vas prema potrebi i voditi kroz automatizirani postupak uklanjanja kamenca jasnim porukama na zaslonu.

Prikaz svih specifikacija

Eco passport

Tvrtka Philips brine o okolišu i društvu u cjelini te pruža veliku podršku ekološkom dizajnu proizvoda.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: