Radio sa satom

  Budite se uz čist zvuk DAB+ radija bez pucketanja

  Budite se uz glazbu iz više izvora zahvaljujući velikom LCD zaslonu Philips AJB3552/12 radija sa satom. Ugrađeni DAB+ radio sa čistim zvukom bez pucketanja pruža još više stanica. Tri kotačića s prednje strane olakšavaju postavljanje vremena i alarma. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Radio sa satom

Veliki zaslon, DAB+/FM digitalno podešavanje, Alarm, Rezervno napajanje za sat i alarm AJB3552/12 Pronađi slične proizvode

Budite se uz čist zvuk DAB+ radija bez pucketanja

 • Kompatibilan s DAB i FM za puni doživljaj radija

  Kompatibilan s DAB i FM za puni doživljaj radija

  Digitalni radio DAB (digitalno audio emitiranje) je, uz FM analogni prijenos, novi način emitiranja radija preko mreže zemaljskih odašiljača. Omogućava slušateljima više mogućnosti i informacija koje se prenose uz čist zvuk bez pucketanja. Tehnologija omogućava prijemniku da se uhvati najjačeg signala koji se može pronaći. S DAB digitalnim postajama nema frekvencija za memoriranje, a uređaji se podešavaju prema nazivima postaja, tako da nema vraćanja dok ste u pokretu.

 • Svjetlosni senzor s automatskim zatamnjenjem za ugodno iskustvo gledanja

  Svjetlosni senzor s automatskim zatamnjenjem za ugodno iskustvo gledanja

  Uvijek ćete moći pročitati što piše na zaslonu, bez obzira na doba dana. Ugrađen svjetlosni senzor prepoznaje intenzitet svjetlosti u okolini i određuje kolika svjetlina ekrana je potrebna kako bi se osigurao jasan prikaz. Tijekom dana ili pod snažnim osvjetljenjem svjetlina se automatski povećava, što znači da ćete lako moći pročitati što piše na zaslonu, bez obzira na snažno osvjetljenje. Noću ili u uvjetima slabog osvjetljenja, prikaz na zaslonu se ublažava te omogućava čitanje bez osjećaja neugode i spavanje bez neugodnog sjaja.

 • Dinamičko pojačanje basova za dubok i dramatičan zvuk

  Dinamičko pojačanje basova za dubok i dramatičan zvuk

  Dinamičko pojačanje basova poboljšava užitak u glazbi naglašavanjem basova na svim razinama glasnoće jednim pritiskom gumba. Najniže frekvencije obično se izgube pri niskoj razini glasnoće, a da se to spriječi, uključuje se dinamičko pojačanje basova radi uživanja u dubokim tonovima, čak i pri tihoj reprodukciji.

 • Automatska sinkronizacija vremena osigurava precizno vrijeme bez napora

  Automatska sinkronizacija vremena osigurava precizno vrijeme bez napora

  Zahvaljujući funkciji automatskog postavljanja vremena radija sa satom nikada nećete morati postavljati vrijeme. Sat se automatski sinkronizira s radijskim signalima, čak i kada je isključen. Ažurira se unutar jedne minute ako postoji potreba za prilagodbom i rutinski se sinkronizira prema radijskim signalima kako bi se uvijek osiguralo precizno vrijeme. Od trenutka kada radio sa satom izvadite iz kutije do prekida napajanja električnom energijom, možete biti sigurni da će vam proizvod tvrtke Philips prikazivati točno vrijeme, bez napora s vaše strane i pouzdano.

 • Funkcija nježnog buđenja za ugodno iskustvo buđenja

  Funkcija nježnog buđenja za ugodno iskustvo buđenja

  Započnite dan na pravi način nježnim buđenjem uz glasnoću alarma koja se postepeno povećava. Uobičajeni alarmi s prethodno postavljenom glasnoćom previše su tihi ili tako neugodno glasni da vas naglo bude. Odaberite buđenje uz omiljenu glazbu, radijsku stanicu ili zujalicu. Glasnoća alarma za nježno buđenje postepeno se povećava od niske do visoke razine.

 • Veliki LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem za lak pregled pri slabom osvjetljenju

  Veliki LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem za lak pregled pri slabom osvjetljenju

  LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem osigurava lak pregled i korištenje pri slabom osvjetljenju te pruža brz i jasan pregled informacija.

 • Digitalno podešavanje s memoriranim stanicama pruža dodatnu praktičnost

  Digitalno podešavanje s memoriranim stanicama pruža dodatnu praktičnost

  Jednostavno pronađite stanicu koju želite memorirati, pritisnite i zadržite gumb za memoriranje frekvencije. Uz prethodno podešene radijske stanice koje se mogu pohraniti moći ćete brzo pristupati omiljenim radijskim stanicama bez potrebe za njihovim ručnim traženjem.

 • Probudite se uz omiljenu melodiju na radiju ili zujalicu

  Probudite se uz omiljenu melodiju na radiju ili zujalicu

  Probudite se uz zvukove omiljene radijske stanice ili zujalice. Jednostavno podesite alarm na Philips radiju sa satom tako da vas probudi uz radijsku stanicu koju ste posljednju slušali ili odaberite buđenje uz zujalicu. Kada se dosegne podešeno vrijeme buđenja, Philips radio sa satom automatski će uključiti radijsku stanicu ili zujalicu.

 • Digitalni radio za čist zvuk bez pucketanja

  Digitalni radio za čist zvuk bez pucketanja

  Digitalni radio je, uz FM analogni prijenos, novi način emitiranja radija preko mreže zemaljskih odašiljača. Omogućava slušateljima više mogućnosti i informacija koje se prenose uz čist zvuk bez pucketanja. Tehnologija omogućava prijemniku da uhvati najjači signal koji se može pronaći. Uz digitalne stanice nema frekvencija za memoriranje, a uređaji se prilagođavaju prema nazivima stanica, tako da nema vraćanja dok ste u pokretu.

 • Postavljanje sata tako je jednostavno da vam ne trebaju upute za postavljanje vremena i alarma

  Postavljanje vremena i alarma tako je jednostavno da ne morate koristiti Kratke upute ili Upute za korištenje. Kako biste postavili vrijeme i alarm, jednostavno koristite gumbe na glatkom zaslonu radija sa satom.

 • Prilagodljivo ponavljanje alarma za odgodu alarma

  Uživajte u još nekoliko trenutaka sna onih dana kada se budete teško budili. Kada se alarm oglasi, jednostavno jednom pritisnite tipku za ponavljanje alarma i zadrijemajte na još pet minuta. Ako želite dužu odgodu alarma, dvaput pritisnite tipku za još deset minuta, a tri puta za dodatnih petnaest minuta ili jednostavno pritisnite 6 puta ako želite spavati 30 minuta duže. Sve dok alarm nije isključen možete ga odgađati koliko puta želite. Osigurajte prijeko potrebne dodatne minute sna, znajući da će se alarm uvijek ponovo oglasiti.

 • Ova funkcija automatski isključuje radio u prethodno podešeno vrijeme

  Funkcija automatskog isključivanja omogućava vam da odaberete koliko dugo želite slušati radio prije nego što zaspite. Jednostavno postavite vremensko ograničenje (do 1 sat) i odaberite radijsku stanicu koju želite slušati dok tonete u san. Radio tvrtke Philips nastavit će reprodukciju odabrano vrijeme, a zatim će automatski prijeći u stanje pripravnosti koje štedi energiju. Funkcija automatskog isključivanja omogućava vam da zaspite uz omiljenog radijskog DJ-a bez brojanja ovaca ili brige o prevelikoj potrošnji energije.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: