sustav za kućnu zabavu s ležištem

  Uživajte u glasnoj glazbi s iPod uređaja uz vrhunski zvuk

  Iznimno moderan, Philips sustav za kućnu zabavu s ležištem DC570 svaku prostoriju ispunjava vašim omiljenim melodijama s iPod uređaja. Elegantno dizajniran tako da zauzima minimalnu količinu prostora, ovaj elegantni sustav daje nevjerojatno snažan hi-fi zvuk zahvaljujući ugrađenom subwooferu.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Uživajte u glasnoj glazbi s iPod uređaja uz vrhunski zvuk

uz samostojeće uspravne zvučnike

 • Ukupna izlazna snaga od 100 W RMS

  Ukupna izlazna snaga od 100 W RMS

  RMS označava srednju kvadratnu vrijednost, koja predstavlja uobičajenu mjeru snage zvuka, odnosno električnu energiju koja se prenosi od pojačala do zvučnika, a mjeri se u wattima. Količina električne energije koja se dovodi do zvučnika i osjetljivost zvučnika određuju snagu zvuka koja će se generirati. U osnovi, pojačala su ograničena količinom električne energije koju mogu pojačati, a zvučnici količinom električne energije koju mogu pretvoriti u energiju zvuka bez izobličavanja signala zvuka. Što je vrijednost u wattima viša, veća je i snaga zvuka koju zvučnik emitira.

 • USB Direct za reprodukciju glazbe u MP3/WMA formatu

  USB Direct za reprodukciju glazbe u MP3/WMA formatu

  Način rada USB Direct omogućava jednostavno priključivanje USB uređaja u USB priključnicu na uređaju tvrtke Philips – vaša digitalna glazba reproducirat će se izravno s uređaja tvrtke Philips.

 • Digital Sound Control (Digitalna kontrola zvuka) za optimizirane postavke glazbenog stila

  Digital Sound Control (Digitalna kontrola zvuka) za optimizirane postavke glazbenog stila

  Digital Sound Control (Digitalna kontrola zvuka) pruža izbor unaprijed podešenih kontrola Jazz, Rock, Pop i Classic koje možete koristiti za optimizaciju frekvencijskih opsega za razne glazbene stilove. Svaki način rada koristi tehnologiju grafičkog ujednačavanja za automatsko podešavanje ravnoteže zvuka i pojačavanje najvažnijih frekvencija zvuka za odabrani glazbeni stil. Konačno, Digital Sound Control olakšava postizanje najboljeg doživljaja glazbe, preciznim podešavanjem ravnoteže zvuka u skladu s vrstom glazbe koju reproducirate.

 • Dinamičko pojačanje basova za dubok i dramatičan zvuk

  Dinamičko pojačanje basova za dubok i dramatičan zvuk

  Dinamičko pojačanje basova poboljšava užitak u glazbi naglašavanjem basova na svim razinama glasnoće jednim pritiskom gumba. Najniže frekvencije obično se izgube pri niskoj razini glasnoće, a da se to spriječi, uključuje se dinamičko pojačanje basova radi uživanja u dubokim tonovima, čak i pri tihoj reprodukciji.

 • Istovremeno reproducirajte sadržaje s uređaja iPod i punite ga

  Istovremeno reproducirajte sadržaje s uređaja iPod i punite ga

  Uživajte u omiljenoj MP3 glazbi dok se vaš iPod puni! Priključna stanica omogućava priključivanje uređaja iPod izravno u sustav zabave s priključnom stanicu kako biste omiljenu glazbu mogli slušati uz vrhunski zvuk. Tijekom reprodukcije glazbe vaš se iPod puni, što znači da možete uživati u glazbi i ne brinuti se hoće li se njegova baterija isprazniti. Pomoću daljinskog upravljača pretražujte, birajte i reproducirajte glazbu spremljenu na uređaju iPod. Sustav zabave s priključnom stanicom automatski puni iPod koji se nalazi u priključnoj stanici.

 • Višenamjenski daljinski upravljač za sustav i iPod

  Višenamjenski daljinski upravljač za sustav i iPod

  Uz višenamjenski daljinski upravljač tvrtke Philips sada možete lako pretraživati stotine pjesama i na glazbenom sustavu tvrtke Philips i svom uređaju iPod jednim jednostavnim pritiskom tipke na daljinskom upravljaču. Uz prikaz informacija poredanih prema popisu za reprodukciju, albumu, izvođaču, žanru ili pjesmi, pretraživanje stotina datoteka brzo je i jednostavno. Omogućava rukovanje jednom rukom i jamči jedinstveno korisničko iskustvo.

 • FM digitalno podešavanje s memoriranim stanicama

  FM digitalno podešavanje s memoriranim stanicama

  Digitalni FM radio pruža dodatne glazbene mogućnosti glazbenoj zbirci na vašem audio sustavu tvrtke Philips. Jednostavno pronađite stanicu koju želite memorirati te pritisnite i zadržite gumb za memoriranje frekvencije. Uz prethodno podešene radijske stanice koje se mogu pohraniti moći ćete brzo pristupati omiljenim radijskim stanicama bez potrebe za njihovim ručnim traženjem.

 • Snažni Hi-Fi zvuk koji će vam ispuniti prostoriju

  Snažni Hi-Fi zvuk koji će vam ispuniti prostoriju
 • U kompletu je daljinski upravljač koji se lako koristi

  U kompletu je daljinski upravljač koji se lako koristi

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: