Bežični surround zvučnici za kućno kino

  Bežični surround zvučnici za kućno kino

  Od stereo do surround zvuka u roku od nekoliko sekundi

  Unesite doživljaj kina u svoj dom uz bežične zvučnike CSS5235Y tvrtke Philips za filmski surround zvuk. To je komplet stereo zvučnika koji se u roku od nekoliko sekundi pretvara u sustav za surround zvuk. Uživajte u nevjerojatnom zvuku i ugrađenoj značajci za jednostavno usmjeravanje glazbe putem Bluetooth veze. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Bežični surround zvučnici za kućno kino

4.1-kanalni bežični surround zvuk, Bluetooth® i NFC, HDMI ARC CSS5235Y/12 Pronađi slične proizvode

Od stereo do surround zvuka u roku od nekoliko sekundi

uz bežične odvojive zvučnike

 • Surround na zahtjev – odvojivi bežični surround zvučnici

  Surround na zahtjev – odvojivi bežični surround zvučnici

  Počastite osjetilo sluha vrhunskim surround zvukom kad god poželite. Samo odvojite bežične surround zvučnike od lijeve i desne glavne zvučne jedinice te ih postavite u stražnji dio prostorije kako biste postigli doživljaj višekanalnog surround zvuka za igre i filmove. Kada akcija završi, ponovo povežite zvučnike za glazbu i televizijske emisije. Zahvaljujući upotrebi originalne bežične audio tehnologije sa surround zvučnicima koji rade na jedinstvenoj frekvenciji, nema mrežnih smetnji. Rezultat je potpuno bežični surround sustav s kvalitetom zvuka bez gubitka za glazbu i filmove.

 • Vrhunski visokotonci s mekom kupolom pružaju kristalno čist zvuk

  Vrhunski visokotonci s mekom kupolom pružaju kristalno čist zvuk

  Uz Crystal Clear zvuk iz tvrtke Philips sada možete razabrati svaki detalj zvuka i uživati u njemu na način kako je to zamislio umjetnik ili redatelj! Crystal Clear zvuk vjerno, precizno i bez ikakvih iskrivljenja reproducira izvor zvuka - bez obzira radi li se o akcijskom filmu, mjuziklu ili izvedbi uživo. Kućna kina tvrtke Philips s Crystal Clear zvukom obradu zvuka održavaju na minimalnoj razini i tako čuvaju čistoću originalnog audiosadržaja. Kao rezultat toga, u vaše se uši šalje zvuk veće preciznosti.

 • Dolby Digital i Pro Logic II surround zvuk

  Dolby Digital i Pro Logic II surround zvuk

  Ugrađeni Dolby Digital dekoder uklanja potrebu za vanjskim dekoderom obradom svih šest kanala audio informacija kako bi pružio doživljaj surround zvuka i zapanjujuće prirodan osjećaj ambijenta i dinamičke stvarnosti. Dolby Pro Logic II pruža pet kanala za obradu surround zvuka iz bilo kojeg stereo izvora.

 • Bluetooth uparivanje povezivanjem jednim dodirom uz pametne telefone s podrškom za NFC

  Bluetooth uparivanje povezivanjem jednim dodirom uz pametne telefone s podrškom za NFC

  Jednostavno uparite Bluetooth uređaje pomoću tehnologije NFC (Near Field Communications) za povezivanje jednim dodirom. Jednostavno prislonite pametni telefon ili tablet s podrškom za NFC uz NFC područje na zvučniku kako biste uključili zvučnik, pokrenite Bluetooth uparivanje i započnite usmjeravanje glazbe.

 • Bluetooth bežično usmjeravanje glazbe s glazbenih uređaja

  Bluetooth bežično usmjeravanje glazbe s glazbenih uređaja
Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: