priključna stanica za iPod/iPhone/iPad

  priključna stanica za iPod/iPhone/iPad

  Buđenje uz odličnu glazbu

  Punite svoj uređaj iPod/iPhone/iPad i istovremeno reproducirajte s njega putem Lightning priključka te uživajte u bogatom i čistom zvuku. Ovaj moderni radio sa satom i alarmom probudit će vas na vrijeme, a ima i dodatnu USB priključnicu koja omogućava punjenje dodatnih uređaja Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

priključna stanica za iPod/iPhone/iPad

s Lightning priključkom, za iPod/iPhone/iPad, USB priključak za punjenje, 8 W, FM, dvostruki alarm AJ7050D/12 Pronađi slične proizvode

Buđenje uz odličnu glazbu

uz priključnu stanicu za iPod/iPhone/iPad

 • Brzo punjenje i reprodukcija glazbe putem Lightning priključka

  Brzo punjenje i reprodukcija glazbe putem Lightning priključka

  Uživajte u omiljenoj glazbi dok punite svoj iPod/iPhone/iPad putem novog Lightning priključka! Jednostavno postavite uređaj izravno na zvučnik kako biste uživali u pažljivo odabranoj glazbi uz vrhunski zvuk. Tijekom reprodukcije uređaj se brzo puni pa ne morate brinuti da će vam se baterija isprazniti.

 • Ukupna izlazna snaga od 8 W RMS

  Ukupna izlazna snaga od 8 W RMS

  Ukupna izlazna snaga ovog sustava iznosi 8 W RMS. RMS označava srednju kvadratnu vrijednost, koja predstavlja uobičajenu mjeru snage zvuka, odnosno električnu energiju koja se prenosi od pojačala do zvučnika, a mjeri se u wattima. Količina električne energije koja se dovodi do zvučnika i osjetljivost zvučnika određuju snagu zvuka koja će se generirati. Što je vrijednost u wattima viša, veća je i snaga zvuka koju zvučnik emitira.

 • FM digitalno podešavanje s memoriranim stanicama

  FM digitalno podešavanje s memoriranim stanicama

  Digitalni FM radio pruža dodatne glazbene mogućnosti glazbenoj zbirci na vašem audio sustavu tvrtke Philips. Jednostavno pronađite stanicu koju želite memorirati te pritisnite i zadržite gumb za memoriranje frekvencije. Uz prethodno podešene radijske stanice koje se mogu pohraniti moći ćete brzo pristupati omiljenim radijskim stanicama bez potrebe za njihovim ručnim traženjem.

 • Automatsko usklađivanje sata s uređajem iPod/iPhone/iPad kada je uređaj priključen

  Automatsko usklađivanje sata s uređajem iPod/iPhone/iPad kada je uređaj priključen

  Nakon povezivanja i priključivanje ovaj sustav s priključnom stanicom automatski će uskladiti sat s uređajem iPod/iPhone/iPad u roku od nekoliko sekundi. Zahvaljujući toj praktičnoj značajci vrijeme ne morate postavljati ručno.

 • Postavka za alarm radnim danom/vikendom u skladu s vašim stilom života

  Postavka za alarm radnim danom/vikendom u skladu s vašim stilom života

  Dizajniran imajući na umu moderni stil života, ovaj radio sa satom ima značajku dvostrukog alarma koja vam omogućava podešavanje različitih vremena alarma za radne dane i vikende ili čak različitih vremena za parove. Alarm se može podesiti na isto vrijeme za cijeli tjedan, od ponedjeljka do nedjelje. Ili možete postaviti ranije vrijeme za radne dane, od ponedjeljka do petka, a kasnije za duže spavanje subotom i nedjeljom. Bez obzira koju mogućnost odaberete, uz ovu praktičnu značajku nećete morati podešavati alarm svaku večer.

 • Audio ulaz za jednostavnu reprodukciju glazbe s prijenosnih uređaja

  Audio ulaz za jednostavnu reprodukciju glazbe s prijenosnih uređaja

  Uspostavite jednu jednostavnu vezu i uživajte u cijeloj glazbenoj kolekciji s prijenosnih uređaja i računala. Jednostavno priključite prijenosni uređaj u audio ulaz (3,5 mm) na uređaju tvrtke Philips. Kod računala, veza se obično uspostavlja putem priključnice za slušalice. Nakon povezivanja možete uživati u cijeloj glazbenoj kolekciji izravno preko superiornih zvučnika. Philips jednostavno pruža bolji zvuk.

 • Dvostruki alarm koji vas i vašeg partnera može probuditi u različito vrijeme

  Dvostruki alarm koji vas i vašeg partnera može probuditi u različito vrijeme

  Audio sustav tvrtke Philips ima dva alarma. Jedan alarm postavite da probudi vas, a drugi vašeg partnera.

 • Budite se uz glazbu s uređaja iPod/iPhone/iPad ili radija

  Budite se uz glazbu koju volite. Odaberite omiljenu radijsku stanicu ili ugodne melodije s uređaja iPod/ iPhone/iPad i promijenite svoja jutra. Sat počinje reproducirati odabrani sadržaj nježno, postupno povećavajući glasnoću, sve dok ne dosegne razinu glasnoće koju ste odabrali. Sada možete kontrolirati kako ćete se buditi i svaki dan započeti na pravi način.

 • Rezervno napajanje za sat i alarm znači da ćete se probuditi na vrijeme i u slučaju prekida napajanja

  U slučaju prekida napajanja ovaj inteligentni sat nastavit će pouzdano prikazivati vrijeme i zadržat će vaše postavke. Postavljeni alarm ostaje aktivan čak i kada je zaslon isključen - sve to zahvaljujući prethodno umetnutoj bateriji. Kada se napajanje ponovo uspostavi, nećete morati prilagođavati sat niti postavke. Štoviše, čak i ako se napajanje ponovo ne uspostavi, baterija pruža dovoljno energije za uključivanje zujalice alarma u postavljeno vrijeme - nikada nećete prespavati.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: