Radio sa satom

  Radio sa satom

  Lako se probudite

  Neka se vaše dijete budi uz omiljeni zvuk ili glas zahvaljujući Philips AJ3138/12 radiju sa satom. Izmjenjivi prsteni i gumbi omogućavaju prilagodbu prema želji dok mjerač vremena za kratki odmor omogućava programiranje sata bez promjene postavki alarma. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Radio sa satom

Alarm s mogućnošću snimanja, Programator za kratak odmor, Prsteni u bojama i gumbi, Napajanje na bateriju ili izmj. struju AJ3138/12 Pronađi slične proizvode

Lako se probudite

uz radio sa satom

 • Postavka za alarm radnim danom/vikendom u skladu s vašim stilom života

  Postavka za alarm radnim danom/vikendom u skladu s vašim stilom života

  Dizajniran imajući na umu moderni stil života, ovaj radio sa satom ima značajku dvostrukog alarma koja vam omogućava podešavanje različitih vremena alarma za radne dane i vikende ili čak različitih vremena za parove. Alarm se može podesiti na isto vrijeme za cijeli tjedan, od ponedjeljka do nedjelje. Ili možete postaviti ranije vrijeme za radne dane, od ponedjeljka do petka, a kasnije za duže spavanje subotom i nedjeljom. Bez obzira koju mogućnost odaberete, uz ovu praktičnu značajku nećete morati podešavati alarm svaku večer.

 • Digitalno podešavanje s memoriranim stanicama pruža dodatnu praktičnost

  Digitalno podešavanje s memoriranim stanicama pruža dodatnu praktičnost

  Jednostavno pronađite stanicu koju želite memorirati, pritisnite i zadržite gumb za memoriranje frekvencije. Uz prethodno podešene radijske stanice koje se mogu pohraniti moći ćete brzo pristupati omiljenim radijskim stanicama bez potrebe za njihovim ručnim traženjem.

 • Funkcija nježnog buđenja za ugodno iskustvo buđenja

  Funkcija nježnog buđenja za ugodno iskustvo buđenja

  Započnite dan na pravi način nježnim buđenjem uz glasnoću alarma koja se postepeno povećava. Uobičajeni alarmi s prethodno postavljenom glasnoćom previše su tihi ili tako neugodno glasni da vas naglo bude. Odaberite buđenje uz omiljenu glazbu, radijsku stanicu ili zujalicu. Glasnoća alarma za nježno buđenje postepeno se povećava od niske do visoke razine.

 • Veliki LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem za lak pregled pri slabom osvjetljenju

  Veliki LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem za lak pregled pri slabom osvjetljenju

  LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem osigurava lak pregled i korištenje pri slabom osvjetljenju te pruža brz i jasan pregled informacija.

 • Mrežno napajanje ili baterija omogućavaju prilagodbu prilikom smještanja

  Mrežno napajanje ili baterija omogućavaju prilagodbu prilikom smještanja

  Radio tvrtke Philips možete napajati baterijama ili izravnim mrežnim napajanjem te uživati u praktičnosti i prilagodljivosti. Kada mrežna utičnica nije dostupna ili kada ne želite gledati neuredne kabele, jednostavno napajajte uređaj baterijama. Kada trebate stalan i stabilan izvor napajanja, priključite uređaj izravno u zidnu utičnicu. Sada doista možete uživati u slobodi slušanja na bilo kojem mjestu.

 • Uz funkciju automatskog isključivanja lako ćete utonuti u san slušajući omiljenu glazbu

  Uz funkciju automatskog isključivanja lako ćete utonuti u san slušajući omiljenu glazbu

  Funkcija automatskog isključenja omogućava vam da sami odaberete koliko dugo želite slušati radio ili glazbu prije nego što zaspite. Jednostavno postavite vremensko ograničenje (do 2 sata) i odaberite CD ili radijsku stanicu koju želite slušati dok tonete u san. Uređaj će nastaviti s reprodukcijom odabrano vrijeme, a zatim će automatski prijeći u tiho stanje pripravnosti koje štedi energiju. Funkcija automatskog isključenja omogućava vam da zaspite uz omiljeni CD ili radijskog DJ-a bez brojanja ovaca ili brige o prevelikoj potrošnji energije.

 • Efekt s treperenjem pozadinskog osvjetljenja za prikaz vremena za buđenje

  Kada se alarm oglasi, istovremeno počinje treperiti pozadinsko osvjetljenje. To predstavlja jednostavan način ukazivanja maloj djeci da se trebaju probuditi, iako ona nemaju razvijen smisao za vrijeme. Svjetlo će treperiti jednu minuti, a zatim će se isključiti do ponovnog oglašavanja alarma.

 • Izmjenjivi prsteni u bojama i gumbi koje možete uskladiti sa svojom osobnošću

  Izmjenjivi plavi i ružičasti prsteni i gumb unose zabavu i osobnost u ovaj radio sa satom. Stvorite vlastiti identitet ili uskladite uređaj sa stilom prostorije. Mogućnosti uključuju dva gumba na gornjoj te prsten na prednjoj strani uređaja.

 • Programator za kratak počinak bez promjene postavki alarma

  Brojna istraživanja pokazala su da je kratak san tijekom dana dobar za zdravlje. Programator za kratak odmor pomaže vam da steknete tu zdravu naviku, omogućavajući kratak počinak bez straha da ćete spavati predugo i bez potrebe za stalnim ponovnim postavljanjem alarma. Jednostavno pritisnite jedan gumb i uživajte u zdravom snu između 15 minuta i dva sata prije povratka u užurbanu svakodnevicu. Programator za kratak odmor će automatski odbrojavati vrijeme do nule, a u postavljeno vrijeme će se uključiti zujalica i probuditi vas.

 • Prilagodljivo ponavljanje alarma za odgodu alarma

  Kako ne biste prespavali, radio sa satom Philips ima značajku podesive odgode alarma. Ako se alarm oglasi, a želite nastaviti spavati malo duže, jednostavno jednom pritisnite gumb za ponavljanje alarma i nastavite spavati. Pet minuta poslije alarm će se ponovo oglasiti. Želite li spavati dulje od toga, pritisnite gumb za odgodu alarma dva puta za odgodu od 10 minuta ili tri puta za odgodu od 15 minuta.

 • Probudite se uz omiljeni snimljeni zvuk ili glas

  Probudite se uz snimljen vlastiti glas ili glas drage osobe. Jednostavno pritisnite gumb za snimanje i stvorite poruku od 10 sekundi, a zatim pritisnite gumb za reprodukciju kako biste je preslušali. Koristite je kao podsjetnik za sebe ili za svoju djecu kada niste s njima.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: