UltraWide LCD monitor s MultiView prikazom

  UltraWide LCD monitor s MultiView prikazom

  Dovoljno širok za vaše najbolje ideje

  Obogatite doživljaj ovim 34-inčnim (86 cm) UltraWide zaslonom tvrtke Philips. Ovaj veliki UltraWide zaslon pružit će vam veliku sliku sa svim detaljima. Istovremeno izvršavajte više zadataka kao nikada prije koristeći više aplikacija odjednom. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Brilliance UltraWide LCD monitor s MultiView prikazom

34 inča / 86, 7 cm, uwQHD (3440 x 1440) BDM3470UP/00 Pronađi slične proizvode

Dovoljno širok za vaše najbolje ideje

s panoramskim UltraWide zaslonom

 • AH-IPS zaslon jamči briljantne slike živopisnih boja

  AH-IPS zaslon jamči briljantne slike živopisnih boja

  Ovaj najnoviji zaslon tvrtke Philips koristi napredne AH-IPS matrice koje osiguravaju vrhunsku reprodukciju boja, vrijeme odziva i potrošnju energije. Za razliku od standardnih TN matrica, AH-IPS matrice prikazuju dosljedne boje čak i pri 178 stupnjeva i u načinu rada sa zakrenutim zaslonom. Zahvaljujući izvanrednim radnim značajkama, AH-IPS najviše odgovara aplikacijama koje zahtijevaju preciznost boja i dosljednu svjetlinu te za primjene kao što su retuširanje fotografija, grafička obrada i pretraživanje interneta.

 • CrystalClear slika uz UltraWide QHD s 3440 x 1440 piksela

  CrystalClear slika uz UltraWide QHD s 3440 x 1440 piksela

  Ovi najnoviji zasloni tvrtke Philips pružaju CrystalClear, UltraWide Quad HD sliku s 3440 x 1440 piksela. Koristeći prednosti ploča odličnih radnih značajki s gusto raspoređenim pikselima i široki kut gledanja 178/178, ovi novi monitori oživjet će vaše slike i grafike. UltraWide 21:9 format omogućava veću produktivnost uz više prostora za usporedni prikaz, kao i prikaz više stupaca u proračunskim tablicama. Bilo da ste zahtjevan profesionalni korisnik koji treba izuzetno detaljne informacije za CAD-CAM rješenja ili financijski čarobnjak koji radi na golemim proračunskim tablicama, monitori tvrtke Philips osigurat će vam CrystalClear sliku.

 • SmartUniformity za dosljednu sliku

  SmartUniformity za dosljednu sliku

  Promjene svjetline i boje česte su na LCD zaslonima. Način rada SmartUniformity tvrtke Philips osigurava preciznu sliku po pitanju svjetline, što je od ključne važnosti za fotografiju, dizajn i ispis. Uz metriku boja za procjenu preciznosti boja, ovaj način rada pobrinut će se da prosječna ujednačenost osvjetljenja bude veća od 95 %. Odabirom ovog načina rada slike će biti dosljedne i precizne.

 • Iznimno tanak rub za maksimalni prikaz i minimalnu smetnju

  Iznimno tanak rub za maksimalni prikaz i minimalnu smetnju

  Uz najnovije matrice, novi zasloni tvrtke Philips dizajnirani su minimalistički, a debljina vanjskog ruba ograničena je na otprilike 2,5 mm. U kombinaciji s ugrađenom crnom matričnom trakicom debljine otprilike 9 mm, ukupna debljina ruba značajno je smanjena, osiguravajući minimalnu površinu neiskorištene površine i maksimalnu veličinu prikaza. Naročito su pogodni za vodoravno kombiniranje više zaslona ili formiranje velikih komponentnih zaslona za igre, grafički dizajn i profesionalne aplikacije; uz zaslone s iznimno tankim rubom imat ćete osjećaj kao da koristite jedan veliki zaslon.

 • SmartErgoBase omogućava ergonomsku prilagodbu pogodnu za sve korisnike

  SmartErgoBase omogućava ergonomsku prilagodbu pogodnu za sve korisnike

  SmartErgoBase je postolje monitora koje osigurava ergonomsko postavljanje monitora i omogućava uredno spremanje kabela. Postolje ima prilagodljivu visinu sukladno visini korisnika, zakretanje, nagib i rotaciju kako bi se osigurala maksimalna udobnost prilikom uporabe monitora, čime se ublažava fizičko naprezanje tijekom dugog radnog dana. Kabeli se mogu spremiti kako bi se radni prostor održavao urednim i profesionalnim.

 • Mala udaljenost od zaslona do stola omogućava udobno čitanje

  Mala udaljenost od zaslona do stola omogućava udobno čitanje

  Zahvaljujući naprednom postolju SmartErgoBase, monitor tvrtke Philips može se spustiti gotovo do razine stola radi osiguravanja ugodnog kuta gledanja. Mala udaljenost od zaslona do stola savršeno je rješenje ako koristite naočale s bifokalnim, trifokalnim ili progresivnim lećama prilikom rada za računalom. Osim toga, omogućava korisnicima znatno različitih visina upotrebu monitora pod željenim kutom i pri željenoj visini, čime se osigurava manje umaranje i naprezanje.

 • DisplayPort veza za najbolju sliku

  DisplayPort veza za najbolju sliku

  DisplayPort digitalna je veza između računala i monitora na kojoj ne dolazi do konverzija. Pruža veće mogućnosti od DVI standarda i u potpunosti podržava kabele duljine do 15 metara i brzinu prijenosa podataka od 10,8 Gb/s. Zahvaljujući iznimnim radnim značajkama i nultoj latenciji, moći ćete uživati u najbržim prikazima i najvećim brzinama osvježavanja — što DisplayPort vezu čini najboljim izborom za opću namjenu, ali i najboljim izborom za igre i filmove, uređivanje videozapisa itd. Osim toga, zajamčena je i kompatibilnost s raznim adapterima.

 • Tehnologija MHL za uživanje u mobilnom sadržaju na velikom zaslonu

  Tehnologija MHL za uživanje u mobilnom sadržaju na velikom zaslonu

  Mobile High Definition Link (MHL, mobilna veza visoke rezolucije) mobilno je audio/video sučelje za izravno povezivanje mobilnih telefona i drugih prijenosnih uređaja sa zaslonima visoke rezolucije. Pomoću opcijskog MHL kabela možete jednostavno povezati svoj mobilni uređaj s tehnologijom MHL i veliki Philips MHL zaslon i gledati kako će vaši HD videozapisi zaživjeti popraćeni digitalnim zvukom. Sada možete uživati u igrama, fotografijama, filmovima i drugim aplikacijama s mobitela na velikom zaslonu, a istovremeno i puniti svoj mobilni uređaj, zahvaljujući čemu nikada u ključnom trenutku nećete ostati bez napajanja.

 • MultiView omogućava aktivno dvostruko povezivanje i prikaz u isto vrijeme

  MultiView zaslon tvrtke Philips izuzetno visoke rezolucije sada vam omogućava da ugodno povezivanje, bilo u uredu ili kod kuće. MultiView omogućava aktivno dvostruko povezivanje i prikaz kako biste istovremeno mogli raditi s više uređaja, kao što su osobno i prijenosno računalo, jedan pokraj drugoga, čime se pojednostavljuje složeno izvršavanje više zadataka u isto vrijeme. Sada jednostavno na desnoj strani možete gledati nogometni prijenos uživo sa set-top box uređaja, a na lijevoj istovremeno pretraživati internet s prijenosnog računala. Možda želite pratiti vijesti uživo sa zvukom u malom prozoru i istovremeno raditi na najnovijem blogu.

 • Ugrađeni stereo zvučnici za multimediju

  U monitor je ugrađen par vrlo kvalitetnih stereo zvučnika. Moguće je primjetno usmjeravanje zvuka prema naprijed, neprimjetno usmjeravanje zvuka prema dolje, usmjeravanje prema gore, prema natrag itd., ovisno o modelu i dizajnu.

 • SmartConnect uz priključke HDMI, MHL, DisplayPort, DVI i VGA

  Ovi monitori tvrtke Philips imaju pregršt mogućnosti za povezivanje pa su opremljeni raznim priključcima, kao što su VGA, Display Port, univerzalni HDMI priključak, MHL, koji vam omogućavaju uživanje u nekomprimiranim video i audio sadržajima visoke rezolucije. USB veze osiguravaju prijenos podataka velike brzine i mogućnosti globalnog povezivanja. Bez obzira na izvor koji koristite, možete biti sigurni da će ovaj monitor tvrtke Philips vaše ulaganje učiniti spremnim za budućnost!

 • USB 3.0 omogućava brz prijenos podataka i punjenje pametnog telefona

  Izuzetno brzi USB 3.0 koristi brzinu prijenosa od 5,0 Gb/s, što je oko 10 puta brže u odnosu na standardni USB 2.0, čime se znatno smanjuje vrijeme prijenosa podataka, a time štede vaše vrijeme i novac. Zahvaljujući većoj širini pojasa, izuzetno velikim brzinama prijenosa, boljem upravljanju napajanjem i vrhunskim radnim značajkama, USB 3.0 postavlja najnoviji globalni standard i omogućava upotrebu uređaja za pohranu velikog kapaciteta. Zahvaljujući tehnologiji Sync-N-Go više ne morate čekati da se oslobodi širokopojasna veza. Vaše ulaganje u uređaje koji koriste standard USB 2.0 zaštićeno je jer su starije verzije podržane.

Prikaz svih specifikacija
 • Ovaj monitor tvrtke Philips ima MHL certifikat. Međutim, u slučaju da se vaš MHL uređaj ispravno ne poveže ili ne radi, provjerite odjeljak s čestim pitanjima za MHL uređaj ili se obratite izravno dobavljaču. Pravila proizvođača uređaja možda nalažu kupnju posebnog MHL kabela ili adaptera njihove robne marke kako bi se osigurao odgovarajući rad
 • Zahtijeva opcionalni MHL certificiran mobilni uređaj i MHL kabel (nije u kompletu). Kompatibilnost provjerite kod dobavljača MHL uređaja.
 • Stanje pripravnosti/isključivanje uštede energije za ErP nije primjenjivo za funkciju MHL punjenja
 • Cijeli popis proizvoda koji podržavaju MHL možete pronaći na web-stranici www.mhlconsortiun.org
 • EPEAT Gold vrijedi samo tamo gdje Philips registrira proizvod. Status registracije za svoju državu provjerite na web-stranici www.epeat.net.
 • Vrijednost vremena odziva jednaka vremenu za SmartResponse

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: