Radio sa satom

  Probudite se uz omiljenu glazbu i fotografije

  Zašto ne biste započeli dan svježi i probudili se uz vama dragu fotografiju, omiljenu melodiju ili čak zvuk prirode? Radio sa satom tvrtke Philips omogućava prikaz fotografija i slušanje glazbe s SD kartice. Uživajte u glazbi i preko ugrađenog FM radija.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Probudite se uz omiljenu glazbu i fotografije

 • Budite se uz zvukove prirode i svježi započnite novi dan

  Budite se uz zvukove prirode i svježi započnite novi dan

  Mnoge budilice imaju razne zvukove alarma. No Philips radio sa satom poseban je po tome što vas budi zvukovima prirode, radija ili tradicionalne zujalice. Bez obzira što tražite kod budilice - buđenje bez stresa uz prirodne zvukove ili omiljenu glazbu, ovaj radio sa satom ima sve.

 • Prethodno učitana glazba za opuštanje omogućava vam da mirno zaspite

  Prethodno učitana glazba za opuštanje omogućava vam da mirno zaspite

  Opuštajte se ili zaspite uz umirujuće zvukove. Philips radio sa satom ima prethodno učitano mnoštvo glazbe za opuštanje. Jednostavno odaberite zvuk kiše, valova oceana, spa glazbu i još mnogo toga te uživajte u opuštenoj atmosferi.

 • Funkcija nježnog buđenja za ugodno iskustvo buđenja

  Funkcija nježnog buđenja za ugodno iskustvo buđenja

  Započnite dan na pravi način nježnim buđenjem uz glasnoću alarma koja se postepeno povećava. Uobičajeni alarmi s prethodno postavljenom glasnoćom previše su tihi ili tako neugodno glasni da vas naglo bude. Odaberite buđenje uz omiljenu glazbu, radijsku stanicu ili zujalicu. Glasnoća alarma za nježno buđenje postepeno se povećava od niske do visoke razine.

 • FM digitalno podešavanje s memoriranim stanicama

  FM digitalno podešavanje s memoriranim stanicama

  Digitalni FM radio pruža dodatne glazbene mogućnosti glazbenoj zbirci na vašem audio sustavu tvrtke Philips. Jednostavno pronađite stanicu koju želite memorirati te pritisnite i zadržite gumb za memoriranje frekvencije. Uz prethodno podešene radijske stanice koje se mogu pohraniti moći ćete brzo pristupati omiljenim radijskim stanicama bez potrebe za njihovim ručnim traženjem.

 • Dvostruki alarm

  Dvostruki alarm

  Audio sustav tvrtke Philips ima dva alarma. Jedan alarm postavite da probudi vas, a drugi vašeg partnera.

 • Zaslon dijagonale 8,9 cm (3,5") za prikaz informacija vremena, datuma i radija

  Zaslon dijagonale 8,9 cm (3,5") za prikaz informacija vremena, datuma i radija

  Zaslon u boji visoke rezolucije dijagonale 8,9 cm (3,5") omogućava lak pregled sadržaja na zaslonu. To znači da lako možete pročitati vrijeme, datum i informacije radijske stanice. Možete i prikazati omiljenu fotografiju kao pozadinsku sliku.

 • Uživajte u glazbi ili radijskim sadržajima dok gledate fotografije

  Uživajte u glazbi ili radijskim sadržajima dok gledate fotografije

  Uživajte u pregledu fotografija dok slušate omiljenu glazbu ili FM radijsku stanicu. Jednostavno u izborniku odaberite "Photo with music" (fotografije s glazbom), a zatim sjednite i uživajte u oboma istovremeno. Philips radio sa satom ima USB ulaz i utore za SD memorijske kartice, tako da možete reproducirati omiljenu glazbu u MP3 i WMA formatu na radiju sa satom i pregledati omiljene digitalne fotografije na LCD zaslonu.

 • Prikažite omiljene fotografije i slajdove pokraj kreveta

  Prikažite omiljene fotografije i slajdove pokraj kreveta

  Omiljene fotografije pohranite na SD karticu i prikažite ih kao slajdove na Philips radiju sa satom. Zahvaljujući mogućnosti potpunog prijenosa datoteka možete uživati u praktičnom i zabavnom prikazu digitalnih fotografija s memorijske kartice putem utora za SD karticu. Jednostavno umetnite memorijsku karticu u Philips radio sa satom i vaše digitalne fotografije izravno će se prikazati na uređaju. Sada omiljene trenutke možete ponovo proživjeti s obitelji i prijateljima kada to poželite!

 • Utor za SD karticu za reprodukciju fotografija ili MP3 glazbe

  Utor za SD karticu za reprodukciju fotografija ili MP3 glazbe

  Philips radio sa satom ima utor za SD memorijsku karticu, tako da omiljenu glazbu u MP3 formatu možete glasno reproducirati putem zvučnika radija sa satom.

 • Probudite se uz fotografije svojih voljenih

  Probudite se uz fotografije svojih voljenih

  Philips radio sa satom ima jednostavnu značajku koja vam omogućava prikaz omiljene fotografije kao pozadine sata. Kada se ujutro probudite, nećete vidjeti samo vrijeme nego i fotografiju svojih voljenih. Kako lijep način da se započne dan!

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: