Radio sa satom s funkcijom digitalnog podešavanja

  Napunite mobilni telefon dok spavate

  Ne samo da vas radio sa satom tvrtke Philips budi uz zvukove vaše omiljene radijske postaje, već i puni vaš mobilni telefon dok spavate. Ima dvostruki alarm s postavkama za dane u tjednu i vikend te velikim LCD zaslonom za jednostavno čitanje. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Radio sa satom s funkcijom digitalnog podešavanja

Punjenje mobilnog telef. / USB uređaja AJ4200/12 Pronađi slične proizvode

Napunite mobilni telefon dok spavate

 • Probudite se uz omiljenu melodiju na radiju ili zujalicu

  Probudite se uz omiljenu melodiju na radiju ili zujalicu

  Probudite se uz zvukove omiljene radijske stanice ili zujalice. Jednostavno podesite alarm na Philips radiju sa satom tako da vas probudi uz radijsku stanicu koju ste posljednju slušali ili odaberite buđenje uz zujalicu. Kada se dosegne podešeno vrijeme buđenja, Philips radio sa satom automatski će uključiti radijsku stanicu ili zujalicu.

 • Digitalno podešavanje s memoriranim stanicama pruža dodatnu praktičnost

  Digitalno podešavanje s memoriranim stanicama pruža dodatnu praktičnost

  Jednostavno pronađite stanicu koju želite memorirati, pritisnite i zadržite gumb za memoriranje frekvencije. Uz prethodno podešene radijske stanice koje se mogu pohraniti moći ćete brzo pristupati omiljenim radijskim stanicama bez potrebe za njihovim ručnim traženjem.

 • Ugrađeni odjeljak za pohranu nastavaka priključaka

  Ugrađeni odjeljak za pohranu nastavaka priključaka

  Ugrađeni odjeljak za pohranu nastavaka priključaka punjača osigurava njihovo sigurno i uredno spremanje do sljedećeg korištenja. Ima i velike i male nastavke za razne modele telefona te priključak za mini USB uređaje.

 • Istovremeno punite mobilni telefon i USB uređaje

  Istovremeno punite mobilni telefon i USB uređaje

  Ovaj proizvod praktično se koristi i kao uređaj za punjenje, omogućujući vam istovremeno punjenje dva uređaja. Samo priključite svoj mobilni telefon i drugi USB uređaj ili dva jednaka uređaja prije odlaska na spavanje i oni će ujutro biti puni energije, baš poput vas.

 • Podržava mobilne telefone i USB uređaja vodećih robnih marki

  Podržava mobilne telefone i USB uređaja vodećih robnih marki

  Proizvod radi kao punjač za mobilni telefon i USB uređaj, puneći vaše uređaje dok spavate. Ova značajka pruža vam praktično korištenje i podržava mobilne telefone vodećih robnih marki, što pruža veće mogućnosti primjene.

 • Prikaz datuma i dana u tjednu

  Prikaz datuma i dana u tjednu

  Pogledajte LCD zaslon i odmah ćete uočiti jasno prikazan datum i dan u tjednu

 • Postavka za alarm radnim danom/vikendom u skladu s vašim stilom života

  Postavka za alarm radnim danom/vikendom u skladu s vašim stilom života

  Dizajniran imajući na umu moderni stil života, ovaj radio sa satom ima značajku dvostrukog alarma koja vam omogućava podešavanje različitih vremena alarma za radne dane i vikende ili čak različitih vremena za parove. Alarm se može podesiti na isto vrijeme za cijeli tjedan, od ponedjeljka do nedjelje. Ili možete postaviti ranije vrijeme za radne dane, od ponedjeljka do petka, a kasnije za duže spavanje subotom i nedjeljom. Bez obzira koju mogućnost odaberete, uz ovu praktičnu značajku nećete morati podešavati alarm svaku večer.

 • Veliki LCD zaslon za bolji pregled

  Veliki LCD zaslon za bolji pregled

  Veliki zaslon omogućava lak pregled sadržaja. To znači da lako možete pročitati vrijeme, datum i alarm, čak i s veće udaljenosti. Idealan je za starije ili slabovidne osobe.

 • Gentle wake (nježno buđenje) za ugodno iskustvo buđenja

  Gentle wake (nježno buđenje) za ugodno iskustvo buđenja

  Započnite dan na pravi način nježnim buđenjem uz glasnoću alarma koja se postepeno povećava. Uobičajeni alarmi s prethodno postavljenom glasnoćom previše su tihi ili tako neugodno glasni da vas naglo bude. Odaberite buđenje uz omiljenu glazbu, radijsku stanicu ili zujalicu. Glasnoća alarma za nježno buđenje postepeno se povećava od niske do visoke razine.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: