PerfectCare Aqua

  Glačalo s generatorom pare

  Glačanje bez brige, postavljanje nije potrebno

  Glačajte bilo koji odjevni predmet koji se može glačati - od svile, preko lana i pamuka pa do kašmira...bilo kojim redoslijedom, bez potrebe za prilagodbom temperature. Vaše glačalo PerfectCare tvrtke Philips pruža brze rezultate za sve odjevne predmete, bez rizika od progorijevanja ili sjajnih mrlja. Izuzetno jednostavno glačanje. Saznajte više

 • Glačanje bez brige, postavljanje nije potrebno

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

PerfectCare Aqua Glačalo s generatorom pare

5 bara, Mlaz pare od 220 g, Fiksni spremnik za vodu od 2, 2 l, Zapor za sigurno prenošenje GC8640/02 Pronađi slične proizvode

Glačanje je sada 2 puta brže

Najinteligentnija glačala na svijetu bez
podešavanja temperature

Glačanje bez brige, postavljanje nije potrebno

Uz OptimalTemp i potpuno vidljiv spremnik za vodu od 2,2 l

 • OptimalTemp: savršena kombinacija pare i temperature

  OptimalTemp: savršena kombinacija pare i temperature

  Jedna savršena postavka za svu vašu odjeću. Uvijek savršena kombinacija pare i temperature: 1) napredni procesor za pametnu kontrolu postavlja savršenu kombinaciju pare i temperature 2) iznimno snažna ciklonska komora za paru omogućava snažan konstantni mlaz pare za sve tkanine

 • Potpuna lakoća korištenja, prilagodba nije potrebna

  Potpuna lakoća korištenja, prilagodba nije potrebna

  Potpuna lakoća korištenja, prilagodba nije potrebna. Sada možete glačati sve odjevne predmete koji se smiju glačati jedan za drugim, bez čekanja i prilagodbe regulatora temperature na glačalu.

 • Potpuna sigurnost korištenja na svim odjevnim predmetima koji se mogu glačati

  Potpuna sigurnost korištenja na svim odjevnim predmetima koji se mogu glačati

  Zajamčeno je potpuno sigurno korištenje čak i na najosjetljivijim tkaninama kao što su svila, kašmir, vuna i poliester. Neovisni instituti za testiranje glačala koristili su PerfectCare na najosjetljivijim odjevnim predmetima koji se mogu glačati i potvrdili su izvrsnost rezultata glačanja.

 • Testirali i odobrili neovisni stručnjaci za tekstil

  Testirali i odobrili neovisni stručnjaci za tekstil

  Odlične radne značajke glačanja ovog glačala testirali su i odobrili neovisni stručni instituti za tekstil, kao što su DWI, IWTO, Woolmark. Program Woolmark Apparel Care pomaže potrošačima da prepoznaju kvalitetne proizvode koje je tvrtka The Woolmark Company odobrila za uporabu na vunenim proizvodima. Philips sa svojom tehnologijom OptimalTEMP zasad je jedina robna marka kojoj je tvrtka Woolmark dodijelila Gold standard. Možete biti sigurni da su proizvodi za njegu odjeće koje je odobrila tvrtka Woolmark idealni za sve vunene odjevne predmete.

 • Tlak do 5 bara

  Tlak do 5 bara

  Što je više pare, to je brže glačanje. Konstantna snažna para prodire duboko u odjevne predmete, čineći glačanje bržim i boljim. Snaga pare može se regulirati sukladno potrebama.

 • Veliki potpuno vidljiv spremnik za vodu kapaciteta 2,2 l

  Veliki potpuno vidljiv spremnik za vodu kapaciteta 2,2 l

  PerfectCare Aqua ima jedinstvenu značajku: veliki spremnik za vodu; osigurava dugotrajno glačanje bez potrebe za nadopunjavanjem spremnika za vodu. Pomaže u olakšavanju i ubrzavanju glačanja. Odličan dizajn potpuno vidljivog spremnika za vodu osigurava jasan pregled količine vode iz bilo kojeg kuta.

 • Vruća površina za glačanje može se sigurno odložiti na dasku za glačanje

  Vruća površina za glačanje može se sigurno odložiti na dasku za glačanje

  Inovativna tehnologija OptimalTEMP tvrtke Philips jamči glačanje bez progorijevanja za sve tkanine koje se mogu glačati. Tijekom glačanja nema potrebe za vraćanjem glačala na podnožje jer vruću površinu za glačanje možete ostaviti na odjevnim predmetima ili pamučnoj navlaci daske za glačanje bez posebnog dodatka za odlaganje. Neće oštetiti nijedan odjevni predmet koji se može glačati niti dasku. Sve to olakšava glačanje uz manje naprezanje ručnog zgloba.

 • Jednostavno i učinkovito uklanjanje kamenca za produženje vijeka trajanja aparata

  Jednostavno i učinkovito uklanjanje kamenca za produženje vijeka trajanja aparata

  Izuzetno dugotrajne radne značajke parnog glačanja: ekskluzivna funkcija Easy De-Calc tvrtke Philips produžuje vijek trajanja glačala s generatorom pare, a idealna je za uklanjanje kamenca. Zvučnim i svjetlosnim podsjetnikom glačalo će vas podsjetiti da ga trebate očistiti. Jednostavno otvorite gumb Easy De-Calc kada je aparat hladan i pokupite vodu s prljavštinom i kamencem u čašu.

 • Nova površina za glačanje SteamGlide vrhunska je površina za glačanje tvrtke Philips

  Nova površina za glačanje SteamGlide vrhunska je površina za glačanje tvrtke Philips

  Nova površina za glačanje SteamGlide najbolja je površina za glačanje koju je proizvela tvrtke Philips. Ima odličnu otpornost na grebanje, odlično klizi i lako se čisti.

 • Sigurno zaključajte glačalo i lako nosite aparat

  Sigurno zaključajte glačalo i lako nosite aparat

  Sigurno zaključajte parno glačalo tvrtke Philips i lako nosite generator pare pod tlakom.

 • Potpuna učinkovitost na svim tkaninama – nema bržeg glačala

  Potpuna učinkovitost i na najzahtjevnijim tkaninama – nijedan drugi generator nije tako brz, od početka do kraja glačanja.

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: