Profesionalne slušalice za DJ-e

  Profesionalne slušalice za DJ-e

  Kreirane u suradnji s peterostrukim dobitnikom nagrade za najboljeg svjetskog DJ-a, Arminom van Buurenom, slušalice A1PRO napravljene su za elektroničku glazbu. Bilo da ste u pokretu ili za pultom za miksanje, ove slušalice osnažit će i oživjeti svaki ritam. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Profesionalne slušalice za DJ-e

Profesionalne slušalice za DJ-e, Slušalice koje se stavljaju na uši, Meki jastučići za uši, Potpuno ravno preklapanje A1PRO/00 Pronađi slične proizvode

Profesionalne slušalice za DJ-e

u suradnji s Arminom van Buurenom

 • Pogonske jedinice od 40 mm s 2500 mW osiguravaju glazbu bez izobličenja

  Pogonske jedinice od 40 mm s 2500 mW osiguravaju glazbu bez izobličenja

  Izuzetno snažne neodimijske pogonske jedinice od 40 mm, osmišljene za 2500 mW snage, pružaju jasnu i dinamičnu glazbu bez izobličenja čak i pri visokim glasnoćama ili uz veliku ulaznu snagu zvuka.

 • Dizajn zatvorenog tipa i izolacijski jastučići za potpunu zvučnu izolaciju

  Dizajn zatvorenog tipa i izolacijski jastučići za potpunu zvučnu izolaciju

  Konstrukcija zatvorenog tipa maksimalno pojačava bas i pomaže vam da glazbu slušate glasno koliko želite bez rasipanja zvuka, dok jastučići koji se stavljaju na uši zatvaraju prostor između uha i slušalica radi superiorne zvučne izolacije.

 • Odvojivi, zamjenjivi i udobni jastučići za uši

  Odvojivi, zamjenjivi i udobni jastučići za uši

  Materijali za slušalice pomno su odabrani kako bi osiguravali dugotrajnu udobnost i napredne značajke zvuka. Ekskluzivni prozračni jastučići za uši dizajnirani su za optimalno ergonomsko prianjanje, kao i izolaciju basova od vanjske buke.

 • Obostrano rotirajući krakovi za monitoring s jednim uhom

  Obostrano rotirajući krakovi za monitoring s jednim uhom

  Dizajnirane imajući na umu profesionalne DJ-e, svaka školjka može se zakretati kako biste mogli čuti što se događa oko vas, bilo da slušate glazbu dok ste u pokretu ili želite čuti urlanje publike.

 • Zamjenjivi jastučići

  Zamjenjivi jastučići

  Jastučići za uši s bajunetnim navojem lako se zakreću i sjedaju na mjesto uz iste sigurne mehanizme koje ima objektiv fotoaparata. Meki jastučići za uši pružaju udobnost prilikom dugotrajnog nošenja.

 • Meka i udobna traka za glavu

  Meka i udobna traka za glavu

  Profesionalne slušalice za DJ-e A1-PRO imaju meku traku za glavu koja ih čini tako udobnima da ćete zaboraviti da ih nosite čak i nakon sati miksanja.

 • Spiralni kabel može se razvući do 1,8 m pa pruža veću slobodu kretanja

  Uživajte u većoj slobodi kretanja uz kabel duljine 1,4 m sa spiralnim dijelom koji se može razvući do 1,8 m. Osim toga, spiralni dio smanjuje naprezanje dijelova uzrokovano povlačenjem, istovremeno pružajući dodatno proširenje bez neurednih zapetljanih kabela.

 • Odlična zvučna izolacija za uporabu u vrlo bučnim okruženjima

  Meki izolacijski jastučići izoliraju uši od vanjskog svijeta pa se možete usredotočiti na ritam bez ometanja.

 • Dizajn za potpuno preklapanje olakšava spremanje i nošenje

  Dizajnirane za pružanje najboljeg doživljaja dok ste u pokretu, vaše profesionalne slušalice za DJ-e tvrtke Philips mogu se preklopiti te savršeno lako prenositi i spremiti. Pametni dizajn i pažljiv odabir komponenti, kao što su dobro izrađene šarke, omogućavaju lako rukovanje dijelovima slušalica.

 • Zvuk vjeran izvornom za uživanje u glazbi poput originalne

  Reprodukcija zvuka vjernog izvornom donosi zvuk onakav kakav je snimljen u studiju, bez izobličenja ili izmjene, tako da je zvuk koji čujete vjeran originalnom.

Prikaz svih specifikacija
 • Zamjenjivi jastučići za uši od 72 mm prodaju se zasebno na web-stranicama shop.philips.com i armadashop.com

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: