Prijenosni MP3-CD reproduktor

  Prijenosni MP3-CD reproduktor

  Uživajte u MP3 glazbi bez preskakanja

  Uhvatite svoj ritam pomoću eXp2540 MP3-CD reproduktora i uživajte u 10 sati glazbe bez preskakanja na jednom MP3-CD mediju. Uvijek omiljen, isporučuje se s LCD zaslonom i odličan je izbor za uživanje u glazbi bez komplikacija dok ste u pokretu Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Prijenosni MP3-CD reproduktor

MP3-CD reprodukcija EXP2540/02 Pronađi slične proizvode

Uživajte u MP3 glazbi bez preskakanja

 • Magic ESP™ od 100 sekundi

  Magic ESP™ od 100 sekundi

  Magic Electronic Skip Protection™ je praktična funkcija koja osigurava reprodukciju bez preskakanja čak i ako je vaš MP3-CD reproduktor izložen udarcima i trešnji dok trčite ili dok ste u pokretu. Uređaji s Magic Electronic Skip Protection™ funkcijom imaju inteligentan elektronički međuspremnik koji može spremati različite digitalne glazbene formate kao što su MP3 i WMA. Međuspremnik automatski podešava i sadržaj i brzine okretanja lasera kako bi zajamčio neprekinuto slušanje glazbe.

 • Dinamičko pojačanje basova za dubok i dramatičan zvuk

  Dinamičko pojačanje basova za dubok i dramatičan zvuk

  Dinamičko pojačanje basova poboljšava užitak u glazbi naglašavanjem basova na svim razinama glasnoće jednim pritiskom gumba. Najniže frekvencije obično se izgube pri niskoj razini glasnoće, a da se to spriječi, uključuje se dinamičko pojačanje basova radi uživanja u dubokim tonovima, čak i pri tihoj reprodukciji.

 • Uživajte u preko 10 sati glazbe na jednom MP3 CD-u

  Uživajte u preko 10 sati glazbe na jednom MP3 CD-u
 • Reproducirajte CD, CD-R i CD-RW diskove

  Tvrtka Philips poznata je po razvoju proizvoda kompatibilnih s mnogim formatima diskova dostupnih na tržištu. Ovaj audiosustav omogućava uživanje u glazbi na CD, CD-R i CD-RW diskovima. CD-RW (CD diskovi s mogućnošću ponovnog zapisivanja) znači da vaš audiosustav može reproducirati CD diskove s mogućnošću snimanja (CD-R) i diskove s mogućnošću presnimavanja (CD-RW). Na CD-R diskove može se zapisivati samo jednom, a mogu se reproducirati na bilo kojem CD reproduktoru audiosadržaja, dok se na CD-RW diskove sadržaj može zapisivati i presnimavati više puta, a mogu se reproducirati na kompatibilnim CD reproduktorima audiosadržaja.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: