Fidelio
  • KA

  Philips Fidelio

  Reprodukt. Blu-ray

  Slika i zvuk poput onih u kinu

  Potpuno se prepustite čistoj i potpunoj audiovizualnoj zabavi koju spektakularan 3D format čini ravnom stvarnosti. Iskusite žive, kristalno jasne slike i kvalitetan zvuk prepun detalja uz ovaj elegantni i predivni Blu-ray DVD reproduktor BDP9700. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Fidelio Reprodukt. Blu-ray

Qdeo, Poboljšanje rezolucije na 4K Ultra HD, TI Burr-Brown DAC, Miracast™ BDP9700/12 Pronađi slične proizvode

Slika i zvuk poput onih u kinu

uz Qdeo obradu Ultra HD videozapisa

 • Qdeo™ obrada videozapisa za filmove u najčišćem obliku

  Qdeo™ obrada videozapisa za filmove u najčišćem obliku

  Qdeo™ tehnologija za obradu videozapisa omogućava tihe i realistične videozapise. Većina videozapisa sadrži šumove i smetnje koji odvlače pažnju prilikom gledanja na televizoru visoke rezolucije. Qdeo™ obrada proizvodi sliku smanjene razine šuma, unaprijeđene boje, poboljšanog kontrasta, izraženih detalja i poboljšanog osjećaja dubine, a rezultat je tih i ugodan doživljaj gledanja koji će vas prožeti. Osim toga, Qdeo™ radi s raznim vrstama video izvora, uključujući Blu-ray, DVD pa čak i internetske videozapise lošije kvalitete.

 • TI Burr-Brown DAC za izuzetno preciznu reprodukciju zvuka

  TI Burr-Brown DAC za izuzetno preciznu reprodukciju zvuka

  TI Burr-Brown je vrlo poznata marka koja je sinonim za odlične radne značajke i kvalitetu, a specijalizirana je za proizvodnju Hi-Fi komponenti profesionalne kvalitete, kao što su pretvarači digitalnih signala u analogne (DAC). Philips bira i pouzdaje se u TI Burr-Brown DAC pretvarače koji pretvaraju digitalne audio signale u analogne koristeći frekvenciju uzorkovanja 192 KHz uz 24-bitnu rezoluciju. Tako se koristi više informacija iz analognog zvučnog vala, a rezultat je bogatiji zvuk.

 • Zaseban toroidni izvor napajanja za čist zvuk bez šuma

  Zaseban toroidni izvor napajanja za čist zvuk bez šuma

  Toroidni izvor napajanja je jezgreni transformator snage koji ima oblik prstena. Koristi zaseban toroidni transformator i linearni izvor napajanja kako bi se osigurao stabilan izvor napajanja bez buke namijenjen analognim audio signalima. Ovim dizajnom izbjegava se dodavanje neželjenih digitalnih signala u usporedbi s uobičajenim dizajnom kod kojega i digitalni video i analogni audio signali dijele isti izvor napajanja. Rezultat je čist zvuk gotovo bez smetnji.

 • Višekanalni SACD za potpuno uranjanje u glazbu

  Višekanalni SACD za potpuno uranjanje u glazbu

  Pripremljen višekanalni SACD, glazbeni format nove generacije koji omogućuje visoku kvalitetu reprodukcije, 5.1 višekanalni surround zvuk i punu kompatibilnost s prethodnim i budućim verzijama CD-a.

 • DivX Plus HD Certified za reprodukciju DivX sadržaja u visokoj rezoluciji

  DivX Plus HD Certified za reprodukciju DivX sadržaja u visokoj rezoluciji

  DivX Plus HD na vašem Blu-ray u/ili DVD reproduktoru donosi najnovija poboljšanja u DivX tehnologiji kako biste mogli uživati u videozapisima i filmovima u HD rezoluciji prenesenima s interneta izravno na vaš Philips HDTV ili računalo. DivX Plus HD podržava reprodukciju DivX Plus sadržaja (H.264 HD video s AAC zvukom visoke kvalitete u formatu datoteke MKV), istodobno podržavajući i ranije verzije DivX videosadržaja, do 1080p. DivX Plus HD za digitalni video stvarne HD rezolucije.

 • EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink omogućava upravljanje većim brojem uređaja kao što su DVD/Blu-ray reproduktori, soundbar zvučnik, kućno kino, televizori itd. pomoću jednog daljinskog upravljača. Koristi standardni protokol HDMI CEC za dijeljenje funkcija između uređaja putem HDMI kabela. Jednim pritiskom tipke možete istovremeno upravljati svim povezanim uređajima koji podržavaju HDMI CEC. Funkcije poput stanja pripravnosti i reprodukcije sada se mogu pokrenuti izuzetno lako.

 • Ugrađeni WiFi-n za bržu bežičnu vezu šireg opsega

  Ugrađeni WiFi-n za bržu bežičnu vezu šireg opsega

  WiFi-n, poznat i kao IEEE 802.11n, je novi standard za bežičnu vezu. Obuhvaća mnogo novih opcija za poboljšanje kvalitete bežične veze, veću brzinu i širi opseg u usporedbi s prethodnim WiFi standardima. Osim toga, WiFi-n je kompatibilan s prethodnim standardima, što ovom reproduktoru omogućava odašiljanje signala usmjerivačima koji koriste starije WiFi standarde i primanje signala s njih.

 • Dolby TrueHD i DTS-HD MA za HD 7.1-kanalni surround zvuk

  Dolby TrueHD i DTS-HD MA za HD 7.1-kanalni surround zvuk

  DTS-HD Master Audio i Dolby TrueHD pružaju 7.1 kanala najboljeg zvuka s Blu-ray Disc medija. Reproducirani zvuk gotovo se ne razlikuje od studijskog originala, što znači da ćete čuti upravo ono što trebate. DTS-HD Master Audio i Dolby TrueHD upotpunjuju vaš doživljaj zabave visoke rezolucije.

 • Oslobodite sadržaj s uređaja s Miracast™ certifikatom na televizoru

  Oslobodite sadržaj s uređaja s Miracast™ certifikatom na televizoru

  MiracastTM je standard bežičnog projiciranja zaslona između ravnopravnih uređaja putem Wi-Fi Direct veze. Na pojednostavljenom korisničkom sučelju jednostavno je zrcaliti zaslon prijenosnog uređaja na većem zaslonu putem uređaja s Miracast™ certifikatom, bez ograničenja prethodno ugrađenim kodekom za dekodiranje.

 • Poboljšajte sadržaje Full HD rezolucije na 4K Ultra HD

  Poboljšajte sadržaje Full HD rezolucije na 4K Ultra HD

  Gledajte omiljene filmove i fotografije onako kako nikada prije niste. Pretvorite standardnu HD rezoluciju filmova i fotografija u nevjerojatno oštru i jasnu 4K x 2K rezoluciju koja pruža četiri puta više detalja uz koje će vaš 4K televizor zasjati, zahvaljujući trenutnom poboljšanju rezolucije koje pruža BDP7750.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: