USB flash pogon

  USB flash pogon

  Mali, lagani, za uporabu bilo gdje

  Ovaj aluminijski ljepotan ima i USB i microUSB priključak za uporabu s računalima, pametnim telefonima i tabletima! Njegovo malo i lagano aluminijsko kućište omogućava vam da ga nosite svuda, a USB OTG funkcije omogućava uporabu gotovo bilo gdje! Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Mali, lagani, za uporabu bilo gdje

USB OTG s USB i microUSB priključcima

 • Moderna USB memorija živopisnog dizajna

  Odaberite neku od modernih boja: žuta, ružičasta, ljubičasta, zelena, plava ili narančasta kako biste uljepšali svakodnevno spremanje i dijeljenje podataka te ga učinili zabavnijim

 • Zaštitni integrirani poklopac za praktičnu uporabu

  Nikada više nećete izgubiti poklopac! Zaštitni poklopac integriran je u proizvod pa će uvijek biti spojen s USB memorijom. Kada je poželite koristiti, trebate samo okrenuti poklopac prema natrag, priključiti memoriju i koristiti je.

 • Lako otvaranje i korisniku prilagođeno pakiranje

  Oznake i perforacije na pakiranju pokazuju vam najbolji način otvaranja pakiranja te brzog i jednostavnog pristupa USB memoriji.

 • Brz prijenos podataka uz brzi USB 2.0

  Izuzetno velike brzine prijenosa podataka znatno skraćuju vrijeme čekanja prilikom kopiranja velikih multimedijskih datoteka ili kopiranja s tvrdog diska računala.

 • Indikator aktivnosti svijetli tijekom kopiranja datoteka

  Privlačan sjaj ukazuje na to da je pogon ispravno povezan i da radi, a indikator brže pulsira prilikom kopiranja datoteka na memoriju i s nje.

 • Prethodno je instaliran posebno dizajniran softver koji se lako koristi

  Priložen je cijeli softverski paket koji će se automatski pokrenuti s USB flash pogona, a omogućava vam pristup korisnim značajkama kao što su Password protection, File synchronization, Data compression, USB lost & found i USB information. Osim toga, obuhvaća 30-dnevnu probnu verziju za Portable Microsoft Outlook Express, Favorites synchronization i No-trace internet browsing.

 • Zaštitite dragocjene osobne podatke lozinkom

  Zahvaljujući zaštiti lozinkom koja obuhvaća 256-bitno AES šifriranje, vaši dragocjeni osobni podaci mogu se zaštititi od neovlaštenog pristupa jednostavnom uporabom lozinke.

 • Sinkronizacija datoteka između cijelog računala i USB pogona

  Sinkronizacija svih datoteka na računalu omogućava pristup dokumentima na bilo kojem mjestu i rad na njima nakon samo nekoliko pritisaka mišem.

 • Automatska kompresija svih datoteka štedi slobodan prostor

  Čuvajte slobodan prostor automatskom kompresijom svih datoteka koje stavite na USB flash pogon

 • Kapacitet memorije od 64 GB za velike podatkovne datoteke

  Korisnih 64 GB pružaju kapacitet za razmjenu, dijeljenje i spremanje mnogo većih datoteka ili većeg broja datoteka putem USB priključnice na prijenosnom ili stolnom računalu.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: