PerfectCare Elite Glačalo s generatorom pare

Tlak do 6, 5 bara, Mlaz pare od 450 g, Zapor za sigurno prenošenje, Odvojivi spremnik za vodu od 1, 8 l GC9622/20 Pronađi slične proizvode
 • Najsnažnija para za najbrže glačanje*

  • KA

  PerfectCare Elite

  Glačalo s generatorom pare

  GC9622/20 Pronađi slične proizvode

  PerfectCare Elite najbolje je i najučinkovitije glačalo s generatorom pare tvrtke Philips. Njegova tehnologija OptimalTEMP omogućuje vam glačanje svega, od traperica do svile, bez potrebe za prilagodbom temperature. Zajamčeno je da neće doći do progorijevanja svi komada odjeće koje pogodne za glačanje. Saznajte više

  Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.: Kn 2.699

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Glačanje je sada 2 puta brže

Najinteligentnija glačala na svijetu bez
podešavanja temperature

Najsnažnija para za najbrže glačanje*

Iznimno udobno glačanje

 • Jednostavno i učinkovito uklanjanje kamenca za produženje vijeka trajanja aparata

  Izuzetno dugotrajne radne značajke parnog glačanja: ekskluzivna i idealno smještena funkcija Easy De-Calc Plus tvrtke Philips produžuje vijek trajanja glačala s generatorom pare, a idealna je za uklanjanje kamenca. Zvučnim i svjetlosnim podsjetnikom glačalo će vas podsjetiti da ga trebate očistiti. Jednostavno otvorite gumb Easy De-Calc kada je aparat hladan i pokupite vodu s prljavštinom i kamencem u čašu.

 • Ušteda energije u načinu rada ECO

  Uporabom načina rada ECO, sa smanjenom količinom pare, možete uštedjeti energiju bez kompromisa po pitanju rezultata glačanja. Ako želite brže glačanje, prijeđite u način rada Turbo koji omogućava stvaranje više pare.

 • lagano glačalo čini glačanje lakšim i ugodnijim

  Glačalo generatora pare idealne je težine: nevjerojatno lagano i ugodno za rukovanje. Glatko klizi preko odjeće, uklanja tvrdokorne nabore u tren oka i smanjuje naprezanje zgloba. Uz njega je i okomito ispuštanje pare vrlo jednostavno i učinkovito. Sada možete udobno i učinkovito uklanjati nabore osjetljivih odjevnih predmeta kao što su jakne, haljine, pa čak i onih odjevnih predmeta koji je teško okomito glačati zbog nabora, ukrasa, gumba itd.

 • Vrlo snažna para za izuzetno brzo glačanje

  Inovativni generator pare generira izuzetno snažnu paru koja prodire duboko u odjevne predmete, čineći glačanje bržim i boljim. Snaga pare može se regulirati sukladno potrebama.

 • Glačajte sve tkanine, od trapera do svile, bez potrebe za postavljanjem temperature

  Sada možete glačati sve tkanine, od trapera do svile, bez potrebe za postavljanjem temperature. Zajamčeno bez progorijevanja – vrijedi za sve tkanine koje se mogu glačati. Revolucionarna tehnologija koja obuhvaća: 1) napredni procesor za pametnu kontrolu koji precizno kontrolira temperaturu površine za glačanje 2) iznimno snažne ciklonske višestruke komore za paru koje omogućavaju snažniji i dosljedan mlaz pare te izuzetno lagano glačalo za lakše i brže glačanje.

 • Napunite vodom iz slavine, bilo kada tijekom glačanja

  Glačalo s generatorom pare dizajnirano je za rad s vodom iz slavine. Ako se tijekom glačanja spremnik za vodu isprazni, možete ga jednostavno napuniti bez čekanja i bez isključivanja aparata.

 • Vruća površina za glačanje može se sigurno odložiti na dasku za glačanje

  Inovativna tehnologija OptimalTEMP tvrtke Philips jamči glačanje bez progorijevanja za sve tkanine koje se mogu glačati. Tijekom glačanja nema potrebe za vraćanjem glačala na podnožje jer vruću površinu za glačanje možete ostaviti na odjevnim predmetima ili pamučnoj navlaci daske za glačanje bez posebnog dodatka za odlaganje. Neće oštetiti nijedan odjevni predmet koji se može glačati niti dasku. Sve to olakšava glačanje uz manje naprezanje ručnog zgloba.

 • Funkcija sigurnosnog automatskog isključivanja

  Funkcija sigurnosnog automatskog isključivanja automatski isključuje aparat ako se ne koristi 10 minuta, radi uštede energije.

 • Testirali i odobrili neovisni stručnjaci za tekstil

  Odlične radne značajke glačanja ovog glačala testirali su i odobrili neovisni stručni instituti za tekstil, kao što su DWI, IWTO, Woolmark. Program Woolmark Apparel Care pomaže potrošačima da prepoznaju kvalitetne proizvode koje je tvrtka The Woolmark Company odobrila za uporabu na vunenim proizvodima. Philips sa svojom tehnologijom OptimalTEMP zasad je jedina robna marka kojoj je tvrtka Woolmark dodijelila Gold standard. Možete biti sigurni da su proizvodi za njegu odjeće koje je odobrila tvrtka Woolmark idealni za sve vunene odjevne predmete.

 • Naše stopalo za glačanje koje najbolje klizi

  Naše stopalo za glačanje koje najbolje klizi i koje je najotpornije na ogrebotine, stopalo za glačanje ocijenjeno s 5 zvjezdica s integriranim slojem od titanij-oksida

 • Tlak do 6,5 bara

  Što je više pare, to je brže glačanje. Konstantna snažna para prodire duboko u odjevne predmete, čineći glačanje bržim i boljim. Snaga pare može se regulirati sukladno potrebama.

Prikaz svih specifikacija
 • Masa glačala i količina pare (norma IEC60311) u odnosu na 10 najprodavanijih generatora pare; testirano u prosincu 2014.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: