Fidelio

Philips Fidelio

Zvučnici SoundSphere s priključnom stanicom

  Philips Fidelio

  Zvučnici SoundSphere s priključnom stanicom

  Osjetite emocije nastupa uživo

  Akustična tehnologija SoundSphere udahnut će vašim zvučnim zapisima novi život uz duboku, prirodnu reprodukciju tonova. Opremljeni značajkom AirPlay, elegantni zvučnici Philips DS9800W/10 s priključnom stanicom omogućavaju usmjeravanje pjesama s uređaja iPod Touch, iPhone, iPad i iz biblioteke iTunes. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Fidelio Zvučnici SoundSphere s priključnom stanicom

sa značajkom AirPlay DS9800W/10 Pronađi slične proizvode

Osjetite emocije nastupa uživo

uz ovaj zvučni sustav

 • SoundSphere za prirodan, dublji i širi utisak zvuka

  SoundSphere za prirodan, dublji i širi utisak zvuka

  Uživajte u sjaju i energiji glazbe uz sustav SoundSphere koji svaku notu donosi kako ju je zamislio izvođač. Donoseći jasan i prirodan zvuk, SoundSphere stvara dublji i širi dojam zvuka. Rezultat je zvuk vjeran stvarnome zbog kojeg ćete povjerovati da izvođači nastupaju pred vama. Svaki zvučnik sustava SoundSphere sadrži visokotonac ovješen iznad zvučne kutije. Visokotonac tako emitira jasniji zvuk u svim smjerovima. Precizno rješenje prijelaza zvuka i pažljivo smještanje woofera tako da okružuje visokotonac osiguravaju minimalne smetnje i još prirodniji zvuk.

 • Tehnologija FullSound povećava detaljnost za bogat i snažan zvuk

  Tehnologija FullSound povećava detaljnost za bogat i snažan zvuk

  Tehnologija FullSound tvrtke Philips koristi digitalnu obradu signala najnovije generacije za vjerno poboljšanje glazbe. Sadržaj glazbe dinamički se analizira i optimizira zahvaljujući čemu možete doživjeti detaljniju i topliju glazbu.

 • SoundCurve za reprodukciju vrhunskog zvuka

  SoundCurve za reprodukciju vrhunskog zvuka

  Precizno dizajnirana zaobljena stražnja ploča ovog Philips zvučnika s priključnom stanicom stvara izuzetno učinkovitu akustičku strukturu za reprodukciju zvuka. Njezin čisti zaobljeni oblik čini kućište zvučnika izdržljivijim, dramatično smanjujući unutarnju rezonanciju i sprječavajući vibracije i izobličenje zvuka. Uživat ćete u vrhunskom, kristalno čistom zvuku iz zvučnika zapanjujućeg dizajna.

 • Bass-reflex dizajn za dubok, snažan bas

  Bass-reflex dizajn za dubok, snažan bas

  Kod Bass-reflex akustičkog opterećenja koristi se bas kanal usklađen s akustičkim volumenom zvučne kutije kako bi se reproducirao dubok bas iz kompaktnih kućišta. Pažljivo dizajniran profilirani bas kanal pomaže protok zraka i omogućava stvaranje dubokog i dojmljivog basa, čak i pri velikim glasnoćama, istovremeno maksimalno smanjujući zračne turbulencije koje mogu uzrokovati izobličenje.

 • Pravo ručno izrađeno drveno kućište zvučnika za vjeran zvuk

  Pravo ručno izrađeno drveno kućište zvučnika za vjeran zvuk

  Drvo se kroz cijelu povijest koristilo za izradu najboljih glazbenih instrumenata. Zbog svojih prirodnih akustičkih svojstava i danas je osnovni materijal za izradu najboljih instrumenata i opreme za zvuk. Ovaj zvučnik ne samo da je ručno izrađen od drva nego su primijenjene i napredne tehnike savijanja drva kako bi se izradilo kućište zaobljeno na odgovarajući način. Izračunavanjem utvrđena zaobljenost smanjuje vibracije i eliminira izobličenje zvuka, što rezultira prirodnim, realističnim zvukom.

 • Usmjeravajte glazbu uz bežičnu tehnologiju AirPlay

  Usmjeravajte glazbu uz bežičnu tehnologiju AirPlay

  AirPlay omogućava usmjeravanje cijele iTunes glazbene kolekcije na priključnu stanicu Fidelio. Bežičnim putem usmjerava glazbu iz programa iTunes na računalu ili s uređaja iPhone, iPad i iPod Touch, na bilo koji zvučnik u vašem domu koji podržava AirPlay. Sve što trebate učiniti je povezati zvučnike u svoju Wi-Fi mrežu. AirPlay omogućava i istovremenu reprodukciju putem svih zvučnika u svim prostorijama. Neka vas vaše omiljene melodije prate iz prostorije u prostoriju.

 • Aplikacija SoundStudio za potpunu kontrolu postavki zvuka

  Aplikacija SoundStudio za potpunu kontrolu postavki zvuka

  Uživajte u glazbi onako kako vi to želite. SoundStudio stavlja snagu glazbe na vaš dlan. Omogućava vam promjenu svakog aspekta zvuka, koristeći samo iPhone, uz intuitivne i jednostavne kontrole. Sada možete mijenjati i podešavati zvukove te izraditi vlastiti doživljaj zvuka i udahnuti novi život svojim omiljenim pjesmama. Uz SoundStudio možete preslušavati tisuće internetskih radijskih stanica diljem svijeta i dodatno proširiti svoj glazbeni doživljaj.

 • Ukupni izlaz snage od 2 x 50 W RMS

  Ukupni izlaz snage od 2 x 50 W RMS

  RMS označava srednju kvadratnu vrijednost, koja predstavlja uobičajenu mjeru snage zvuka, odnosno električnu energiju koja se prenosi od pojačala do zvučnika, a mjeri se u wattima. Količina električne energije koja se dovodi do zvučnika i osjetljivost zvučnika određuju snagu zvuka koja će se generirati. U osnovi, pojačala su ograničena količinom električne energije koju mogu pojačati, a zvučnici količinom električne energije koju mogu pretvoriti u energiju zvuka bez izobličavanja signala zvuka. Što je vrijednost u wattima viša, veća je i snaga zvuka koju zvučnik emitira.

 • AUX ulaz za lako povezivanje s gotovo bilo kojima elektroničkim uređajem

  AUX ulaz za lako povezivanje s gotovo bilo kojima elektroničkim uređajem

  Ulazni AUX priključak omogućava izravnu reprodukciju MP3 sadržaja s prijenosnih reproduktora. Osim prednosti uživanja u omiljenoj glazbi u vrhunskoj kvaliteti zvuka koju pruža zvučnik, ulazni AUX priključak je i izuzetno praktičan jer sve što trebate učiniti je priključiti svoj prijenosni MP3 reproduktor u zvučnik.

 • Vanjska završna obrada obuhvaća poliranje sa slojevima laka

  Ovi predivni zvučnici izrađeni od drva premazani su sa sedam slojeva laka, od kojih je svaki pažljivo nanesen, i ispolirani do savršenstva. Sjaj ovog zvučnika je poput onoga koji ima piano – profinjen i elegantan dizajn koji unosi gracioznost i šarm u svaki dom.

 • Priključna stanica za punjenje

  Kompatibilna sa svim iPod i iPhone, kao i iPad uređajima, ova stanica za punjenje omogućava vam da uređaj tvrtke Apple držite nadohvat ruci – pružajući potpunu kontrolu nad glazbom. Uređaji se mogu priključiti bez skidanja zaštitnih navlaka i bez potrebe za posebnim adapterima. Sada možete puniti svoj iPod, iPhone ili iPad pokraj sebe, dok on usmjerava vaše omiljene pjesme po cijeloj prostoriji.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: