BD-RE

  5x veći i bolji od DVD-a

  Blu-ray Disc mediji najveći su napredak na području optičkih medija od DVD-a. Uz pet puta veći kapacitet, videozapise visoke rezolucije sada možete snimiti na jedan disk velikog kapaciteta, brzo i lako. BD-RE format omogućava višekratno presnimavanje. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

BD-RE

Jednoslojni, 25 GB / 135 min., 2x BE2S2B10F/00 Pronađi slične proizvode

5x veći i bolji od DVD-a

Pohranjuje 25 GB ili 135 minuta HD videozapisa

 • 25 GB na jednom disku = 5x veći kapacitet od DVD-a

  Blu-ray je najnapredniji format optičkog diska velikog kapaciteta. Zahvaljujući velikom napretku BD laserske tehnologije, na jedan disk može se pohraniti do 25 GB. To je pet puta veći kapacitet od postojećih (jednoslojnih) DVD-a.

 • Izuzetno velike brzine snimanja do 9 MB u sekundi

  Brzina snimanja 1 do 2x omogućava snimanje pri između 4,5 do 9 MB u sekundi, što znači da za manje vremena možete snimiti više.

 • Pohranjuje 135 minuta videozapisa visoke rezolucije

  Kako bi održali korak sa sve većom popularnošću videozapisa visoke rezolucije, jednoslojni Blu-ray diskovi pružaju kapacitet pohrane za do 135 minuta HD videozapisa. Ako snimate pri uobičajenoj DVD kvaliteti, možete pohraniti više od 5,5 sati videozapisa.

 • Izuzetno izdržljiv premaz štiti disk

  Philips Blu-ray diskovi imaju zaštitni sloj nenadmašne izdržljivosti i ujednačenosti, štiteći važne slojeve za snimanje. Prilikom nanošenja sloja koristi se tehnologija vakuumskog spajanja koju je razvila tvrtka Philips, čime se osigurava ravnomjerna debljina od 100µm. Disk može odoljeti čestom korištenju, otiscima prstiju, ogrebotinama i prljavštini bez potrebe za zaštitnim spremnikom. Philips Blu-ray diskovi mnogo su kvalitetniji od standardnih CD-a i DVD-a.

 • Precizni alati s radnim matricama jamče vrhunsku kvalitetu

  Philips Blu-ray diskovi proizvode se jedinstvenim postupkom tvrtke Philips u kojem se koristi najmodernija UV oprema za proizvodnju radne matrice koja se koristi za injekcijsko ubrizgavanje BD diskova. Philips kontrolira svaki aspekt cijelog proizvodnog procesa pod jednim krovom. Rezultat osigurava odličnu mogućnost reprodukcije i kvalitetu.

 • Sustav za ispravljanje pogrešaka osigurava snimanje i mogućnost reprodukcije

  Blu-ray diskovi nude napredan sustav za ispravljanje pogrešaka koji je mnogo snažniji od onih kod CD-a i DVD-a, čime se osigurava najbolja zaštita podataka i videozapisa.

 • Stabilni anorganski slojevi za snimanje osiguravaju pouzdanost

  Slojevi za snimanje napravljeni su od izuzetno stabilnih anorganskih slojeva na koje ne utječe svjetlost, čime se osigurava dugotrajnost diska. Ova vrsta anorganskog sloja za snimanje značajno je poboljšanje u usporedbi s organskim slojevima koji se trenutno koriste u CD i DVD diskovima s mogućnošću snimanja i pruža stabilniji rad i duže trajanje diska.

 • Kompatibilan s bilo kojim Blu-ray Disc uređajem

  Philips Blu-ray diskovi proizvedeni su tako da imaju velike mogućnosti snimanja, a imaju i certifikat kojim se potvrđuje sukladnost zahtjevnim standardima udruženja Blu-ray Disc Association (BDA). To znači da su kompatibilni s bilo kojom markom BD pogona ili snimača. Za najbolje rezultate Philips preporučuje Philips TripleWriter™ Blu-ray pogon za računalo ili Philips BD videosnimač.

 • Jednostavnost povlačenja i ispuštanja bez gubitka vremena na prethodnu promjenu formata

  Philips Blu-ray diskovi pružaju jednostavnost povlačenja i ispuštanja, bez potrebe za formatiranjem. Njihov posebni UDF 2.5 sustav datoteka premještanje podatkovnih datoteka i HD videozapisa čini lakšim i bržim nego ikad prije.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: