Mini Hi-Fi sustav

  Opsesija zvukom

  Kako bi vam pružio neograničene mogućnosti uživanja u glazbi, ovaj sustav sadrži izmjenjivač za 3 CD-a i omogućava uživanje u omiljenim MP3/WMA glazbenim zbirkama izravno s prijenosnog USB uređaja. Osim toga, Max Sound i dinamičko pojačanje basova (Dynamic Bass Boost) osiguravaju odličan zvuk. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Mini Hi-Fi sustav

240 W, Izmjenjivač za 3 diska FWM387/12 Pronađi slične proizvode

Opsesija zvukom

 • Ukupna izlazna snaga od 240 W RMS

  Ukupna izlazna snaga od 240 W RMS

  Ukupna izlazna snaga ovog sustava iznosi 240 W RMS. RMS označava srednju kvadratnu vrijednost, koja predstavlja uobičajenu mjeru snage zvuka, odnosno električnu energiju koja se prenosi od pojačala do zvučnika, a mjeri se u wattima. Količina električne energije koja se dovodi do zvučnika i osjetljivost zvučnika određuju snagu zvuka koja će se generirati. Što je vrijednost u wattima viša, veća je i snaga zvuka koju zvučnik emitira.

 • CD izmjenjivač za 3 CD-a omogućava praktičnu reprodukciju više diskova

  CD izmjenjivač za 3 CD-a omogućava praktičnu reprodukciju više diskova

  Uz izmjenjivač za tri diska za reprodukciju glazbe možete birati između tri CD-a koji se nalaze unutar uređaja, kad koji želite. Ova praktična značajka omogućava vam slušanje različite glazbe, dok istovremeno štedite dragocjeno vrijeme koje biste inače potrošili na često mijenjanje CD-a.

 • MAX Sound za trenutno pojačanje snage

  MAX Sound za trenutno pojačanje snage

  MAX Sound tehnologija omogućava trenutno pojačanje basa, najbolje iskorištavajući kontrolu glasnoće i trenutno stvarajući najimpresivniji doživljaj slušanja samo pritiskom gumba. Sofisticirani elektronički sklop kalibrira postojeći zvuk i postavke glasnoće, trenutno pojačavajući bas i glasnoću do maksimalnih razina, bez izobličenja. Krajnji rezultat je primjetno pojačanje i spektra zvuka i glasnoće te pojačanje zvuka koje će unaprijediti svaku vrstu glazbe.

 • Dinamičko pojačanje basova za dubok i dramatičan zvuk

  Dinamičko pojačanje basova za dubok i dramatičan zvuk

  Dinamičko pojačanje basova poboljšava užitak u glazbi naglašavanjem basova na svim razinama glasnoće jednim pritiskom gumba. Najniže frekvencije obično se izgube pri niskoj razini glasnoće, a da se to spriječi, uključuje se dinamičko pojačanje basova radi uživanja u dubokim tonovima, čak i pri tihoj reprodukciji.

 • Digital Sound Control (Digitalna kontrola zvuka) za optimizirane postavke glazbenog stila

  Digital Sound Control (Digitalna kontrola zvuka) za optimizirane postavke glazbenog stila

  Digital Sound Control (Digitalna kontrola zvuka) pruža izbor unaprijed podešenih kontrola Jazz, Rock, Pop i Classic koje možete koristiti za optimizaciju frekvencijskih opsega za razne glazbene stilove. Svaki način rada koristi tehnologiju grafičkog ujednačavanja za automatsko podešavanje ravnoteže zvuka i pojačavanje najvažnijih frekvencija zvuka za odabrani glazbeni stil. Konačno, Digital Sound Control olakšava postizanje najboljeg doživljaja glazbe, preciznim podešavanjem ravnoteže zvuka u skladu s vrstom glazbe koju reproducirate.

 • Karaoke za neograničenu zabavu uz pjevanje

  Karaoke za neograničenu zabavu uz pjevanje

  Značajka Karaoke na DVD reproduktoru pruža neograničenu zabavu i maksimalno uživanje u zvuku i pjevanju. Svoju izvedbu možete poboljšati tako da svom glasu dodate efekt odjeka. Kontrole za visinu tonova omogućavaju odabir optimalnog tonaliteta za vaš vokalni raspon.

 • MP3 Link za reprodukciju glazbe s prijenosnog uređaja

  MP3 Link za reprodukciju glazbe s prijenosnog uređaja

  MP3 Link veza omogućava izravnu reprodukciju MP3 sadržaja s prijenosnih reproduktora. Osim prednosti uživanja u omiljenoj glazbi u vrhunskoj kvaliteti zvuka koju pruža audio sustav, MP3 Link je i izuzetno praktičan jer sve što trebate učiniti je priključiti svoj prijenosni MP3 reproduktor u audio sustav.

 • Reproducirajte MP3/WMA-CD, CD i CD-RW

  Reproducirajte MP3/WMA-CD, CD i CD-RW

  Tehnologija kompresije zvuka omogućava smanjivanje velikih datoteka s glazbom do 10 puta, bez radikalnog smanjivanja kvalitete zvuka. MP3 i WMA su dva formata za kompresiju koji omogućavaju uživanje u digitalnoj glazbi na repr. tvrtke Philips. Preuzmite pjesme u MP3 ili WMA formatu s ovlaštenih internetskih lokacija za preuzimanje glazbe ili izradite vlastite glazbene datoteke u formatu MP3 ili WMA, kopiranjem glazbe s CD medija i njenim prijenosom na repr.

 • USB Direct za reprodukciju glazbe u MP3/WMA formatu

  USB Direct za reprodukciju glazbe u MP3/WMA formatu

  Način rada USB Direct omogućava jednostavno priključivanje USB uređaja u USB priključnicu na uređaju tvrtke Philips – vaša digitalna glazba reproducirat će se izravno s uređaja tvrtke Philips.

 • Automatsko zaustavljanje, kasetofon

  Automatsko zaustavljanje, kasetofon
Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: