DVD Video

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Digitalna televizija i DVD reprodukcija u jednom

uz HDMI poboljšanje od 1080p

 • USB Media Link za reprodukciju multimedije s USB flash pogona

  USB Media Link za reprodukciju multimedije s USB flash pogona

  Univerzalna serijska sabirnica ili USB je standard protokola koji se koristi za povezivanje računala, periferne opreme i potrošačke elektroničke opreme. Uz USB Media Link sve što trebate je priključiti USB uređaj, odabrati film, glazbu ili fotografiju i pokrenuti reprodukciju.

 • 192 kHz/24-bitni audio DAC poboljšava analogni zvuk

  192 kHz/24-bitni audio DAC poboljšava analogni zvuk

  192 kHz uzorkovanje omogućuje točan prikaz originalnih zvučnih krivulja. U kombinaciji s 24-bitnom rezolucijom obuhvaća više informacija originalnog analognog zvučnog vala te tako pruža bogatiju audio reprodukciju.

 • EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink omogućava upravljanje većim brojem uređaja kao što su DVD/Blu-ray reproduktori, soundbar zvučnik, kućno kino, televizori itd. pomoću jednog daljinskog upravljača. Koristi standardni protokol HDMI CEC za dijeljenje funkcija između uređaja putem HDMI kabela. Jednim pritiskom tipke možete istovremeno upravljati svim povezanim uređajima koji podržavaju HDMI CEC. Funkcije poput stanja pripravnosti i reprodukcije sada se mogu pokrenuti izuzetno lako.

 • HDMI 1080p za nadogradnju na visoku rezoluciju koja omogućava oštriju sliku

  HDMI 1080p za nadogradnju na visoku rezoluciju koja omogućava oštriju sliku

  Nadogradnja na HDMI 1080p omogućava kristalno čistu sliku. U filmovima standardne rezolucije sada možete uživati u punoj visokoj rezoluciji, što znači više detalja i slika vjernija stvarnoj. Progresivno skeniranje (naznačeno slovom "p" u oznaci "1080p') uklanja strukturu linija koja prevladava na zaslonima televizora, osiguravajući beskompromisno oštru sliku. Na kraju, HDMI predstavlja izravnu digitalnu vezu kojom se može prenositi nekomprimirani digitalni video visoke rezolucije, kao i digitalni višekanalni audio bez konverzije na analogni format - to znači savršenu kvalitetu slike i zvuka, u potpunosti bez šuma.

 • Izrada MP3 datoteka jednim dodirom izravno s CD-a na USB prijenosnu memoriju

  Izrada MP3 datoteka jednim dodirom izravno s CD-a na USB prijenosnu memoriju

  Sadržaj omiljenih CD-a pretvorite u MP3 datoteke izravno na uređaju tvrtke Philips i putem USB kabela te datoteke pohranite na prijenosnu memoriju ili prijenosni glazbeni reproduktor. Uživajte u praktičnosti izrade MP3 datoteka kod kuće i bez korištenja računala, čak i tijekom reprodukcije glazbe s CD-a.

 • Komponentni video s progresivnim skeniranjem za optimalnu kvalitetu slike

  Komponentni video s progresivnim skeniranjem za optimalnu kvalitetu slike

  Progresivno skeniranje udvostručuje vertikalnu rezoluciju slike, čime se postiže osjetno veća oštrina. Umjesto da na zaslon prvo šalje polje koje sadrži neparne linije, a zatim polje s parnim linijama, oba polja se prikazuju istovremeno. Puna slika se stvara trenutno i uz maksimalnu rezoluciju. Pri takvoj brzini ljudsko oko zapaža oštriju sliku bez vidljivih linija.

 • Prijem digitalnih signala za nevjerojatnu kvalitetu zvuka i slike

  Prijem digitalnih signala za nevjerojatnu kvalitetu zvuka i slike
 • Ugrađeni digitalni prijemnik za prijem DVB-T radijskih i televizijskih signala

  Ugrađeni digitalni prijemnik za prijem DVB-T radijskih i televizijskih signala
 • DivX Certified za reprodukciju standardnih DivX videozapisa

  Zahvaljujući podršci za DivX® moći ćete uživati u videozapisima kodiranima za DivX i filmovima s interneta, uključujući kupljene holivudske filmove. Medijski format DivX je tehn.kompresije utemeljena na formatu MPEG4 koja omogućava spremanje velikih datoteka poput filmova, foršpana ili glazbenih videozapisa na medije kao što su CD-R/RW i DVD diskovi s mogućnošću snimanja, USB memorije i druge memorijske kartice čiji ćete sadržaj reproducirati na DivX Certified® uređaju tvrtke Philips.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: