Nije mapirano

3D zaslon

  3D zaslon

  Iskusite zapanjujuću 3D sliku

  Stvarajte i prikazujte najprivlačnije sadržaje uz ovaj autostereoskopski 3D zaslon. Zapanjujuća kvaliteta slike i superiorna dubina vašu će publiku ostaviti bez daha, a pri tome uopće nema potrebe za korištenjem posebnih naočala. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

3D zaslon

132 cm (52"), Autostereoskopski 3D, Full HD BDL5231VS/00 Pronađi slične proizvode

Iskusite zapanjujuću 3D sliku

uz 3D LCD dijagonale 132 cm (52")

 • Autostereoskopski 3D

  Autostereoskopski 3D

  Uživajte u zapanjujućem 3D doživljaju bez potrebe za posebnim naočalama zahvaljujući autostereoskopskom 3D efektu. Koristeći lentikularnu tehnologiju, osigurava izuzetnu jasnoću i dubinu te još realističniji 3D doživljaj u kojem ćete više uživati.

 • Full HD LCD zaslon od 1920 x 1080 piksela

  Ovaj zaslon ima rezoluciju koja se naziva Full HD. Vrhunska tehnologija LCD zaslona pruža punu visoku rezoluciju širokog zaslona koja uključuje 1080 progresivnih linija od kojih svaka ima 1920 piksela. Tako se postiže najbolja moguća kvaliteta slike za ulazne HD signale s do 1080 linija. Pomoću progresivnog skeniranja daje briljantne slike bez titranja, optimalne svjetline i sjajnih boja. Ova živa i oštra slika omogućit će vam poboljšani vizualni doživljaj.

 • Tanka prednja ploča za moderan izgled

  Dizajn tanke prednje ploče osigurava moderan izgled zaslona za prikaz u javnim prostorima koji će se glatko uklopiti u većini okruženja. Štoviše, ovaj je dizajn idealan za modularne video-zidove.

 • SmartPower za uštedu energije

  Intenzitet pozadinskog osvjetljenja moguće je kontrolirati i prethodno postaviti putem sustava kako bi smanjila potrošnja energije do 50%, što značajno smanjuje troškove energije.

 • Napredna značajka sprječavanja zadržavanja slike

  Statična slika koja se na zaslonu prikazuje duže vrijeme može dovesti do pojave dvostruke slike ili efekta zadržavanja slike na LCD zaslonima. Iako zadržavanje slike kod LCD zaslona nije trajno, ne želite da se događa, naročito na lokacijama gdje se sadržaj prikazuje svaki dan, cijeli dan.

 • U skladu je s RoHS standardima za brigu o okolišu

  Tvrtka Philips dizajnira i proizvodi zaslone u skladu sa strogim RoHS (Restriction of Hazardous Substances – ograničenja vezana uz opasne tvari) standardima koji ograničavaju korištenje olova i drugih toksičnih tvari koje mogu štetiti okolišu.

 • U stražnjoj ploči nalazi se prostor za smještanje malog računala

  Profesionalna računala dio su većine instalacija za prikaz u javnim prostorima. Zbog njih je često potrebna dodatna dubina za smještanje zaslona i podrazumijevaju gomilu kabela. Ovaj zaslon za javne prostore ima Smart Insert u stražnjoj ploči u koji mogu stati mnoga profesionalna SFF (small form factor) računala. Osim toga, omogućava i učinkovito smještanje kabela.

 • Visoka svjetlina za jasniju sliku

  Uživajte u jasnijoj slici u područjima veće ambijentalne svjetline zahvaljujući zaslonu sa 700 nita. Vaša publika uživat će u kvalitetnijoj slici i optimalnom doživljaju gledanja na lokacijama koje nisu pod izravnom sunčevom svjetlošću, ali su ipak natprosječno svijetle.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: