Kabel za sinkronizaciju i napajanje

  Kabel za sinkronizaciju i napajanje

  Uspostavite vezu s računalom uz USB

  Povežite iPad, iPhone ili iPod s računalom kako biste sinkronizirali glazbu, aplikacije, fotografije, ažuriranja i još mnogo toga. Punite uređaj dok je povezan – radi s postojećim zidnim USB punjačem ili punjačem za uporabu u automobilu. Odličan je kao rezervni ili zamjenski kabel! Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Kabel za sinkronizaciju i napajanje

za iPad, iPhone i iPod DLC2404I/10 Pronađi slične proizvode

Uspostavite vezu s računalom uz USB

radi punjenja i sinkronizacije s bibliotekom iTunes

 • Odličan kao rezervni ili zamjenski kabel pri ruci

  Ovaj 30-pinski na USB 2.0 kabel neizostavan je za sinkroniziranje i punjenje uređaja iPad, iPhone ili iPod. Nosite ga sa sobom, držite ga na stolu ili njime zamijenite onaj koji ste izgubili kako biste uvijek bili spremni za povezivanje i punjenje po potrebi.

 • USB kabel puni putem računala, USB zidne utičnice ili punjača za uporabu u automobilu

  Ovaj 30-pinski na USB 2.0 kabel priključuje se na USB priključnicu računala i omogućava lako punjenje uređaja iPad, iPhone ili iPod. Osim toga, može se koristiti za povezivanje s bilo kojim USB zidnim punjačem ili punjačem za uporabu u automobilu radi napajanja i punjenja uređaja iPad, iPhone ili iPod.

 • USB kabel za sinkroniziranje uređaja iPad, iPhone ili iPod s računalom

  Ovaj 30-pinski na USB 2.0 kabel priključuje se na USB priključnicu računala i omogućava sinkroniziranje uređaja iPad, iPhone ili iPod s aplikacijom iTunes radi prijenosa glazbe, fotografija, aplikacija, ažuriranja itd.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: