Tornado Automatic

Spiralna štedna žarulja

  Tornado Automatic

  Spiralna štedna žarulja

  Svjetlosni senzor odličnih radnih značajki

  Zahvaljujući automatskom svjetlosnom senzoru ova štedna žarulja tvrtke Philips pruža snažno svjetlo upravo onda kada ga trebate, čak i na otvorenom. Ova žarulja male potrošnje može se postaviti gotovo bilo gdje, a štedjet će energiju i novce do 10 godina. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Tornado Automatic Spiralna štedna žarulja

15 W (70 W), E27, Topla bijela, Bez mogućnosti prigušivanja 8727900844481 Pronađi slične proizvode

Svjetlosni senzor odličnih radnih značajki

Automatski se uključuje noću

 • Izvanredna rasvjeta i učinkovitost

  Izvanredna rasvjeta i učinkovitost

  Snažnije svjetlo obično znači veću potrošnju energije. No kad su u pitanju štedne žarulje tvrtke Philips, možete uživati u savršeno snažnom svjetlu koje će vas učiniti punima energije te istovremeno štedjeti energiju i novce. Savršeno za usmjerenu rasvjetu u (kućnom) uredu te bilo kojem mjestu gdje trebate snažnu rasvjetu.

 • Automatsko uključivanje

  Automatsko uključivanje

  Zahvaljujući ugrađenom automatskom svjetlosnom senzoru ova žarulja pruža jednostavnost uporabe koja je idealna za prostore kojima želite sigurno pristupati u tren oka.

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Ova žarulja troši do 80% manje energije u odnosu na standardne izvore svjetla, čime vam pomaže da smanjite iznose na računima za struju i date svoj doprinos očuvanju okoliša.

 • Dug vijek trajanja – do 10 godina

  Dug vijek trajanja – do 10 godina

  Štedne žarulje tvrtke Philips dizajnirane su da traju. Uz vijek trajanja do 10 godina, izbjeći ćete troškove i napornu čestu zamjenu žarulja, istovremeno štedeći energiju iz godine u godinu.

Prikaz svih specifikacija
 • Vrlo je mala vjerojatnost da će lomljenje žarulje na bilo koji način utjecati na vaše zdravlje. Ako se žarulja razbije, prozračite prostoriju 30 minuta i pokupite sve komade žarulje, po mogućnosti koristeći rukavice. Spremite dijelove u plastičnu vrećicu koju ćete potom zatvoriti i odnesite ih na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Nemojte koristiti usisavač.
 • * Kompaktne fluorescentne žarulje treba odlagati kao poseban otpad, moraju se odnijeti na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Europska industrija rasvjete uspostavila je infrastrukturu koja obuhvaća reciklažu žive, drugih metala, stakla itd.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: