Glačanje
Glačalo s generatorom pare
Tlak do 7,5 bara; glačalo s generatorom pare

PerfectCare Elite Silence Glačalo s generatorom pare

Tlak do 7, 5 bara, Mlaz pare od 500 g, Zapor za sigurno prenošenje, Odvojivi spremnik za vodu od 1, 8 l GC9650/80 Pronađi slične proizvode
 • Najsnažnija para za najbrže glačanje*

  • RED DOT NAGRADA ZA DIZAJN 2016. GODINE

  PerfectCare Elite Silence

  Glačalo s generatorom pare

  GC9650/80 Pronađi slične proizvode

  PerfectCare Elite Silence najbolje je glačalo tvrtke Philips s generatorom pare i tehnologijom Silent steam; tiho je, a opet iznimno snažno. Možete glačati sve tkanine, od trapera do svile, bez potrebe za postavljanjem temperature. Jamčimo glačanje bez progorijevanja za sve tkanine koje se mogu glačati. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Glačanje je sada 2 puta brže

Najinteligentnija glačala na svijetu bez
podešavanja temperature

Najsnažnija para za najbrže glačanje*

Tehnologija tihog ispusta pare za iznimno udobno glačanje

 • Jednostavno i učinkovito uklanjanje kamenca za produženje vijeka trajanja aparata

  Izuzetno dugotrajne radne značajke parnog glačanja: ekskluzivna i idealno smještena funkcija Easy De-Calc Plus tvrtke Philips produžuje vijek trajanja glačala s generatorom pare, a idealna je za uklanjanje kamenca. Zvučnim i svjetlosnim podsjetnikom glačalo će vas podsjetiti da ga trebate očistiti. Jednostavno otvorite gumb Easy De-Calc kada je aparat hladan i pokupite vodu s prljavštinom i kamencem u čašu.

 • Ušteda energije u načinu rada ECO

  Uporabom načina rada ECO, sa smanjenom količinom pare, možete uštedjeti energiju bez kompromisa po pitanju rezultata glačanja. Ako želite brže glačanje, prijeđite u način rada Turbo koji omogućava stvaranje više pare.

 • Iznimno dugo crijevo za paru i zaštitna rukavica u kompletu

  Glačalo s generatorom pare opremljeno je duljim crijevom za paru i kabelom za napajanje od ostalih glačala iz asortimana. Olakšava vertikalno čišćenje zavjesa i odjevnih predmeta. Uz ovaj model dobit ćete i zaštitnu rukavicu. Štiti ruku od pare dok pridržavate zavjese ili odjevne predmete za vrijeme vertikalnog čišćenja.

 • lagano glačalo čini glačanje lakšim i ugodnijim

  Glačalo generatora pare idealne je težine: nevjerojatno lagano i ugodno za rukovanje. Glatko klizi preko odjeće, uklanja tvrdokorne nabore u tren oka i smanjuje naprezanje zgloba. Uz njega je i okomito ispuštanje pare vrlo jednostavno i učinkovito. Sada možete udobno i učinkovito uklanjati nabore osjetljivih odjevnih predmeta kao što su jakne, haljine, pa čak i onih odjevnih predmeta koji je teško okomito glačati zbog nabora, ukrasa, gumba itd.

 • Najsnažniji generator pare za najbrže glačanje*

  Inovativni generator pare generira izuzetno snažnu paru koja prodire duboko u odjevne predmete, čineći glačanje bržim i boljim. Snaga pare može se regulirati sukladno potrebama.

 • Glačajte sve tkanine, od trapera do svile, bez potrebe za postavljanjem temperature

  Sada možete glačati sve tkanine, od trapera do svile, bez potrebe za postavljanjem temperature. Zajamčeno bez progorijevanja – vrijedi za sve tkanine koje se mogu glačati. Revolucionarna tehnologija koja obuhvaća: 1) napredni procesor za pametnu kontrolu koji precizno kontrolira temperaturu stopala za glačanje 2) iznimno snažne ciklonske višestruke komore za paru koje omogućavaju snažniji i dosljedan mlaz pare te izuzetno lagano glačalo za lakše i brže glačanje.

 • Napunite vodom iz slavine, bilo kada tijekom glačanja

  Glačalo s generatorom pare dizajnirano je za rad s vodom iz slavine. Ako se tijekom glačanja spremnik za vodu isprazni, možete ga jednostavno napuniti bez čekanja i bez isključivanja aparata.

 • Vruće stopalo za glačanje može se sigurno odložiti na dasku za glačanje

  Inovativna tehnologija OptimalTEMP tvrtke Philips jamči glačanje bez progorijevanja za sve tkanine koje se mogu glačati. Tijekom glačanja nema potrebe za vraćanjem glačala na podnožje jer vruće stopalo za glačanje možete ostaviti na odjevnim predmetima ili pamučnoj navlaci daske za glačanje bez posebnog dodatka za odlaganje. Neće oštetiti nijedan odjevni predmet koji se može glačati, niti dasku. Sve to olakšava glačanje uz manje naprezanje ručnog zgloba.

 • Funkcija sigurnosnog automatskog isključivanja

  Funkcija sigurnosnog automatskog isključivanja automatski isključuje aparat ako se ne koristi 10 minuta, radi uštede energije.

 • Tehnologija Silent steam: snažna para uz neznatnu količinu buke

  Uživajte u glačanju u društvu obitelji ili dok gledate televiziju, bez smetnje bučnog generatora pare. Tehnologija Silent steam generira tih, a ipak vrlo snažan mlaz pare. Generator pare opremljen je s filtrima za paru koji prigušuju buku i s jednom platformom koja upija zvuk i smanjuje buku pumpe u podnožju.

 • Testirali i odobrili neovisni stručnjaci za tekstil

  Odlične radne značajke glačanja ovog glačala testirali su i odobrili neovisni stručni instituti za tekstil, kao što su DWI, IWTO, Woolmark. Program Woolmark Apparel Care pomaže potrošačima da prepoznaju kvalitetne proizvode koje je tvrtka The Woolmark Company odobrila za uporabu na vunenim proizvodima. Philips sa svojom tehnologijom OptimalTEMP zasad je jedina robna marka kojoj je tvrtka Woolmark dodijelila Gold standard. Možete biti sigurni da su proizvodi za njegu odjeće koje je odobrila tvrtka Woolmark idealni za sve vunene odjevne predmete.

 • Naše stopalo za glačanje koje najbolje klizi

  Naše stopalo za glačanje koje najbolje klizi i koje je najotpornije na ogrebotine, stopalo za glačanje ocijenjeno s 5 zvjezdica s integriranim slojem od titanij-oksida

 • Tlak do 7,5 bara

  Što je više pare, to je brže glačanje. Konstantna snažna para prodire duboko u odjevne predmete, čineći glačanje bržim i boljim. Snaga pare može se regulirati sukladno potrebama.

Prikaz svih specifikacija
 • Masa glačala i količina pare (norma IEC60311) u odnosu na 10 najprodavanijih generatora pare; testirano u prosincu 2014.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: